2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bu corumu yazan yuksek puanlilar gizleniyor heralde. Hic Çorumun lafi da gecmiyor. Çorum yazanlar kim arkadaslar
-
@locke kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Ben de başlığın koyulma amacını başlı başına mülakatta konuşulabilecek bir konu arayışı olduğunu düşünüyorum.
-
@ayemsoso Özel yetenek/beceri kısmına iş ile ilgili beceriler yazılır. Office programları, muhasebe programları olabilir. Mesela smm belgeniz varsa o olabilir. Bunların dışında yazılanlar çok önemli olmaz gibi geliyor. En azından özelde öyle.
-
@ayemsoso ben sabırlı ve özverili biçimde hedefe odaklanmak dedim örnek isterlerse kpss sürecim diyeceğim
-
Sivasi yazmak istiyorum ama 79.6ya düşmez diye düşünüyorum Erzurum yada ardahan yada kars dahami mantıklı acaba?
-
@balans-etkisi ben özel yeteneklere azimle ders çalışmak yazdım diğerlerini de kabul etmediği zaman her hangi bi derneğe üyeliğim yok diye cumleyi uzattım.
-
Önce duy kazandık ve işe başladık diyelim. Daha sonra da guy açıklandı ve guy kazandık. Meslek guya geçmek için izin veriyor mu bu senaryoda?
-
@mvulku ikiside taşra olduğu için bence vermezler ama daha iyi bilgili bir profesör açıklama yaparsa herkes aydınlanır
-
Giresun düşünen var mı arkadaşlar
-
@nimesay maşallah ders çalışmanız sizi hedefinize ulaştırır inşallah da benim yazdığım la çok ilgili olmuş yazınız:p
-
-
Klavyeden boşluk tuşuna uzun basılı tutun o şekilde orayı geçebilirsiniz, sonuçta herkesin özel yetenekli olmak zorunda değil mesela ben eğer mülakata kalırsakta söylerim özel bir yeteneğim yok düz insanım işte .
-
@duy-profesoru malum guy’da 5 il tercihi olduğu için nispeten daha iyi şehirlere gitme olasılığı daha fazla. Orayı da kazanmışken izin vermemeleri kötü olur.
-
@duy-profesoru 2 kisi daha 85 uzeri simdiden 3 umuz dogruysak 5 kisi 85 ustu igdira. Allah sonumuzu hayr etsin
-
Konya düşünen var mı
-
@bybredd diyoruz ya hocam bati , karadeniz guneydogu -dogudan dusuk kapatirsa vay halimize . Bir an once aciklanir herhalde 29 ocak son subatin ilk haftasi aciklanir gozukuyor .valla stresli sonuclari bekliyorum simdiden
-
çanakkeleyi kaç puan ile yazdınız?
-
@mrvguy oyle olacagi kesin belli hocam insanlar inanmak istemiyor Ama insanlar risk almayayim diye dogu Yazar baya Yuksek kapatacak anlasilan. Saka gibi 90 almadilkdan sonra puanin hic bir onemi yok. En iyisi kendi adima kpss surecinden uzaklasmak duy guy olmaz ise
-
@gulcan hocam Bayburt yada Giresun düşünüyorum
-
@mavikot Bende memleketim Bayburt’u yazdım hocam nasipse karşılaşırız ilerde