Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@başarısız, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@floydian Ben bugün testlerin çoğunu yaptırdım ancak doktorlar bırakın imzalamayı yapmayı bile zar zor kabul ettiler. Bu test sonucunu teslim ettiğimizde nasıl değerlendirecekler onu da anlamış değilim kendi doktorları mı bakıp yorumlayacak yoksa başka bir durum mu bilemiyorum
Haklısınız. Herhalde kendi danıştıkları bir hekim var. Ona iletecekler. Odyometri testi yaptırdınız mı? Kulak, Burun, Boğaz bakıyor galiba ona değil mi?
-
@floydian evet hocam kbbden. Göz hariç diğerlerini de dahiliyeden yaptırdım.
-
@başarısız teşekkür ederim hocam. Bu arada istenilen belgeleri bir kez daha okuyunca yalnızca çıkan sonuçları teslim etmemiz gerekiyor diye anladım ben. Yani imza-kaşe gibi bir şeye ihtiyaç yok gibi. Rapor da istemediklerine göre büyütülecek bir şey değil.
-
@floydian umarım öyledir hocam. Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için
-
@cemresaygin inşallah 5.de atanırsın
-
@obrigado06 üniye de bakmıyorlar hocam, mulkiyeden 2 kişi elendik direkt.
-
Herkese sonuçlar hayırlı olsun arkadaşlar. Uzm yard kazanmışım.Sınava halihazırda çalıştığımdan öylesine girmiştim. Ancak 4 senelik bir kpss geçmişim var. Son dakikaya kadar guy basvurusu yapmamış olmakla beraber malum durumdan ist tercihini son gün yaptım. Ancak sınava girmeyeceğim.Ayrıca tekrar deneyecek arkadaşlara nacizane tavsiyem kendinizden emin bir tavır sergilemek. Çünkü ik beni sıkıştırmak isterken bende onları cevaplarımla şaşırttım. Hatta felsefi bir konuşma yasadık ve sırf bu yüzden eleneceğimi düşünüyordum. Lakin öyle olmamış. Ve herhangi bir torpili bırakın bankada çalışan tanıdığım dahi yoktu. Özellikle benim durumumda olan arkadaşlarada bu umut olsun. Bununla beraber uzm yard olarak hangi departmanda başlayacağımızla ilgili bilgiye nasıl ulaşabiliriz? Çünkü işimden ona göre ayrılacağım. Mülakattada kabul etmeyeceğim birimleri belirttim ama yine de emin değilim. İk numarasını da aradım ancak meşgule veriyorlar
-
@muzun halkbankası sınavından kaç puanınız vardiki acaba ?
-
@yunusemrex3521 hocam siz sınava girdiniz mi?
-
@cemresaygin puanınız kaçtı peki
-
@amiree sınava girdim ama benim puanım çok dusuktu İngilizceden 9 doğru yapmıştım 61 puan
-
Halkbank uzman yard. olupta guy sgk duy vs.. girmicem diyen varmi
-
@muzun hocam calisilacak birimler egitimden sonra belli olcak diye biliyorum, onceki donemde girenlere o sekilde yapmislar.
-
@yunusemrex3521 anladım hocam, siz de Kaymakamlık mülakatına gireceksiniz kaymakamlık başlığından hatırladığım kadarıyla. 61 puan mülakata girdi diye biliyorum. Uzmanlıktan mı elendiniz?
-
İstenilen tahlilleri yaptıran ya da fiyat bilgisi alabilen var mı? İstanbul içerisinde nerede yaptırabilirim?
-
@pisagor guy a girmem hocam. Nedense kpss hocalarıda halk guy dan iyi dediler. Neye göre çok net bilgim yok ama sınava çalışmak istemiyorum artık o sebeple girmem.
-
arkadaşlar ik nın numarasını bulamadım bilen biri yazabilir mi acaba rica etsem
-
@muzun guya başvuru yapmışmiydinz, başvurduysanz hangi ile başvurdunuz
-
@pisagor İstanbul basvurusu yapmıştım
-
@amiree evet