Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Dün gece gözüne uyku girmeyenlerdenim bende.Seneye girecek arkadaşlara sesleniyorum. Seneye karşınızda kırgın ama daha hırslı, daha çetin bir rakip olacak. Bu sefer uzmanlık değil müfettişlik için varımı yoğumu ortaya koyacağım. Yine kimseyi arkama almadan sahalarda olacağım,tek tabanca. Kazanan arkadaşları tekrar tebrik ederim.
'Beni öldürmeyen şey güçlendirir.'
-
@tartelette tebrik ederim hocam
-
@atanamayangil teşekkür ederim. Bu sene kimsede yedek yazmıyordu sanırım dünden beri bir kişide bile görmedim. İşi kabul etmeyen olursa ne yapacaklarını merak ediyorum.
-
Kazananları tebrik ederim. Darısı hepimize inşallah. Lütfen açılan sınavlardan elinizi eteğinizi çekin artık bırakın bu mutluluğu hepimiz yaşayalım.
-
@keynesyenizm Helal olsun hocam bende sabahlara kadar uyuyamadım neyi yanlış yaptım o kadar güzel geçmişti her şey diye düşünüp durdum ama hayırlı olan buymuş demek ki umarım çabalayan hakkını illaki bir yerden alır
-
Bende uyuyamayanlardanım. Mülakatım mükemmel geçmişti ben bildikçe ardarda bilgi soruları sordular. Nerdeyse seni aldık tamam demediler sadece. O kadar beklenti içine soktular ki kesin gözüyle bakıyordum. BÜyük hayal kırıklığı. En kötüsüde şimdi napcam duygusu ve oluşan boşluk..
-
@strtmn olabilir yarı yarıya yapma sınırı varken 5 6 doğruyla mülakata kalanlar olmuş doğru mu diye yazmak istedim.
-
@zenginmemur bilmiyorum, doğru değildir. Çünkü diğerlerinden epey yüksek yapması gerekir. Bilen ya da çok düşük netiyle mülakata kalan yazsın madem.
-
@strtmn hocam kural zaten 30 soruysa 15 yapmaktı.Bende duydum ama belli olmaz her duyum doğru çıkacak diye bir kaide yok.Benimkisi sadece merak
-
@zenginmemur anladım, en düşük kaç net ing ile girildi? Bilen arkadaşlar @zenginmemur arkadaşımızla paylaşırsa
-
@zenginmemur 50 İngilizce sorusu vardı 25 doğru yapma şartı vardı. Ancak 50 soru için 50 dakika verdiler yani yds paragrafı gibi sorulara 50 dakika verilince haliyle yapmak çok zordu. 25 soru barajını esnettiler. Ben 18 doğru ile uzman yardımcılığı mülakatına hak kazandım. Nihayette de elendim
-
@amiree elenmenin sebebi ingilizce değil
-
@amiree
benim de 15 doğrum vardı hocam. uzm yrd hak kazandım -
@zenginmemur tabi ki değil hocam. Ah bir de ne olduğunu bilsek. Ancak elenmiş olmama rağmen halkbank için referansın düşündüğümüz kadar etkili olduğunu düşünmüyorum
-
@kamuadayı evet hocam sizi çok başarılı bir süreç bekliyor, ne mutlu size ki yıpranmadan devam edebileceksiniz
-
@amiree
valla bilmiyorum hocam aklımda çok fazla soru işareti var umarım dediğiniz gibi başarılı ve mutlu olabileceğim bir yol çizebilirim.
teşekkür ediyorum. hepimiz için hayırlısı olur umarım. -
Arkadaşlar istenilen tahlil ve tetkik sonuçlarının mantığını anlayabilen var mı? Rapor değil de özellikle sonuçları istemesi nedendir?
-
@başarısız, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar istenilen tahlil ve tetkik sonuçlarının mantığını anlayabilen var mı? Rapor değil de özellikle sonuçları istemesi nedendir?
Hocam sağlık raporu istenmemesinin sebebi genel bir rapor olduğu için olabilir. Örneğin ehliyet alırken genel bir "sağlıklıdır" ibaresi gibi üstünkörü bir şey istemiyorlar. Bu sebeple özellikle istenen testleri belirtmişler. Benim tahminim böyle. Ancak her birinin sonucuna ilgili birimdeki doktorlar imza atmalı mı ben de bilemedim. Heyet raporu gibi bir şey de değil galiba ama anlayamadım tam olarak.
-
uzm yrd için özel veya genel olarak halkbank için wp veya telegram grubu varsa link atabilirseniz sevinirim arkadaşlar
-
@floydian Ben bugün testlerin çoğunu yaptırdım ancak doktorlar bırakın imzalamayı yapmayı bile zar zor kabul ettiler. Bu test sonucunu teslim ettiğimizde nasıl değerlendirecekler onu da anlamış değilim kendi doktorları mı bakıp yorumlayacak yoksa başka bir durum mu bilemiyorum