2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@beirutde sag ol hocam ben de bakanligin sitesine baktim 2 temmuzda mulakatlar bitmis, 29 eylulde aciklanmis. Ama simdi sartlar farkli kistas olmaz heralde onceki alim.
-
@michaelcorleone hocam cevabınız için teşekkürler. Siz yine bilgi alabilirsiniz aslında biz sizi zorluyoruz biraz ama
Bir de; “...mülakat sonuçlarının bir an evvel açıklanması için kurum ile iletişime geçmekte fayda var diye düşünüyorum.” dediniz. Burada iletişimden kasıt kibarca sürekli arayarak bakanlığa baskı yapın mı demek oluyor? Öyleyse hemen örgütlenelim burada arkadaşlarla
-
Hafta başından itibaren aramalara, etiketlemelere başlayalım o halde. İşler kötüye gidiyor çünkü.
-
@shepherd
ben aramanin birseye yarayacagini dusunmuyorum..personeldekiler de onlara ne zaman haber gelirse onu yapiyorlar. -
Yasaklar bitince hemen mülakat tarihlerinin açıklanmasında aramalarımızın ciddi etkisi olduğunu düşünüyorum yarından itibaren aramaya başlayalım arkadaşlar..
-
Kurumu arayınca insan kaynaklarındaki düz memurlar telefonu açıyor. Onlara durumumuzu iletince yukarıdakilere söylerler mi, söylerlerse daire başkanları veya genel müdürler bu memurları ne kadar dikkate alırlar muamma. Ama yine de arayalım derim. Bence bakan yardımcısını vs. doğrudan tanıyan varsa onların söylemesi daha etkili olur.
-
@ehl-i-vukuf hocam 1 hafta ile 15 gün arası acılanacakmış
-
@adanali01 kaynak nedir
-
@adanali01 hocam kaynak yazın çatlarız he
-
@adanali01 kaynak nedir acaba gerçekten? umarım haklısınızdır
-
Eğer böyleyse hmb tarih yazar;). İnşaallah olur. Gerçekten kimden duydunuz?
-
@adanali01 hocam böyle bir şey olursa bizim için hem ramazan öncesi hem sonrası bayram olur:)
-
@siyaset-bilimci hem ramazan önces intahar vakalarında artış hemde
Ramazanda moralsizlik ve depresyon nedeniyle yemek yememekten dolayı kolayca oruç tutma olarak da dönebilir.
Riskli.Ama her halükarda ne kadar erken açıklanırsa o kadar iyi
-
@adanali01 pimi çektin bıraktın ortaya hocam:)
-
merhaba, bugun kurum arayip soran oldu mu, olduysa ne yanit aldi acaba? herkese iyi geceler.
-
@adanali01 yapmayın inanırım
-
@agops dün aradım daha listelerin ellerine ulaşmadığını söyledi. Bayram öncesi açıklanır mı dediğimde bilmiyorum tahminlerle cevap vemiyoruz dedi
-
@avemim Keşke ramazan öncesi açıklansa
-
@bytheodoras keşke dostum ne güzel olur beklemek zormuş cidden
-
@avemim Önceki alımda bu hafta bu hafta diye diye 3 ay bekledik.