2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Paretonun ekmeğiyle oynuyorsun ama:) (şaka) eyvallah.
-
Kisa vadede elimizde kalan ve ertelenmeyen tek sinav. Umarim zamaninda yapilir.
-
@malatyalı-sis zamanında yapılsa ne olacak resmen şans oyunu oynayacağız.
-
@zenginmemur ertelense de durum farktmeyecek hocam, en azindan süreç hemen bitsin duy olanlar guy sinavina girmez vs. Bir sekilde temizlanme olur.
-
@malatyalı-sis girmez mi bence tam tersi ilgoc olan guyu denemeye hazırsa duy olan guyada basvurur
-
Girer arkadaşlar girer il göç olanlardan bir çok kişi guya başvurmuş açın bakın adamlar meslek sahibi olunca ne yapacaklarını şaşırmış galiba üst kurul merkez uzmanlık tamam derimde guy nedir yani neden insanların hakkını gasp ediyorsunuz
-
Bu karışık dönemde gelen her ilana herkes başvurur ne yazık ki durum böyle . Puanların düşmesi vs hepsi hayalden ibaret . Nitekim duy başvuruları başladığı zaman bunu daha iyi anlayacağız .
-
@gencbiraday girsinler hocam. Farketmeyecek. il göçten guya muvafakat verilmiyormuş. Belki duy ve guy arasında da verilmez.
-
@zenginmemur ilk binin altındaki sıralamadaki arkadaşların şansı yüksek olacak.2 3 tane sürpriz yapacak il olacaktır yine de.Umarım sonuçlar herkesin hakkında hayırlı olur.
-
@blackbird 88.5 puan var ama korkuyorum biryer gelmez diye o yüzden 95+ puan yoksa kimsenin garanti değil diye düşünüyorum
-
@yusufyigitt07 bu benim görüşüm..90 puanlı alan arkadaşların zaten kazanacağı aşikar 20 30 şu alımlara girebiliyorken bu ilanı hayli hayli..Benimde sıralamam 600 lerde korkuyormuyum evet ama,birçok arkadaş gibi umutsuz değilim asla gelmez 90 altı çok zor vs.;mülakata katılım sonuçta 1200.Sanmıyorum ki birçok il bu sıralamanın üstünde kapatacak..Süpriz olacak yığılma yapacak iller olacak fakat bu benim şahsi fikrim en fazla 3 4 ilde olacaktır.O illere de denk gelirsek nasip artık.Ne yazık ki elimizde olsa da tek il saçmalığını değiştirebilsek Fakat bu saatten sonra imkansız.
-
@blackbird Sizi eleştirmedim hocam yanlış anlaşılmak istemem.76 il var ve uçurum olacak elbet ama şansımız yüksek tabi ki ama dediğin gibi birkaç yüksek kapatacak il olacak umarım onlara denk gelmeyiz.
-
@yusufyigitt07 yok hocam yanlış anlamadım sizi..2018 de guya girdiğimde 7 bin sıralamam vardı ve 5 bin kişinin mülakata katılacağı bir sınavda belki gelmez diye başvuru yaptım.Sonuçta neredeyse her ili yazsam geliyordu..Yada 2020 guy tercihlerinde 1 2 kişilik iller süpriz yapar mı acaba diye aklımdan geçmedi değil o ilde yaşayıp çok yüksek puanlılar tercih edebilirdi..Bu tarz absürt durumlar oluşmadı.Sizinde şansınız yüksek olacaktır birçok ilde..Umarım gönlünüzce olur az puanlar değil heba olsun kimse istemez.
-
@yusufyigitt07 biz olelim hocam sizde giremezseniz bu puan girilir hocam naptiniz
-
@mrvguy Hocam il bazında alımlar 3-5 olunca o sıkıntı oluyor benim seçeceğim ili benden yüksek puanlılar seçerse yandık Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
-
ankara ve istanbulun 90 üzeri kapatma ihtimali çok yüksek . Diğer illerde her şey olabilir. hayırlısı .
-
@yusufyigitt07 hocam ben tirsiyodum sizden sonra daha cok tirstimherkes doguya mi yuklencek diye dusunmeye basladim ben bati mi yazayim valla acikcasi bende uzulurum puanimda dusuk kapatan yeri bulamazsam die
-
@mrvguy sizin cumlenizden sonra daha cok tirsrtim demek istedim dusunun tercih asamasinda ne durumda oluruz kim bilirkumar oynicaz resmen
-
@mrvguy Valla yapcak birşey yok biraz kumar biraz şans Tercih edeceğim ili belirledim zaten en başından beri ama spekülasyon olmasın diye belirtmeyeceğim yanlış anlaşılmak istemem
-
@kartalyürekli İstanbul icin beklentim daha yüksek kapatacağı yönünde, sonuçta 12 kişiye tekabül ediyor rakam.