24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
O zaman ki yapilacak sey ; sinav yapilir yapilmaz surecin hizli olmasi adina surekli baskı yapmaliyiz.İlani yillarca bekliyoruz , sinavin yapilmasini aylarca, surec tamamlamasi yil aliyor ooo..
-
O 2018 guy sinavi yapilmayacakti yaa.sinava 1 ay kala verdiler dguy guyu bekleselerdi 2018puaniyla bizde bi sinav gorseydik ne sansli adanlarmis o zaman atananlar megersem... aylar yillar geciyor ertelendikce erteleniyor sanki hakim cerrah vs olacagiz...alt tarafi bi halt olalim diye kpss isine giristik basimiza gelmeyen kalmadi vay basimiza gelenler vay.aha simdi kpss yi birakip is bakalim desek o da yok. Subatta verseydi eli kulaginda dediginse bunlar olmayacakti.ne cekecek cilemiz bitmeyecek derdimiz varmis arkadas
-
@sonunageldim hocam kısmetten öte köy yok gerçekten. Bahsettigin yılda ki guy a ve ondan öndeki gelen guy a girdim kurum sınavını kazandım elendim hatta 2018 de sinav sonuçları da geç açıkladı mülakat tarihleri kaç ay sonra geldi hatırlamıyorum bile çıktım 2018 kasım da askere gittim.. velhasılıkelam çile bitmiyor kardeşim kpss girmek ayrı dert kurum sınavına girmek ayrı mülakattan elenmek bambaşka bir sıkıntı çok zor ve uzun süreçler A kadrosun da sıkıntı bitmiyor Allah emeklerini boşa çıkarmasın..
-
Beklediğim iki mülakatım var. Onlarda olmazsa bırakıyorum artık süreci çok yordu. Çevrenizde sürece yeni katılacak birileri varsa engel olun iibf okutmayın yazık günah insanlara.
-
@Cerkes46 hocam vala kismette bence bizim kismetsizligimizi biz yaratmıyoruz çoğu suan 60 li puanla başarı sıralamasına gore atanıyor ne mülakat ne bidaha sınav hiçbir şeyleri yok bizim bölüm hariç kpssden sonra sinava giren baska bölüm varmi
-
https:// www. memurlar. net /haber/898241/4-sayili-cbk-da-yapilan-42-maddelik-degisiklik-personele-iliskin-neler-getirdi.html arkadaşlar bu habere göre mi olmuş yani yapılanma dedikleri şey bu muydu ki?
-
@Marsiyal hocam özel sektörde iş olsa 1 dakika bile durmayacağım. bu sene kuzenime ankara siyasal yazdıracaklardı, engel oldum. gitsin 1 sene daha üniversite sınavına hazırlansın, şu çileyi çekmesin. girdiğim 2 sınavda mülakata katılmaya hak kazandım, mülakat tarihi bile açıklamadılar. 20'li yaşlarımızda yaşadığımız strese yazık cidden. yurt dışındaki arkadaşlarım 20'li yaşlarında hayatlarını yaşıyor, bizim uğraştığımız şeylere bakın.
-
Ekşi sözlük hesabı olan arkadaşlar https:// eksisozluk. com /iibf-ogrencilerine-yapilan-rezalet--6464429 başlığa tanım girerek başlığı gündemde tutabiliseniz çok makbule geçer
-
Şimdi ne oldu son gelişmeler nedir ? Bilgisi olan paylaşabilir mi rica etsem
-
@mozart1 ekşiciler yine yapacağını yapıyorlar. Yazarlığı olmayan arkadaşlar bizimle ilgili yapılan olumlu yorumlara olumlu işaretine basarlarsa bizim için daha iyi olur.
-
ekşi'deki başlığa baktım arkadaşlar. sözde iibfli bana kalırsa iç düşman, 80 üzeri puanı olanların çoğunun mülakat gördüğünü iddia ediyor. bunun gibiler olduktan sonra işimiz zor. allah yar ve yardımcımız olsun.
-
@technoman ekside yazilanlara şok oldum ulkece iibf den nefret ediliyo twiter ve burda toplasan 1000 kişi destek veren yok bile umarim bu destek veren emek verenler olarak da bu kadrolara gireriz
-
Bu sene alandan 120.000 başvuru olur, canlarım yha. Miliyi ilim yipicikmis. Böyle bişi görülmedi.
-
@albertcamus istatistikçi alımı kesinmi kaç olur tahmınen
-
@strtmn umut tacirliğine devam..
-
@neşetbaba40 Merakımı mazur görün ama bu kaynaklarla çalışan birinin 85+ almaması mümkün gözükmüyor. Kaç puan aldınız?
-
@Doğalİşsiz ben de soruyorum. Makul bir açıklama, bir yönlendirme ve yorum istiyorum. Arka planda Tahsin Zapata'dan özel hukuk, Erdal Hocadan İktisat da var elbette ama lütfen kanaatinizi, kırıcı da olsa yazın, yönlendirin, tavsiye verin çok isterim.
Puan kriter değil o nedenle puan belirtmektense eksik veya yanlış da olsa fikirlerinizi belirtin isterim. -
2011 - 2020 yılları Gelir Uzman Yardımcılığı taban puanları;
Gelir Uzman Yardımcılığı 2020 alım takvimi;
https://www.tercihiniyap.net/haber/gelir-uzman-yardimciligi-sinavi-2020-ne-zaman-h9563.html
Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı hazırlık rehberi;
Gelir Uzman Yardımcılığı Meslek Tanıtımı;
Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav Konuları;
https://www.tercihiniyap.net/kpss/gelir-uzman-yardimciligi-guy-sinavi-konulari-nelerdir-h9562.html
Gelir Uzman Yardımcılığı Maaşı;
https://www.tercihiniyap.net/maas/gelir-uzman-yardimciligi-guy-maasi-2020-ne-kadar-h9564.html
Şu çalışmalarımızla yeniden bi nefes üfleyelim buraya da Puanı olan dostlarımızın da KPSS'ye yeniden girme durumu olan dostlarımızın da hazırlığı nihayetinde bu ilana yönelik olacak. Elde olanlardan birisi olarak ihmal etmemek gerek. Ayrıca 1000 sayısının artışı için de planlanan etkinliklerde sürekli yer almaya çalışın dostlar. 1 twit ile dahi katkı sağlasanız bir kişi fazla olursunuz demek. 1000 kadronun kavgasını ilan verilince, süreç başlayınca değil, bugün artması adına yapın. Hala vakit var.
-
@paretowilfredo teşekkürler ustadim
-
Selamlar, kpss alan sınavına girdikten sonra iyi puan elde edip guyun yazılı sınavına mı girecegiz ben direk mülakat diye biliyordum da ?