2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@zenginmemur kalbini kırmadım demi hocam incindiysen kusuruma bakmayasın ..
Kötü niyetim yoktu sert duruyo olabilir yazım helallaşalım olmaz mı ? Süreç uzayınca tahammülü zor oluyo tekrar kusurum görürsen bakmayasın . -
@karar yok hocam ben darılmadım ama anlamayan çok kişi oluyor bu forumda beni
-
@zenginmemur sevindim sağolasın güzel yürekli zengin memur olsun sen bana söyle bir şey olursa çookk iyi dinlerim . Sabredelim az kaldı dua et sende ben de sana edecem inşlh . Yer gök dua üstüne kurulu . Sıkma canını .. allh kerim . Bize de güzel kapılar açılır ..
-
@karar amin hocam inşallah
-
HM müfettiş yardımcılığında 15 kişi için yds istememiş uzman yardımcısı 500 kişi için de istemeyeceğini düşünebiliriz.
-
Şu YDS muhabbeti galiba 2050 de ble devam edecek arkadaşlar benim YDS yok onun için YDS olmasın isterim olsa YDS olsun isterdim bukadar uzatacak ne var.. Olsun olmasın fikrini seninle zıt durumda olan bir insanı ikna etmek neye yarayacak
-
@Spesifik hocam bu mantıkla olmuyor unvanların yönetmeliği var hepsinde ona göre.. HMB de bakanlık dil şartı Getirebilir diyor o yüzden bu tartışma, VMY Veya maliye müfettişlik yönetmeliğinde zaten yok dil
-
@Willsmithh kardeşim sorun birde şu 500 kişi yds 70 sartini saglayamaz
-
500 kişi çok fazla değil mi. Yani Ankardaki binaya 250 kişi soksan bile fazla durur. Daha önce böyle büyüklükte bir alım oldu mu ?
-
@zenginmemur belkide amaçları bu kadrolari boş birakmak.Bunca emek veriyoruz ilana bile sevinemiyoruz.
-
@Spesifik, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
HM müfettiş yardımcılığında 15 kişi için yds istememiş uzman yardımcısı 500 kişi için de istemeyeceğini düşünebiliriz.
Mantık iyi ama
-
@gpale masak'a alım yapılıyor hocam
-
@zenginmemur sence bakanlıklar veya kurumlar yaptıkları alımın firesiz kadroyu yakmadan nasıl yaparız diye düşünüyor mu? Verir ilanı kaç kişi çıkarsa seni beni düşünecek hali Yok
-
@Willsmithh tamam.öyle yapsalar geçen yıl zaten 100 kişi aldılar yine aynısını yapar.Bu alim farkli olacak görün bakın.
-
@guyguy26 Amaç ilan verdik demek başka birşey değil eğer yds isterse
-
@urfaspor63 hmb uzman yrd adıyla mı yoksa başka kadro mu masak
-
@zenginmemur inşallah öyle olur son yıllarda çoğu şey mantık süzgecimizden geçmiyor inşallah en mantıklı olanı yaparlar
-
@gpale hmuy için hocam
-
500 kişinin hepsini Ankara yı mı alacaklar acaba?
-
Ilk ilan bence hmuy olur bu gece gelir mi ne dersiniz ?