2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mc61 tek puan türüyle çağırmıyor dostum göçte 4000 kişi aldı ama 81 küsürle kapattı
-
ben açıkçası 75 bandında kapatacağını düşünüyorum.
-
@churcill neden hocam 2019 puanınız yeterli diye mi ? Defterdarlık 20 katını çağırıyor sınava ama
-
İnternetten araştırdım ama en son alım 2016 yılında olduğu için eski puan türleri kullanılmış. Bu sene hangi puan türleriyle alım olur? Ben yeni mezun olduğum için çıkarım yapamadım, eski puanlara göre.
-
önceki puanlar hep 4 ders üzerindendi hocam sadece ağırlıkları değişiyordu muhtemelen p 48 le alım yapılacak
-
@gencbiraday 81 dediğiniz ilgöç mü
-
il göç 81 le kapattı doğru ama birden fazla puan türüyle alım yaptı ve bu puanlar p 48 puan türünden 3-4 puan yüksekti mesela benim p48 81 iken il göçe 84 le başvurmuştum. Burda 2000 kişinin de fazladan çağrılacağını düşünürsek ben yinede 75-76 puanları görebileceğini düşünüyorum.
-
ilan felan mi geldi ? Sayılar konuşuluyor ama ?
-
@ekeblad ben de çözemedim bu durumu. Sayıları geç daha ilan gelip gelmeyeceği meçhul. Ortada ne duyum var ne de bir hareket. Verilen görsel tarihleride geçti bir açîklama olmadı. Acaba arkadaşlar bir yerden duyum mu aldılar. Aldılarsa bizimle paylaşırlarsa sevneceğim
-
@rmznrbn arkadaşlar defterdarlık hangi puan türünde alım yapar sizce belli mi? ve p48 ile alım olursa 82 puana gelir mi
-
Yds si olmayanlar guy ve defterdarliga basvurabilecek sadece hmuy yds istiyor kötüsü
-
@kpsslik önceki alimi baz olarak mi söylüyorsunuz yds isteyecegini ?
-
@EsTerGon-Kalesi evet hocam suan net bi bilgi yok mu?
-
@rmznrbn Hocam 75 çok düşük değil mi bu sene ki herkesin yüksek yaptığını düşünürsek? Ama dediğiniz gibi olursa çok güzel olur
-
Şahsen defterdarlık guy gibi sadece p48 den cagiracagini sanmıyorum. 4 tane puan türü olur gibi. Ayrıca 2019 da sınava giren sayısı bir önceki seneye göre 25 bin civarı az olduğu için düşük puanlara yüksek sıralamalar geldi. 2019 puanı 74.5 olan 6 bininci peki 2018 puanı 74.5 olan kaçıncı. Eğer bu bilinirse daha realist bir bakış oluşturulur. 2018 de 50 bin küsur 2019 da 30 bin küsur aday sınava girmiş ortalama olarak.
-
Puanlar aciklansada bilsek ona gore tahmin yapabilir dik.
-
Arkadaşlar defterdarlığın 4 sene gibi uzun bi zamanda alım yapmaması neden ki?
-
@kpsslik Hocam buna şaşırmaniz ilginç il planlama 2015'de almisti yanlış hatırlamıyorsam, buda böyle,yani bunlar artık normal
-
@çölkaplanı çok rahat geleceğini düşünüyorum
-
@Gülbeşeker hocam hersene aynı şey olur sınav kolaydı herkes yüksek yaptı derler ama bence 6000 kişinin çağrılacağını düşünürsek 75 i göreceğini düşünüyorum