2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@adanali01 tamam bu hafta yine gidecem gibi böyle ilan mı olur allah aşkına taşra kadrosu çok konuştum bile yazık tabiki değişmeli inşlh allh kurtarsın diyelim yine
-
@karar dostum şu ilan inşallah düzelir.Icim içimi yiyor.Yoksa bir alım daha ellerimizden kayıp gidecek.Maliye ilanlarını bekledik ama pek sevindirmedi.
-
@zenginmemur bu hafta perşm yada cuma yine salavat çekip hazine gidecem yasal talebimi dile getircem allahtan isteyip beklicem susup oturacak bir ilan değil hazine içeme oturdu izi kaldı ne yaptımsa döndüremedim onu ama bu ilan bize dönecek inşlh , sen de başvur ihmal etme hocam garantimiz hiç birimizin yok malesef de bu mali hizmet yds istermi ki girişte yine böyle uğraşmayalım onunla o da belli değil
-
@karar YDS istemez fakat direkt sözlü yapma imkanları var.
-
@blueberry tahmin etmesi zor değildi malesef şaşırmam .
-
Bu il tercihinin duzenleme ihtimali olabilir miki bu surecte 5 il tercihi mesala guy gibi yoksa ilan geldikten sonra zor gibi dimi arkadaslar?
-
Bence en güzeli sgk gibi yapmaları. 1200 doğrudan başvursun kazananlar il tercihi yapsın. En azından puanlar bir nebze düşer böyle olursa
-
@karar Yönetmelikte sözlü ile alabileceği yazıyor. Fakat öncelik ilanın gelmesi. Şahsi saiklerle ilanı değiştirmeye çalışanları müstesna ediyorum ama kendi aramızda gereksiz yere tartışıyoruz bazen. İlan için çabalamak en doğrusu.
-
@whshw Öyle olursa işi olanlar da başvuruyor. Bunu belirttim yukarıda.
-
@blueberry, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@karar YDS istemez fakat direkt sözlü yapma imkanları var.
Bu neymiş böyle illaki yeni bir şekil alarak gelir, ya böyle ya 70 yds'li. Ne bilim be heves meves kalmadı artık. Gidim de dizi izlim.
-
@blueberry hocam mali hizmet uzm yard ile ilgili bir gelişme mi oldu ?
-
@karar dostum kaçırmış olabilirim.Duyum mu Var mhuy ile ilgili.Sahsen ben eğer ilan gelecekse yine eski sistem ösym tarzı bir sınav ile yapılır diye düşünüyorum.Ancak bu çimese bende yazmıştım yıl sonunda planlanıyor dediler.Umudumu kesmiştim.Belki ösym ile protokol gorusuluyirdur.Ama yds olmaz ve ösym yapar.
-
@zenginmemur mhuy bu yıl kesin yok cimer notunu yazıyım : teknik çalışmalar var netten takip edin yazısı geldi . Ben bu alımı bekliyorum tabloda da belirtilmiş neden olmasın . Ama eskisi gibi gelirmi sanmıyorum duy direkt sözlü yaptılar 300 kişiyi 250 kişi için sınav yaparlar mı yaptırırlar mı bilmiyorum .Bu benim yorumum . Kamu mali dönüşüm genel müdürlüğü ilgileniyormuş mhuy alımıyla gittiğimde sorarım olası değişiklikliği düşünüyorsada .
-
@bytul Benim herhangi bilgim yok.
-
@blueberry haklısın hocam beyhude konuşuyoruz ama gelen ilanlar nahoş , göz yumulamaz, olmazlar oluyor hayırlısı olsun ne diyelim .
-
@karar Orda da bi değişiklik olabilir. Uzun süredir alım yapmadılar. Radikal değişimler oluyor ilanlarda. HMUY 75 ile kapattı. Oraya 75 ile giren ne kadar emek vermiş tartışılır.
-
@karar, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@zenginmemur mhuy bu yıl kesin yok
Krall bu yıl mu kalmış :)) sınava dair bir gelişme var en azından. Bu bile inanılmaz bir haber :)) birine desen inanmaz. Duy 5 sene sene sonra geldi, mhuy 6 sene sonra. Karşıdaki - gelmiştir, sen dikkat etmemişsindir. Fhjjk
-
Mhuy mu kaldı arkadaşlar yapmayın hep umutlanıyoruz sonra boş çıkıyor gelmeyecekmiş gibi düşünün gelirse seviniriz.
-
@blueberry hmuy naptılar anlamadım zaten , katılıyorum baya şartları değiştirip sağolsunlar mı desek ilanları çıkarıyorlar . 75 tabana indi hmuy ank verdiler görev söyledim bunuda ilgililere bu ilanıda revize etseler daha çok işsize ulaşır eminim.
-
Dün gittim yine dilekçelerimi verdim . Daire başkanları ben gitmeden az evvel toplantıya girmişler yetişemedim vardır hikmeti . @Atlantiss23 daha sonra sınav hizmetleri yan odalar sayın tayyar tarının makam odasıyla .. Girdim kardeşim bi sen bide ben dilekçe vermişiz. Daha evvel 2 dilekçe senin 1 dilekçen dün verdiğim 6 aynı dilekçeye 6 ayrı barkot aldığım "milletin şaşırdığı şeyi yaptım " resmi olarak 9 dilekçe eder. Sınav hizmetlerindeki abi diyim biraz darlamış olabilirim ama bana güven verdi başkana durumu söyleyecek zaten ama dilekçeden tanıdı beni sağolsun . Durumun farkında ben den ötürü.
Yazılı yapılsaydı ne olurdu ? 5 il gelseydi ne olurdu ? Tek il olsa ne olacak ? Mümkünse 1 saat karanlık bir orada kendinizden sıyrılıp düşünün , gelen ilanları , kimin işine yarıyor şöyle bi düşünün . Peşini bırakmıcam bu işin ama bundan sonraki yaptıklarımı forum mevzusu yapmayacağım .Sonuç : işsiz güçsüz adayların allah yardımcısı olsun allah kurtarsın , hayallerinin bıkmadan peşinden koşan adaylarınlarında muradlarına şahit olalım.