2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Ne haliniz varsa görün.Bir cümle bile biri benim ismimi kullanarak yazmasın.Sizlere laf anlatılmaz.Bekleyip görelim.
-
Bu başlık altındaki YDS olacak mı olmayacak mı tartışmalarını severek izliyorum. Ayda bir yeni bölüm geliyor ama olsun heyecanlı oluyor
-
@Cannboi
katılıyorum hocam benim de yds yok alan 90 geldi. ama yds alan adama da saygı duyarım.
Örnek vereyim dersane sınıfımda 4. sınıfta hem okula giden hem alana hazırlanan hem de yds giren arkadaşım vardı. yds 84 alan 95 aldı eleman. Gel de takdir etme bu insanı.
Benim en büyük pişmanlığımdır okuldayken alan sürecine girmeden yds puanını almamak. O nedenle suçu kendimde arıyorum. Kurum yds isteyebilir. Emek veren yds giren adam da emeğinin karşılığını ister elbette -
@mutlakbutlan
çünkü ben de dahil birçok kişi okuldayken ydsyi halletmiyor. alanla birlikte çalışılamıyor ve sıkışıyor işler. o zamanda doğal olarak bu tartışmalar oluyor. -
@mutlakbutlan hocam ben de eskiden severek izliyordum ancak bir süre sonra sanki YDS'si olanlar alandan bir şey yapamazmış sadece İngilizce bilen zengin züppesi gibi bir imada bulunmaya başladılar ben de tartışmalara müdahil olmaya karar verdim.
-
@mutlakbutlan daha geçenlerde jübile yaptılar sabah başka akşam başka liste olsun zevk alıyosanız burda daha fazlası olur ..
-
@KamuAdayı hocam güzel puan tebrik ederim umarım emeğinizin karşılığını alırsınız. Anlayışınız için teşekkür ederim.
-
@Cannboi
teşekkür ederim. aynı şekilde siz de emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah -
Demeyeyim diyorum ama illa konuşturuyorsunuz. Yıl olmuş 2020. Hatta bitiyor. Bir zahmet alın. YDS olmasın diye yakındığınız kadar sınava çalışsaydınız şimdiye almıştınız. Her köşe başında üniversite, tonla da mezun var ülkede. Alımlar artsa bile herkesi kapsamayacak görmüyor musunuz, tahmin edemiyor musunuz? Bir adım önce olmak için çabalamak bu kadar mı zor?
-
Yds gelirse 500 kişilik alım dolmayacak.İnşallah kadrolara göre yds'li ve yds'siz bir alım olur ve sonucunda 500 kişilik kadrodan hepimiz faydalanmış oluruz.Orta yolcu bir bakış açısıyla forumun gerginliğini azaltayım biraz
-
Demek ki artık kamuda yabancı dil yeterliliği kpss yeterliliğine göre daha öncelikli değerlendiriliyor ve bu bence iyi bir şey, özel sektörde de zaten yıllardır en iyi şirketler basit bir genel yetenek sınavıyla çok iyi İngilizcesi olanlari işe alıyorlar. Esas olarak iş işte öğrenilir yoksa iktisattan maliyeden 5-10 net fazla yapan yapamayana göre iş becerisi iş yetkinligini anlamında daha yetersiz değil.
Ancak yine de 500 kişilik bir alımda yds istenmesi çok anlamlı değil en azından ydsli ve ydssiz olarak ayrım yapılabilir aksi halde bu kadar insan işsiz beklerken ilan çöp olacak. Benim p48 93 yds 85 puanlarım var ydsli ydssiz alım olması beni hiç etkilemez ama koşullar ortadayken 500 kişinin tamamından yds istenmesi biz bu ilanı doldurmak için açmıyoruz laf olsun diye açıyoruz demektir. -
@karar, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@zenginmemur forumda çözemediğim tek adamsın .25 gün önce yds isticek dedim aradın mı kurumu hiç ? Yok !
-
@strtmn normal bir alım olmıcaktı öyle oldu gerçekten .gücüme giden işsizlere yönelik bir alım değil . Çokk yanlış çook . malesef..
-
arkadaşlar yök dil den puan alsak yds yle eş değer oluyor mu
-
@kpssagrubuu mümkün değil hocam.
-
Büyük ihtimal hazine uzmanlığı için yds isteyecek maliye uzmanlığı için istemeyecek. 500 kişilik kontenjan bolüsturulebilir adil olan da budur. Yds si olmayan arkadaşlar "benim alan puanım yüksek bu haksızlık" diyor da yds den 70 üstü puan sahibi olan biri olarak söylüyorum. Yds çok başka bir süreç. Kurumlarin sınavına yds li birinin girebilmesi kesinlikle lütuf değil. Keşke 90 alandan almasaydiniz da 70 yds yi alıp alan kpss puanınız 80 olsaydı. Kendi tercihleriniz şu andaki sistemle uyumlu değil hiç değilse uyumlu olanlarin taleplerine bencilsiniz diye karşılık vermeyin.
-
@gardaş bu ilan sayısının tamamı yds li olacakmış . Adil olacak mı yine de .
-
@karar eğer ingilizce bilen personel istiyorlarsa adil olur. Onu bana değil ulaşabiliyorsaniz bakana sorun.
-
@karar bilgi nereden hocam
-
@gardaş ingilizce bilmeyi değil yds belgesi istiyorlar . Adaletten bahsediyoruz ya sözlü alım sağlamaz bunu genelde .
Bakanın benden haberi olsaydı ben sizi de düşünür isterdim kadroyu . Guyumu hakediyoruz vmy mi layık görüyorlar biz 90+ye. Bu mudur çözüm .