2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gardaş valla ben bölümden dolayı giremedim .O yüzden her yds si olan da şanslı değil .ayrıca dediğiniz kurumlar 80 istedi .
-
doğru hocam haklısınız bazı kurumlar yds den 80 istiyor. Bu sene iktisat bölümüne ağırlık vermişler
-
Çok net söylüyorum. Maliyenin 2 yıldan fazladır alım yapmadığını hesaba katarsak bu ilan 6 dersin ağırlıklı olduğu örneğin 1 tane iktisat 1 tane maliye 1 tane hukuk 1 tane muhasebe 1 tane işletme 1 tane kamu puan türlerinin olduğu toplamda 6 puan türü ile ve herhangi bir bölüm şartı koymadan 5 katı çağırılarak yds'siz bir şekilde gelip aylarca hatta yıllarca ilan bekleyen İİBF camiasının geneline hitap etmesi lazım. Bu bencillik vs değil. Lütfen YDS şu bu muhabbetlerine girip eleştiriler yöneltilmesin. Millet bir sınav görsün. Bu ilanın hakkı budur kardeşim. Bu şekilde gelirse genele hitap eder. Millet ekmeğine bakar. Lakin bu şekilde gelmesi pek olası değil maalesef.
-
Kpss=kamu personel seçme sınavı.gayet açıklayıcı aslında
-
İlan geldi arkadaşlar 500 üde İstanbul ve Yds şartı var.
-
@Math patladik maalesef . Beklenen oldu doldurmayacaklari ilanı verdiler kadrolar boşa gitti.
-
Gitti güzelim ilan
-
Sağlık olsun gitti güzel ilan.
-
P8 puanım 86 YDS yok girin bakalım 75 alan puanıyla uzmanlığa zaten maliyenin hiç bir ilanından beklentim yoktu guyu hep ilçelere dağıtarak bu kadroyu YDS koyarak hiç ettiler. Şaşırmadım.
-
@Semihylc boşa gitmez hocam ydsliler girer 150 kişi dönsün dursun bidaha cagril bidaha cagril
-
Birde istihdam yeri Istanbulmuş.Yuh be Ankarada belliydi alım olmayacağı 500 kişilik yer yok.Istanbul Atasehire açtılar.Istanbul merkez uzmanlık hemde yds taban puanla kapatır.Sayida 500 olmaz.
-
@adanali01 hocam insan üzülüyor ya 93.6 puanım var kullanamıyorum . Yazık değil mi madem almayacaksın doldurmayacak bile umitlendik bizde
-
95 puanıma yazık oldu..
-
İlan nerede guy dışında ilan göremedim ben
-
insan cidden üzülüyor ya.
-
@Semihylc benimde 92.5 Ama hocam yds yok sen niye giresinki
-
Amaç alım yapıyoruz demek, biz issizleri kim dusunsun.İstihdam umrunda mi? Olsaydi zaten (3000 guy)memur olan insani kurum icinden almazdi.Burdan da anlasiliyor ki 90_95 de alsak yalan oldu bu isler .
-
Resmen dalga geçtiler dolmayacağını bildikleri bol keseden sayı veriyorlar ama hata yapmışlar önümüzdeki sene 5000 kişilik ilana çıksınlar
-
Eminim mülakata her kalanı da almayacaklar. Yarı yarıya elerler. Adına da 500 kişilik ilan verdik derler. Olan yine bize oldu
-
Maalesef öngördüğümüz gibi yds li geldi dostlar. Hayırlıdan çok geçmiş olsun diyebiliyorum.