TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A
    halkbank müfettiş yardımcılığı uzman kontrolör
    300
    2399
    293677
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • yolosapiens
      yolosapiens Yasaklı @kuantummk Son düzenleyen:

@kuantummk zaten uzman yardımcılığı puanı dibe kadar düşmüş. 600 700 kişi mülakata giriyordur. yazılı sınava kaç kişi girdi,bilginiz var mı?

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • K
        kuantummk @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens sınava kaç kişi girdi bilmiyorum öğrenemedim ama dediğiniz gibi sayılarda ciddi düşüş var

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • S
          selima90 @kuantummk Son düzenleyen:

@kuantummk banko için duyumunuz var mı mülakata giren sayısı ondada az mı olucak ?

• K
            kuantummk @selima90 Son düzenleyen:

@selima90 maalesef hocam o konuda bilgim yok konuştuğum kişi özellikle uzman yardımcılığı için söyledi.banko için her ilin kontenjanı ayrı olduğu için ilk söylenen kontenjana ulaşılmış olabilir

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • G
              gardaş @kuantummk Son düzenleyen:

@kuantummk alım için ortalama bir sayı söylendi mi peki hocam uzman yardımcılığı için. Baya ihtiyaç var mı

• K
                kuantummk @gardaş Son düzenleyen:

@gardaş hocam sayı 200 net zaten ilanda belirtilmişti. bundan fazla veya az alım yapacaklarını düşünmüyorum

Ç 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • Ç
                  çalışkanşirin @kuantummk Son düzenleyen:

@kuantummk hocam sizce🤔 mülakata en sonlarda girmenin olumsuzluğu olur mu soruların zorlaşması bakımından, artısı eksisi ne olur acaba

• K
                    kuantummk @çalışkanşirin Son düzenleyen:

@çalışkanşirin net bilemiyorum ama bence sonlarda girmek daha avantajlı komisyon size dair daha çok şey hatırlamış olur

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • K
                      kuantummk Son düzenleyen:

linkedin profili görüntülenen var mı arkadaşlar? halkbank kurumsal hesabından

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • B
                        BuzDevriSid Hazine ve Maliye Bakanlığı @kuantummk Son düzenleyen:

@kuantummk sizinki görüntülendi mi?

• K
                          kuantummk @BuzDevriSid Son düzenleyen:

@BuzDevriSid evet yönetim çalışanı tarafından görntülenmiş

• O
                            Ozzy Son düzenleyen:

Hiçbir şirketin kurumsal hesabı şahısların profillerini görüntülemez, görüntülese bile sizin haberiniz olmaz. Bankadan birileri görüntülemiştir. Büyük ihtimalle de daha önce sizin baktığınız biri kim baktı diye geri kontrol etmiştir hepsi bu kadar.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                            • K
                              kuantummk @Ozzy Son düzenleyen:

@Ozzy ben de söylediğiniz gibi olup olmadığını teyit etmek için buraya yazdım, başkalarının hesabına bakılmış mı öğrenmek için. geçen hafta 2 kez yönetim çalışanı tarafından görüntülenmiş. ik kurum hesabından bakıyor bu arada

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • O
                                Ozzy @kuantummk Son düzenleyen:

@kuantummk İk kurum hesabından bakmıyor her ik çalışanı kendi hesabından yürütüyor bu işleri. Kaldı ki linkedin'in çalışma prensibini biraz irdelerseniz pek çok ünvanın yönetim çalışanı olarak geçtiğini görürsünüz. En basitinden bir management trainee bile profilinizi görüntülese bunu linkedin size administrative employee yani yönetim çalışanı olarak gösterir. Bin kişiden fazlasının mülakata gireceği bir şirketin insanları tek tek linkedinden kontrol edeceğini düşünmek bence mantıksız.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • K
                                  kuantummk @Ozzy Son düzenleyen:

@Ozzy her poziyon için bakmazlar zaten ama müf yardımcılığı ve iç kontrol için bakıyor olabilirler .tekrar yazıyorum hesabı kontrol edilen başka biri var mı öğrenmek için buraya yazdım zaten. ve 2 arama yapılmış ama tek kişi yapmış, söylediğiniz gibi olsaydı 1 kere bakmakla yetinirdi o kişi

O B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • O
                                    Ozzy @kuantummk Son düzenleyen:

@kuantummk hocam aşırı haklısınız, kolaylıklar diliyorum size.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • B
                                      BuzDevriSid Hazine ve Maliye Bakanlığı @kuantummk Son düzenleyen: BuzDevriSid

@kuantummk anlattıklarınız kurumun baktığını doğrular nitelikte. Kariyer nette de genelde beni mülakata çağırmadan önce 2-3 kez bakıyorlar sayfama. Önceki haftalarda da profiline bakıldığını söyleyenler olmuştu. Yalnız siz değilsiniz.

• K
                                        kuantummk @BuzDevriSid Son düzenleyen:

@BuzDevriSid önceki haftalarda sınav açıklanmadan yazmışlardı trollük için büyük ihtimalle ama şu an durum farklı. başkalarının hesabı da görüntülenmişse kurum inceliyor diyebiliriz

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Y
                                          Ysgnd5 Yasaklı @kuantummk Son düzenleyen:

@kuantummk hocam siz mülakata müfettiş yardımcılığı için mi gideceksiniz?

• C
                                            churcill Yasaklı Son düzenleyen:

Ön görüşme için aranan var mı bunu ev ziyareti yerine yapacaklarmis

• 1
                                            • 2
                                            • 60
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 63
                                            • 64
                                            • 119
                                            • 120
                                            • 62 / 120
                                            • İlk ileti