TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu

KPSS A
    ekim 2020 gelir uzman yardımcılığı
    97
    297
    19474
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      guyguy26 Son düzenleyen:

O zaman ki yapilacak sey ; sinav yapilir yapilmaz surecin hizli olmasi adina surekli baskı yapmaliyiz.İlani yillarca bekliyoruz , sinavin yapilmasini aylarca, surec tamamlamasi yil aliyor ooo..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • S
        sonunageldim Son düzenleyen:

O 2018 guy sinavi yapilmayacakti yaa.sinava 1 ay kala verdiler dguy guyu bekleselerdi 2018puaniyla bizde bi sinav gorseydik ne sansli adanlarmis o zaman atananlar megersem... aylar yillar geciyor ertelendikce erteleniyor sanki hakim cerrah vs olacagiz...alt tarafi bi halt olalim diye kpss isine giristik basimiza gelmeyen kalmadi vay basimiza gelenler vay.aha simdi kpss yi birakip is bakalim desek o da yok. Subatta verseydi eli kulaginda dediginse bunlar olmayacakti.ne cekecek cilemiz bitmeyecek derdimiz varmis arkadas

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • C
          Cerkes46 @sonunageldim Son düzenleyen:

@sonunageldim hocam kısmetten öte köy yok gerçekten. Bahsettigin yılda ki guy a ve ondan öndeki gelen guy a girdim kurum sınavını kazandım elendim hatta 2018 de sinav sonuçları da geç açıkladı mülakat tarihleri kaç ay sonra geldi hatırlamıyorum bile çıktım 2018 kasım da askere gittim.. velhasılıkelam çile bitmiyor kardeşim kpss girmek ayrı dert kurum sınavına girmek ayrı mülakattan elenmek bambaşka bir sıkıntı çok zor ve uzun süreçler A kadrosun da sıkıntı bitmiyor Allah emeklerini boşa çıkarmasın..

Savaşa karşıyım ancak haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir..
          Cevher Dudayev

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
          Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • M
            Marsiyal Son düzenleyen:

Beklediğim iki mülakatım var. Onlarda olmazsa bırakıyorum artık süreci çok yordu. Çevrenizde sürece yeni katılacak birileri varsa engel olun iibf okutmayın yazık günah insanlara.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
            • A
              adanali01 BTK @Cerkes46 Son düzenleyen:

@Cerkes46 hocam vala kismette bence bizim kismetsizligimizi biz yaratmıyoruz çoğu suan 60 li puanla başarı sıralamasına gore atanıyor ne mülakat ne bidaha sınav hiçbir şeyleri yok bizim bölüm hariç kpssden sonra sinava giren baska bölüm varmi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • M
                MiraKar Son düzenleyen: paretowilfredo

https:// www. memurlar. net /haber/898241/4-sayili-cbk-da-yapilan-42-maddelik-degisiklik-personele-iliskin-neler-getirdi.html arkadaşlar bu habere göre mi olmuş yani yapılanma dedikleri şey bu muydu ki?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • A
                  ahmetozcelik35 Rekabet Kurumu @Marsiyal Son düzenleyen:

@Marsiyal hocam özel sektörde iş olsa 1 dakika bile durmayacağım. bu sene kuzenime ankara siyasal yazdıracaklardı, engel oldum. gitsin 1 sene daha üniversite sınavına hazırlansın, şu çileyi çekmesin. girdiğim 2 sınavda mülakata katılmaya hak kazandım, mülakat tarihi bile açıklamadılar. 20'li yaşlarımızda yaşadığımız strese yazık cidden. yurt dışındaki arkadaşlarım 20'li yaşlarında hayatlarını yaşıyor, bizim uğraştığımız şeylere bakın.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                  • M
                    mozart1 Yasaklı Son düzenleyen: paretowilfredo

Ekşi sözlük hesabı olan arkadaşlar https:// eksisozluk. com /iibf-ogrencilerine-yapilan-rezalet--6464429 başlığa tanım girerek başlığı gündemde tutabiliseniz çok makbule geçer

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • altaybozkırlı
                      altaybozkırlı Son düzenleyen:

Şimdi ne oldu son gelişmeler nedir ? Bilgisi olan paylaşabilir mi rica etsem

• M
                        mbguy @mozart1 Son düzenleyen:

@mozart1 ekşiciler yine yapacağını yapıyorlar. Yazarlığı olmayan arkadaşlar bizimle ilgili yapılan olumlu yorumlara olumlu işaretine basarlarsa bizim için daha iyi olur.

