Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@bizedemilololo merhaba , Öncelikle bilgilendirmeleriniz için çok çok teşekkürler.. Referans zorunlu mu ? Genel kanı hep bu yönde Bizlere moral olması açısından soruyorum
-
@albertcamus teşekkürler
-
Arkadaslar bankoda gy gk yazili demis ne tarzda sorular olur sizce
-
@xxx https://www.tercihiniyap.net/meslek/halkbank-banko-hizmetleri-asistanligi-sinav-konularina-nasil-calisilir-h10923.html
Ayrıca banko için de başlık mevcut hocam, orada da sorabilirsiniz.
-
@naturegmbh olsa iyi olur kamu bankalarının bu konuda namı yürüyor ama referanssiz da işe giren çok sayıda arkadaş var illa olmak zorunda değil yani
-
@sermayeakimi merhaba. Referans ne kadar işe yarıyor hiç bir bilgim yok. Annem ve babam emek işçileri. Yani benim bir banka çalışanı uzak yakın tanıdığım bile yoktu. Bu başvuruda referans isteniyor muydu hatırlayamadım ama o dönem girdiğim iki sınavdan birine referansa Üni hocamı ve o sırada çalışmakta olduğum iş yerinin birim müdürünü yazmıştım. Mülakattan önce ya da sonra iletişime geçtiler mi o kişilerle hiç bir bilgim yok. Benim dönemimden de en az 100 kişi ile tanıştım bire bir. Hepsini iyi tanıyamam tabi ki, belki istisnalar vardır ama ben işe alımların referans ve torpille olmadığına çok büyük oranda inanıyorum. Çünkü burası tam anlamıyla bir kamu kurumu değil, kâr amacı güden ticari bir şirket ve bankacılık alelade bir iş değil özellikle pazarlamacı ya da önemli GM birimlerinde çalışıyorsanız. Bu nedenle komiteler tercihlerini mümkün olduğu kadar torpilden uzak ve kendilerini, bankacılık yapmaya ikna edebilecek kişilerden yana kullanıyorlar. Dönem arkadaşlarımın hepsinin bir iş tecrübesi var muhakkak ve bazıları da doğrudan başka bankalarda çalışmışlar. Seçimde büyük oranda iş tecrübesi yer alıyor diyebilirim rahatlıkla.
-
@bizedemilololo çok teşekkür ederim gerçekten bilgileriniz için
-
@troya mesela müfettiş yard ve uzmn yardımcılığı için İstanbul, iç kontrolör için ise birkaç alım yapılacak iller belirtilmiş. Yani bu illerden başka illerde olanlar sınava başvuru yapamaz mı acaba?
-
@MiraKar Kariyer kadroları için PTT-Bankalar vs. dahil ikamet şartı olmaz hocam. İlan metni bu konuda oldukça net. İstihdam yapılacak yerlerden bir tanesi genel müdürlük, diğerleri bölge müdürlükleri.
-
İngilizce orta seviye denmiş ama yani yökdil ayarında mı oluyor?
-
@modifix kim demiş
-
@modifix tecrübeli arkadaşlar ydsye yakın diyor
-
-
1 . tercihe iç kontrolörlük yazıp 2. tercihe müfettişlik yazarsak müfettişliği kazanabilecek puanımız varsa bile değerlendirme dışı mı olucaz.
-
@albertcamus alım yapılacak iller yazıyordu ya hocam müfettiş yard. İçin İstanbul diyordu ben onu sadece o belirtilerin illerden kişilerin sınav başvurusu kabul olacak diye anladım.
-
@MiraKar işe başladıktan sonra İstanbul dışında görev alabiliyor muyuz?
-
@emilsax, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Halkbankı son sınavda bir ingilizce sorusu ile kaçırmıştım.Ziraatte mülakattan elendim. Vakifbankta çalışıyorum.Kamu bankalarıyla öyle ya da böyle haşir neşir olduk varsa sorunuz alırız bir dal
müfettişlik mi istiyorsunuz
-
@MiraKar Dediğim gibi hocam sadece banko için var o şart. Diğerlerinde görev yeriniz yazan iller olacak evet ama ikamet şartı olmaksızın atanır, o illerde başlarsınız.
-
@cankara Teftişte alamazsınız. Teftiş kurulu görev yeriniz. İç kontrolde duruma göre bölge başkanlıklarının birisine tayin isteyebilirsiniz bir ihtimalle. Uzmanlıkta genel müdürlük için çıkılmış sadece. Kısa vadede şubeye tayin bence zor. İhtiyaç olsa şubeye de alırlardı.
-
arkadaşlar çıkmış soruları elinde olan var mı