Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Halkbankı kazanıp da guya girmeyecek olan arkadaşlar guyda hangi ili tutturmuşlardı yazabilirler mi?
-
Herkese tebrikler arkadaşlar, iç kontrolör pozisyonu için olumlu dönüş aldım. GUY'da Ankara için sınava girecektim artık girmeyeceğim. Herkes için hayırlısı olsun.
-
Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar. Ben müfettiş yardımcılığı için mülakata girmiştim, beni iç kontrolör yardımcılığına uygun bulmuşlar. Yalnız kafamda acaba ilk seçtiğim ilden başkasına gönderilir miyim sorusu var biraz tedirginim. Bilgisi olan var mı?
-
@beirutde çok sağolun gerçekten azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor
-
@bytheodoras inşallah daha iyileri nasip olacak yeter ki siz elinizden geleni yapın
-
@başarısız hayırlı olsun sevgili meslektaşım mümkünse artık kullanıcı adını değiştirme zamanı gelmiş:)
-
@churcill çok teşekkürler hocam ben de sizi tebrik ederim kullanıcı adı artık değişecek gibi duruyor
-
Guy için İstanbul u seçmiştim, sınava girmeyeceğim. Puanım yetmesine rağmen vmy için de başvurmadim. Benim için son durak burası oldu.
-
@churcill kardeşim tebrik ederim cok sevindim
-
@buslem toplamda 1000 civarı diye biliyorum hocam tüm unvanlar için
-
@urfaspor63 sağolasın hocam mutluluğumu paylaşan dostları görmek çok güzel bizi en iyi biz anlarız
-
Benim uzman yardımcılığı oldu arkadaşlar guy için istanbulu seçmiştim girmeyeceğim.istemeden de olsa birilerinin liste dışı kalmasına neden olduk maalesef
-
@buslem teşekkür ediyorum hocam.
@Amiree
hocam bu konuda sürecimi anlatabilirim size. ben geçen sene mezun oldum ve bu sene sadece alana odaklandım. yazın da sınav açılınca bir deneyelim soruları görelim ösym sorar alanda belki diye girdim. giriş o giriş şimdi kazandık anlamadım ne olduğunu valla girdiğim ilk sınav ve ilk mülakatım açıkçası bu süreçte. yeni mezunum dediğim gibi. p48 90 da puanım var bu sene.
mülakatım fena geçmedi aslında. kendimi ifade ve özgüven konusunda sıkıntım yok zaten.
bu arada referans konusuna takılan arkadaşlar varsa tüm samimiyetimle söylüyorum sıfır referansla gittim mülakata. zaten dediğim gibi deneme amaçlı girmiştim. kalmışken gidelim dedim istanbula hem de arkadaşla buluşurum sıfır referansla kabul edildim uzman yardımcılığına.
ben mülakatta daha çok özgüven ve kendini ifade edişin etkili olduğunu düşünenlerdenim.
bundan sonraki süreç nasıl ilerler bilemiyorum. kazanan ve kaybeden tüm arkadaşlar ve benim için de hayırlısı olur umarım. -
Benim de basarili arkadaslar. Ic kontrol icin girmiştim. Kazanan herkesi tebrik ederim. Hepimiz icin hayırlısı olsun
-
@churcill Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı bu üçü toplamı 1000 alım mı oldu başka ünvanlar da oldu mu acaba
-
Benimde oldu arkadaşlar. Darısı diğer arkadaşlara
-
@kamuadayı bu forumda çabanıza şahidim hocam hayırlı olsun:)
-
@churcill
sağolun hocam sizin göreviniz de hayırlı olsun. teftiş her zaman havalıdır
göreve başlama, eğitim felan bunlar ne zaman ne kadar sürede oluyor felan bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. ona göre planlar yapmamız gerekecek. istanbulda yaşamıyoruz çoğumuz.
konu hakkında bir wp grubu var ise link atarsanız sevinirim arkadaşlar
sözleşme için veya istanbula gitmek için daha ne kadar süremiz olur acaba -
Tebrikler arkadaşlar, ben de uzmanlık için olumlu dönüş aldım. Guy'a girmeyeceğim(Ankara). Kazanamayan arkadaşlarıma Allah daha iyilerini nasip etsin. Umudunuzu kesmeyin çalışmaya devam.
-
4.mülakatımdı bu elendiğim.Dilim,iyi bir kpss puanım,banka sertifikalarım ve güzel geçen bir mülakatım vardı.Giyimim, özgüvenim, konuşmam çok düzgündü.Mülakatta hangi birimde çalışmak istediğim soruldu.4 kez linkedin hesaplarıma bakıldı bu süreçte.Güçlü bir referansım da vardı.Kısacası herşeyim vardı ama nasibim yokmuş. En çok olmasını istediğim kurumdu. Kazananları tebrik eder,kaybeden arkadaşlara sabırlar diliyorum.