2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@hışhışıhançer p3 le almıyor hocam
-
@Cannboi Yani iletişim mezunu endüstri mühendisi vs. mezunlarından KPSS alan (p8, p17 vs.) puanları almalarını mı beklemişler? Bu adamlar bu bölümlere girmiyor ki KPSS'de zaten.
Cidden komedi ne diyeyim.
-
Çok fazla kişi 2000 kişinin dahi başvuramayacağını söylüyor gerçekten böyle bir ihtimal var mı yoksa abartı mı?
-
@cmonn18 ben 500 kişi bulamayacağı fikrindeyim geçtim 2000i
-
Son alımda giren arkadaş varsa bir soru soracağım??
-
Arkadaşlar bu kadro 3600 mü oluyor acaba?
-
@bozkurtbey kesinlikle girersiniz mülakata hocam içiniz rahat olsun
-
@Maslow inşallah hepimiz gireriz
-
Mülakat tarihi ile ilgili bir duyumu olan ya da kuruma soran var mı hiç arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar son yapılan yökdilden 77 puanım var.Ydsli olan arkadaslar kadar yds alabilecek 100 kisi vardır benim gibi şahsi fikrim.Ydsm 63.e yds kontenjanları dolu girip alamıyoruz. Ösym'den yds kontenjanı istenebilir mi? Tmsf bile 50 yds istemişti. Baraj 60a çekilse veya yökdil kabul edilse 2000kisi gayet çıkabilirdi. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Ya da e yds talep edilemez mi? Kurum kendi dil sınavı yapamaz mı bdkk gibi
-
@cemresaygin Ek kontenjan konusunun pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Çünkü E-Yds Ösym'nin sınav merkezlerinde yapılıyor. Açıkçası ilanlarda Yökdil puanı isteyen bir kuruma hiç denk gelmedim. 75 puan + 70 yds ile başvuracak aday sayısının maksimum 900 1000 bandında olacağını düşünüyorum. Aynı şekil benim de 65 Yds puanım var ve eminim bu durumda olan çok bir çok insan vardır. Kuruma mail atarak yds 70 şartının düşürülmesi ve meslekte aday memurken 70 yds alınma şartı istenebilir ama sonuç verir mi emin değilim.
-
@stradivarius Bahsettiğiniz şey ek gösterge ise evet 3600 ek göstergeye sahip.
-
@Sam Yökdil normalde kabul edilmez ama artık sınavı ösym yaptığı için belki kabul olur dedim. Yds de koronadan dolayi 1 kere oldu malum. Sanırım artık degismez ama mail vs atabilecegimiz yerler varsa bir denemek gerek
-
silinmiştir
-
@Sam aynen onu sormaya çalışmıştım. Çok teşekkürler
-
@cemresaygin çevrenizde benzer durumda olanlar varsa daha kalabalık şekilde bir organizasyon yapılabilir. Ya da forumda YDS Mağdurları tarzı bi başlık açılıp organize olunabilir.
-
En son alımda da YDS istenmişti,neden bu kadar abartılıyor ki?
-
@yolosapiens Hocam YDS istemesiyle bi sıkıntım yok benim tercihleridir, isterler. Fakat 500 kişilik bir alımda YDS 70 puan + Kpss 75 puan şartını sağlayacak aday sayısı tahmini olarak 1000 civarı olacaktır. Fakat mülakata çağrılması öngörülen aday sayısı 4 katı yani 2000 kişi. Böyle bir durumda da 500 kişi alacağız dedik 1000 kişi başvurdu yarısını alırız diye bir durum olmaz muhtemelen. 1000 kişi başvurduysa 250 kişilik bir alım olur. Benim isteğim şartların hafifletilip daha çok kişinin istihdam edilebilmesi.
-
@Sam YDS ve KPSS puanı olan biri bunu neden kabul etsin peki?
-
@Sam kesinlikle katılıyorum yine doldurulmayacak. Şu işsizlik ortamında daha çok kişiye sınav imkanı tanınabilirdi. Üstelik alım İstanbul Finans Merkezine. TMSF’nin 50 YDS istediği, BDDK nın kendi İngilizce sınavını yaptığı düşünüldüğünde bu ilana daha farklı şartlarda çıkılabilirdi.