2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Olmaz. HMUY bu alımda mülakatla sınav iç içe geçti. Zaten bizim mülakat mesleki yeterliliği ölçen tarzda sınav değeri de taşıyor. Bu saatten sonra değiştiremezler. Bizden sonrasını etkiler mi bilemem.
-
Yok mu bir duyum, aradım şöyle bir bilgiye ulaştım diyen?
-
Normalleşme kararı alındı. Tam mesaiye geçildi. İnşallah sınava kısa zamanda başlarlar
-
Arkadaşlar hazine mülakatı ne zaman olacak bilginiz var mı sınava girdiniz mi bu arada bilmiyorum. Defterdarlık için arayan arkadaşlara önce hmuy mülakatı yapılacak sonra duy mülakatı denilmiş o yüzden sormak istedim sizin süreç ne aşamada
-
Arkadaşlar merhaba kurumu aradım beyefendi biri açtı öncelikli olarak hazine maliye mülakatı yapılacağını daha sonrada defterdarlık mülakatı yapılacağını söyledi ellerinde hazır bir liste ve tarih olduğunu tekrardan üzerinde çalışma yaptıklarını ve mülakat tarihlerinin verileceğini belirtti kusura kalmayın bizim için sizlerde yardımcı olun dedim elimizden geleni yapıyoruz çalışıyoruz merak etmeyin dedi inşallah yakın zaman tarihler gelecektir elbirliği ile çokta sıkmadan taleplerimizi iletelim unutmayalım aramaktan çekinmeyin arkadaşlar
-
Yaklaşık yarım saat önce aradım. bir bayan bu hafta tarihlerin açıklanacağını söyledi
-
@ehl-i-vukuf sınav tarihiniz mi açıklanacak hocam
-
@ehl-i-vukuf açıklandı arkadaşlar
-
Herkes için hayırlı olsun arkadaşlar
-
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar. Açıklamada giriş belgesini yanımızda getirmemiz söylenmiş. Anladığım kadarıyla belge teslimi yapmaya gerek yok sınav anında yapılacak teslim. Bir de imzalı istenmiş bir ilk sayfada en üstte bir de ikinci sayfada en sonda imza yazıyor acaba ikisine de mi imza atıcaz yoksa bir tanesini komisyon mu imzalayacak bilen var mı?
-
Hayirli olsun arkadaslar.1985 dogumlu olan arkadaslar liste disi kalma durumu sanirim bu listede olmamis.herhangi bir duyuru yapilmadigina gore
-
Benim de anlamadığım bir şey var. Mesela ben 18 Martta giriyorum ama aynı gün aynı saatte hem çekoculardan hem uluslararasından hem de iktisattan girenler var. Nasıl olacak acaba, her bölüm için farklı komisyon mu olacak?
-
@siyaset-bilimci her grup için farklı bir komisyon olabilir
-
@ıron_food
evet olmadi ben gecen hafta aradigimda bana soylediler zaten mucbir sebep sayilacagini icim rahat etmisti -
@cnkmo26 basarilar dilerim .allah yardimcin olsun
-
Atamaların Eylül ayına kalmasının sebebi nedir hocam? Mülakatlar kısa sürede bitiyormuş, atamalar neden o kadar geç olacak biliyor musunuz?
-
kamu yönetimci arkadaşlar mülakata nasıl hazırlanıyorsunuz acaba? Bir de ingilizce olarak alan bilgisi sorma ihtimalleri var mı sizce?
-
@siyaset-bilimci Acaba bu sadece kendi alanımızdan soru sorulma ihtimalini kuvvetlendirir mi ben de merak ediyorum açıkcası.
-
@lilmolli @imece-ece hocalarım ikinize birden cevap olsun. Şahsen ben de öyle düşündüm yani kamucuların tamamına aynı komisyon girecekse belki bir iki iktisat ekonomi sorusu, geri kalan da kendi alanımızdan olur diye düşündüm. O yüzden anayasa idare vs es geçmemek lazım
-
@siyaset-bilimci ben de öyle tahmin ediyorum hocam teşekkür ederim