2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@müfettiş_37 size inanıyorum niyeyse bakanın ilan ettiği tablodan hariç süpriz olabilir mi ? Malumatın öngörün var mıdır ?
-
@lannisterjk, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar küçük iki sorum olucak vmy & duy hangi puan türünden alacak bilgisi olan ?
https://www.tercihiniyap.net/meslek/vergi-mufettisi-nasil-olunur-h5606.html
-
Sayı kaç olur tahminizce?
Guya göre nasıl bı meslek?
Güncel maaş nasıl? -
@karar bunu bilmek zor hocam
-
@müfettiş_37 haklısınız hocam bakalım yönetmelik ne getirecek hakkımızda hayırlısı olsun .
-
Merhaba dostlar.
Öncelikli olarak Sayın Berat Albayrak tarafından yayınlanan görsele ve yaptığı duyuruya dair aklınıza takılan çok fazla husus ve ortaya çıkan bir çok soru olduğunu gördüm. Bana da ulaşan soruları da düşünerek bir genel metin hazırlamak istedim. Biraz rehber, biraz benim yorumlarım, biraz da objektif bilgiler ve yönlendirmeler içeren bir metin oldu. Umarım her 4 sınava dair aklınıza takılan hususlara bir nebze yanıt olur.
Diğer yandan ilandaki eksik ve sakıncaları da değerlendirmeye çalıştım. Bunları da belirterek yapılabileceklere yer verdim.Buyrunuz;
-
Yarın muhasebat müdürlügünü arayalım
-
Eski sistemde p39 p40 p42 p56 p118 puan türlerini istemiş. Hepsinde de ingilizce %10 var. Yeni puan türünde şahsen guy da ki gibi sadece p48 istemez diye düşünüyorum. Yine farklı puan türleri olurda olmasına hangileri olur acaba? Sanırım sırasıyla iktisadın işletmenin maliyenin ve muhasebenin başat olduğu puan türlerinden 4 tane seçerler.
-
@LioN Hocam isletmeyi katmayabilirler. eski puan türleri 4 ana ders ve gkgy ağırlıklı puan türleriymiş
-
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 25 Mart 2020 (Yani Bugün)
15.00'de
TAG SATIN ALINDI
️ Devlet büyüklerimizi sesimizi duyurabilmek
️ Hazine Maliye Bakanlığın ilgili etkinlik olacak
Geleceğin için Sende Katıl
TAG #AlbayraktanİİBFye10binKadro .Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
Etkiliğin ilk 15 dakikada,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Tweetleri ana sayfanızdan değil TAGA tıklayarak sadece o TAG ile atılan tweetlerden kolayca RT fav yapabilirsiniz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
istanbula kadro açılma şansı nedir arkadaşlar
-
Selam arkadaşlar bir şey soracağım defterdarlık bugüne kadar 3 kez mi sınav yapmış acaba ?
-
-
-
Hangi puan türüyle alcak
-
arkadaşlar 300 *20=6000 kişinin yazılı sınava çağrılacağını düşünürsek 75 e kadar düşer mi ?
-
sizce hangi puan türüyle alım olur?P40 puan türü önceki alım gibi yine olurmu?
-
@rmznrbn zannetmiyorum hocam en fazla 77-78 bandına düşer diye düşünüyorum tek puan türüyle çağırmazsa ...
-
@rmznrbn 6000 kişi çağırırsa kpssye girmiş olmanın bir anlamı kalmayacak
-
@gencbiraday 2019 kpss de sıralaması 6000 olan kişinin puanı 74 ,50 sen neye dayanarak 78 ile kapatır diyosun