2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@babanınoglukemal anladım sağolun. siz mülakat listesinde var mısınız hmb uzm yrd?
-
@tb ben başvuru yapmadım hocam
-
Uygunsuz üslup sebebiyle silinmiştir.
-
Benim için dediğin doğru olabilir zira ben listedeyim. Ama bir stres sıkıntım yok üslubuma da dikkat ederim diğer yazdıklarım zaten ortada. Adam listede yok ki stres bozukluğu oluşsun. Derdi ne bunların vallahi anlamadım.
-
@sasanni34 hocam giremedikleri yerleri düşünmekten GİREBİLECEKLERİ YERLERİ düşünemez olmuşlar. Böyle oldukları için baştan kaybediyorlar.
-
@önemli puahaha bu nasıl bir laf ya, bi an kendimi atarlı kezban tweeti okur gibi hissettim. 86 puanla başvurmadığım yerin ne derdine düşeceğim ben sadece saçma bir düşünceye karşı çıktım. siz 500 kişi kesin alınacak diye beklemeye devam edin.
-
@babanınoglukemal üslubunu görünce iyiki de başvurmamışsın dedim. Senin gibi seviyesiz biriyle çalışmayı eminim kimse istemez.
-
@önemli komiksin
-
@babanınoglukemal
basvurmadigin mi basvuramadigin mi ?
anca gelir burda kendini tatmin edersin. d -
@önemli BENCE 200-250 dememin 2 sebebi var hocam. İlki bir önceki alımda İstanbul ve Ankara için toplam 100 kişi alınması ve hemen akabinde sadece İstanbul için 500 kişilik ilana çıkılması. Bu sayı size mantıklı geliyorsa bilemem. İkincisi ise verilen sayının politik bir yanının da olması. Kaldı ki yıllardır gerek Hazine gerekse Maliye tarafıyla iç içe büyüdüm resmen. Kiminle konuştuysam evet İstanbul'da personel ihtiyacımız çok fazla ama 500 sayısı da çok abartılı diyor, ki konuştuğum insanlar alelade kişiler de değil.
-
@cnkmo26 ya ergen sen bi sus büyüklerinin konuşmasına karışma
-
@leviatanamayan politik yanı derken neyi kastettiniz?
-
@tb Verilen sayının iibf mezunlarının gazını almaya yönelik olduğunu düşünüyorum yani. Önceki alımın mülakat sonuçları açıklandıktan 1-2 ay sonra bu alımın ilanı geldi. Kurum hemen hemen aynı kişilerin başvuracağını ve 2000 kişilik mülakat listesinin dolmayacağını bilmiyor muydu sanki.
-
@leviatanamayan guy vmy için haklı olabilirsiniz ama yds gerektiren bir kadro iibflerin gazını almak için kullanılır mı çok bilemedim. hepimiz için hayırlısı olur umarım
-
@leviatanamayan, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@tb Verilen sayının iibf mezunlarının gazını almaya yönelik olduğunu düşünüyorum yani. Önceki alımın mülakat sonuçları açıklandıktan 1-2 ay sonra bu alımın ilanı geldi. Kurum hemen hemen aynı kişilerin başvuracağını ve 2000 kişilik mülakat listesinin dolmayacağını bilmiyor muydu sanki.
YDS isteyen 500 kişilik ilan ile gaz mı alınır? Kaç iibf mezunu var haberiniz var mı? Ülke gerçeklerinden kopuk yaşıyorsunuz.
-
Arkadaşlar ingilizce konuşmayı geliştirmek için bir önerim var. Bu alanda en meşhur cambly dir. Fakat ücreti çok uçuk. 10 bin tl den bahsediyorlar. Benim önerdiğim kurs Englishcentral. Senelik 810 tl. Günde 25 dk konuşuyorsunuz. Filipinler merkezli bir kurs ama aksanları bence güzel ve gramer noktasında da iyiler. İlgilenenlere tavsiye ederim . Ayrıca arkadaşına tavsiye de %20 ındirim yapıyorlar
-
Arkadaşlar ingilizce konuşmayı geliştirmek için bir önerim var. Bu alanda en meşhur cambly dir. Fakat ücreti çok uçuk. 10 bin tl den bahsediyorlar. Benim önerdiğim kurs Englishcentral. Senelik 810 tl. Günde 25 dk konuşuyorsunuz. Filipinler merkezli bir kurs ama aksanları bence güzel ve gramer noktasında da iyiler. İlgilenenlere tavsiye ederim . Ayrıca arkadaşına tavsiye de %20 ındirim yapıyorlar
-
@leviatanamayan Hocam, bu bahsettiğiniz alım da 500 kişilik değil miydi? Yani 500 kişilik ilanda 100 kişi mi almışlar?
-
@ninnoni Değildi hocam. Önceki alımda 100 kişi için ilana çıkılmıştı. 63 Ankara - 37 İstanbul diye ayırmışlardı alımı. Sonucunda kaç kişi alındı kaçını Ankara-İstanbul'a dağıttılar bilmiyorum.
-
@shepherd Duyduklarımı ve düşündüklerimi aktarıyorum hocam. Ülke gerçekleriymiş kopukmuş geçin bunları lütfen. Varsa bir fikriniz paylaşın tartışalım.