2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Yine dilekçemi aldım altındaki daire başkanına gittim mali hizmet için . Nihal saltık turan başkan kibar bir hanım . Dediği şu : ocak ayında yüklü bir sayıda ( başkanın ağzından 500 sayısı çıktı ) bakan beye kadro talebi iletilecek . Bakan ne uygun görür malumunuz . 5 yıl oldu dedim haklısınız biz talep ediyoruz ama selef bakan onaylamadı dedi bu çok net bakandan dönmüş diğer talepler . Halef bakan etiketlenip twet ulaşılabilir ben bu bakanı daha ılımlı buluyorum bize karşı .
Sordum ösym yapacak yazılı sınav olacak yeterlilikte yds istenecek . Değişen bir şey olmayacak dedi . @hayırlısı035 -
Yine mali hizmet için gittim dilekçe cevabında yazan başkan nihal saltık turan kibar bir hanım .
Dediği şu : ocak ayında yüklü bir sayıda
( başkanın ağzından 500 rakamı 3 kere çıktı sordum sordum 500 çıktı ) bakana iletilecek Bakan ne uygun görürse malumunuz .diğer talepler selef bakandan dönmüş bu çok net
Şartları sordum değişmicek :
Ösym ,yazılı sınav, yeterlilik 70 yds .Sonuç : allah kurtarsın bu yolda savrulan herkesi . Bizide kimseye muhtaç etmesin yasal talepler dile geldi ok yaydan çıktı en azından gözümle gördüm işittim dilekçelerimi okuttum sonuç allahtan hayırlısıyla olsun kurtulalım . Daha sonraki sürecimi forum mevzusu ben yapmıcam .
-
Telefon azizliğinden mükerrer olmuş rahatsız olanlar kusura bakmasın olmayanlar sağolsunlar .
-
@karar Teşekkürler hocam.
-
Hocam birçok İİBF'linin yapamadığınız yapıyorsunuz. Tebrik ederim. Ama bütçe görüşmelerde bakana sorulmuştu. Cevap vermedi. İnsallah bu sefer sonuca ulaşırız. Etkinlik için istişare yaptığımız telegram grubumuz patlattılar. Yeni grup kurulunca sorarım.
@karar, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Yine dilekçemi aldım altındaki daire başkanına gittim mali hizmet için . Nihal saltık turan başkan kibar bir hanım . Dediği şu : ocak ayında yüklü bir sayıda ( başkanın ağzından 500 sayısı çıktı ) bakan beye kadro talebi iletilecek . Bakan ne uygun görür malumunuz . 5 yıl oldu dedim haklısınız biz talep ediyoruz ama selef bakan onaylamadı dedi bu çok net bakandan dönmüş diğer talepler . Halef bakan etiketlenip twet ulaşılabilir ben bu bakanı daha ılımlı buluyorum bize karşı .
Sordum ösym yapacak yazılı sınav olacak yeterlilikte yds istenecek . Değişen bir şey olmayacak dedi . @hayırlısı035 -
@karar hocam bu ne mali hizmetler mi 70 yds mi olcak pek anlamadim orayi hangi kurum icin ?
-
@mrvguy tmm hocam cumlenin basini okumamis. 70 yds mi istecekler hocam basvuruda?
-
@hayırlısı035 bakan napsın olayları anlayana kadar zaman geçmesi gerek biraz normal daha yeni sayılır. Hazine ve maliyenin kesinlikle ayrılması lazım bi kere . Merkezi 75 düşür 500 almaya çalış 300 taşra 2 - 3 adet 4 katı . Günah vallahi günah ayıp . Ama ne eksik ne fazla yazdım bilmeniz gerekenler bana söylenenler dediğim gibiydi daire başkanlarına direkt gittim . Onların aktardıkları . Kaç zamandır çalışamıyorum ben de vmy var önümde artık son gücüm ona çalışıyorum gerçekten dayanacak gücüm kalmadı . Edebimizle puanlarımızla atanamıyoz .
-
Anlamadım yani ilanı 500 kişilik ve yazılıya mı çevirceklermiş
-
@hayırlısı035 evet hatta sayın vekil benim iletimi beğenmişti nasıl unuturum dediğim gibi bakan olayları anlasın fırsat verelim ben umutluyum en azından kariyer sahibi birisi , olaylara hakim gibi .
-
@whshw hayır
- Ocak ayında 500 kişilik talep iletilecek
- Bakan sayıyı nasıl onaylar belli değil
- Alımda değişiklik olmayacak nasılsa öyle gelecek .
Mali hizmet için .
-
@karar bu forumda gördüğüm en iyi işleri becermişsiniz. Uģraşlarınız için kendi adıma çok teşekkür ederim.
-
Taşra olup yds yi yeterlilikte isteyen bir tek mali hizmet var diye biliyorum . @mrvguy
-
@muallakta_kalan daha sonuç yok ama onuda getirecem merkez 75 kapatacak taşra ankara kadrosu 90+ yetmiyecek . Olamaz böyle bişey . İnşlh değişcek .
-
Söyleyeyim sgk gittim balgata 1 dilekçe hızlı koşayım dedim çabuk olsun işimiz çabuk oldu 3 dk anca durabildim sınav hizmetlerinde . +1 dk daha dursam içerde karakolluk olurdum . 2011 beri 9000 sgk denetmen almışlar artık yokmuş il müdürlükleri istemiyormuş yerimiz yokmuş diyolarmış şimdi ilan gelse 4 ay sonra ilan edilirmiş cb gidecekmiş vs . Böyle söyleyince ben uzatmadım . Sgk beni aştı gitmem tövbe.
-
@karar sgk ya yani daha 4 5 ay mi varmis hocam
-
@adanali01 ben kale almadım 4.katta özel kalem müd yan yana önce ben özel kaleme gittim uzman ve müfettişlik direkt söyledi birisi orayı anlamadım ben denetmenlik dedim çünki uzman yds istiyo müftişlik yazılıda dil var bildiğim alan kurtarır mı ? Denetmenlik dedim sağolsun sınav hizmetlerine gönderdi kapının karşısı hemen şef miş bunları söyledi ben sayıştayı seyrettim iyiydi . öyle söyleyince uzatmadım zaten çıktım. Herkes bilemez bu tür şeyleri ve söylemez ama ketummuş sgk .
-
@karar vay be, ilan bekleyen tüm iibflilere rol model bir abla. Tüm mevzulara dair bilgiler toplanmış, duyumlar alınmış. Saygılarımı sunuyorum. Mhuy için ise, İNŞALLAH.
-
@karar bu çabanızı mutlaka sonuca ulaştırmalıyız. Siz bir adım attınız, devamı gelmeli. Bir şekilde Sayın Bakan'ın bizi fark etmesi için etkinlik yapmalıyız.
-
@karar teşekürler hocam