2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Muhasebenin hakkı 3 saatti, 2 buçuk saat bence azdı...
-
İlla başarılı olmak için 9 10 11 sayfa vermenize gerek yok. 3 4 sayfa da yeter. Çok şey yazarsanız bu sizin aleyhinize olabilir. Özellikle aynı cümleleri tekrarladiysaniz. Tabii ben de yanılıyor olabilirim. Yani çok yazan geçer diye bir şey de olabilir. Buna biri açıklık getirebilir mi? 8 sayfa ve 3 4 sayfa arasındaki fark nedir? Sonuçta soruda kısaca açıklayınız diyor. Ayrıntılı açıklayınız demiyor
-
Hukuk, iktisat, maliye ikişer sayfa yazdım :)) Sonuçlar açıklanınca göreceğiz hocam :))
-
@locke arkadaş biraz abartmış. 11 sayfa nedir ya? Hukuk 7 sayfa felan. Bana biraz abartı geldi kusura bakmasın. Orda sorularda kısaca açıklayınız diyordu.
-
Herkesin kendi tercihi tabii inşallah tekrara düşmemiştir. Güzel sonuçlar alır umarım. Kısaca açıklayınız dediği için fazla abartmak istemedim ben de. Klasik sınavların müdavimi olan bir arkadaşımdan tavsiye idi fazla abartma aleyhine olabilir dedi.
-
Geçmiş yıllara bakarak "bol kepçe puanlama" yapacaklarını sanmıyorum.
2017'de 300 kişilik alımda yazılıyı 334 kişi,
20152de 400 kişilik alımda yazılıyı 356 kişi geçti.Sınav zor oldu millet kalmasın falan diye düşünmez VDK. Umrunda bile olmaz.
-
Çok yazan geçer diye bir şey yok hocam. Ben de size katılıyorum ve çevremde sınavları kazanmış insanlarda bu yönde söylüyorlar. Soruda kısaca diyorsa kısaca açıklanır. Kısa ve öz bir şekilde soruda ne isteniyorsa onu yazmak yeterlidir.
-
Maliye oturumundaki tanım sorularını hatırlayan varsa yazabilirmi arkadaşlar ben vergi harcamasını hatırlıyorum sadece
-
@ayk97 arka sayfalarda varmış teşekkürler
-
@gedson katılıyorum hocam. Her bir oturumda muhasebe hariç 4 veya 5 sayfa yazdım. Sonuç açıklanınca aldığım notu açıklayacagım
-
@gizem33 vergi harcamasi, vergi yuku, pareto optimallik,
-
@david-hume sonuç açıklanınca, inşallah notlarını öğrenmiş olmazsın. Notlarını öğrenmen, sınavı geçemediğin anlamına gelir. Çünkü sınavı geçenlerin notları açıklanmıyor.
-
@emir evet doğru öyle oluyor... ben sadece muhasebe için her kayıta ayrı ayrı puan verilir bol anlaminda bunu dedim yoksa mesela dönem sonunda bulunan kâr tutarının dogru olup olmamasına göre puan verilirse bu alanda barajı 20 kişi bile geçemez
-
Çok yazmak marifet değil arkadaşlar zaten kısaca belirtiniz dediği yerde uzun uzun yazmanız komik olur ben her soru için 1 sayfa yazdım daha önceki girdiğim sınavlar içinde aynı şekilde yaptım hepsinden de geçtim yarım sayfa bile olur her soru için yeterki önemli şeyleri atlamayın ve bildiğinizi karşı tarafa hissettirin
-
@crazy-lawyer989
hocam iktisatta 11 sayfa ne yazdınız?
1 er satır boşlukla yazdım 4 buçuk sayfa anca yazmışımdır Bir de istememesine rağmen tavan fiyata grafik felan çizdim.
Merak ettim sadece ne yazdınız diye. -
@duha yazım biraz normalden büyük hocam ,tavan fiyat grafiği çizdim bende tabiiki ,monopollu rekabet içinde grafik kullandım.aksak rekabetin oluşumunuda grafik çizerek ispatlamaya çalıştım. Grafik biraz kullandım açıklamaları falan o kadar tuttu.
-
@crazy-lawyer989 eksik rekabet piyasasinin anlatiminda nasil bir grafik kullandin
-
Muhasebe yapan yüksek ihtimal mülakat görür. Açılış kaydı yaptınız mı arkadaşlar
-
@c-kennedy monopolun etkinsizligini tam rekabetten monopole gecişi gosterdim
-
@crazy-lawyer989 dara kaybı falan onları gosterdim