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • T
                          technoman Son düzenleyen: technoman

ekşi'deki başlığa baktım arkadaşlar. sözde iibfli bana kalırsa iç düşman, 80 üzeri puanı olanların çoğunun mülakat gördüğünü iddia ediyor. bunun gibiler olduktan sonra işimiz zor. allah yar ve yardımcımız olsun.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                          • F
                            fatos @technoman Son düzenleyen:

@technoman ekside yazilanlara şok oldum ulkece iibf den nefret ediliyo twiter ve burda toplasan 1000 kişi destek veren yok bile umarim bu destek veren emek verenler olarak da bu kadrolara gireriz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • ?
                              Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Bu sene alandan 120.000 başvuru olur, canlarım yha. Miliyi ilim yipicikmis. Böyle bişi görülmedi.

Fischer 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • O
                                oz1992 @albertcamus Son düzenleyen:

@albertcamus istatistikçi alımı kesinmi kaç olur tahmınen

• Fischer
                                  Fischer @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@strtmn umut tacirliğine devam..

zaman bütün başlangıçları eskitiyor.

• D
                                    Doğalİşsiz @neşetbaba40 Son düzenleyen:

@neşetbaba40 Merakımı mazur görün ama bu kaynaklarla çalışan birinin 85+ almaması mümkün gözükmüyor. Kaç puan aldınız?

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • N
                                      neşetbaba40 @Doğalİşsiz Son düzenleyen:

@Doğalİşsiz ben de soruyorum. Makul bir açıklama, bir yönlendirme ve yorum istiyorum. Arka planda Tahsin Zapata'dan özel hukuk, Erdal Hocadan İktisat da var elbette ama lütfen kanaatinizi, kırıcı da olsa yazın, yönlendirin, tavsiye verin çok isterim.
                                      Puan kriter değil o nedenle puan belirtmektense eksik veya yanlış da olsa fikirlerinizi belirtin isterim.

• P
                                        paretowilfredo Son düzenleyen:

2011 - 2020 yılları Gelir Uzman Yardımcılığı taban puanları;

https://www.tercihiniyap.net/kpss/gelir-uzman-yardimciligi-sinavi-2011-2020-arasi-butun-taban-h9732.html

Gelir Uzman Yardımcılığı 2020 alım takvimi;

https://www.tercihiniyap.net/haber/gelir-uzman-yardimciligi-sinavi-2020-ne-zaman-h9563.html

Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı hazırlık rehberi;

https://www.tercihiniyap.net/kpss/gelir-uzman-yardimciligi-sinavina-hangi-kaynaklarla-nasil-hazirlanilir-h9775.html

Gelir Uzman Yardımcılığı Meslek Tanıtımı;

https://www.tercihiniyap.net/meslek/gelir-uzman-yardimciligi-guy-nedir-ne-is-yapar-nasil-olunur-maasi-h6631.html

Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav Konuları;

https://www.tercihiniyap.net/kpss/gelir-uzman-yardimciligi-guy-sinavi-konulari-nelerdir-h9562.html

Gelir Uzman Yardımcılığı Maaşı;

https://www.tercihiniyap.net/maas/gelir-uzman-yardimciligi-guy-maasi-2020-ne-kadar-h9564.html

Şu çalışmalarımızla yeniden bi nefes üfleyelim buraya da 🙂 Puanı olan dostlarımızın da KPSS'ye yeniden girme durumu olan dostlarımızın da hazırlığı nihayetinde bu ilana yönelik olacak. Elde olanlardan birisi olarak ihmal etmemek gerek. Ayrıca 1000 sayısının artışı için de planlanan etkinliklerde sürekli yer almaya çalışın dostlar. 1 twit ile dahi katkı sağlasanız bir kişi fazla olursunuz demek. 1000 kadronun kavgasını ilan verilince, süreç başlayınca değil, bugün artması adına yapın. Hala vakit var.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                        ...

...her dem taze doğarız,
                                        bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                        • C
                                          Cerkes46 @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo teşekkürler ustadim 🙂

Savaşa karşıyım ancak haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir..
                                          Cevher Dudayev

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
                                          Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!

• Y
                                            yigit06 Son düzenleyen:

Selamlar, kpss alan sınavına girdikten sonra iyi puan elde edip guyun yazılı sınavına mı girecegiz ben direk mülakat diye biliyordum da ?

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 13 / 15
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti