Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Kayseri'de banko için ilk gün mülakata girdim ve oldukça olumlu geçen, beni elemeleri için hiçbir açık vermeden ilerlediğim bir mülakat oldu. Satış Pazarlama alanında çalıştığım için özgüvenim ve diksiyonum, duruşum oldukça iyiydi. Öyle ki komisyonu güldürdüğüm, şaşırttığım noktalar bile oldu. Dün geceden beri üzülmekten düşünmekten uyuyamıyorum. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum, olacak gibi olmasa bu kadar üzülmezdim sanırım... Hakkıyla kazanan arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum. Benim durumumda olanlara ise bir şeyler derdim ama şuan beni anladıklarına o kadar eminim ki... ️
-
@kamuadayı tebrikler dostum.Uzman yardımcılığı sınavında ingilizce kaç doğru sınırı vardı?
-
@zenginmemur 5-6 ile mülakata kalanlar varmış diye duydum. Baraj muhabbetine girmedi çoğu kişi.
-
Uzun uzun yazmayacagim. Anlayan anlar. Gerçekten mukemmel gecti mulakat. Her anlamda iyiydi. Her zamanki gibi referanssiz girdim mulakata. Ama elendim. Eminim ki benim gibi cok arkadas var. Atamalara karar verenlere sesleniyorum. BENİ DUYUYORSANİZ EGER, HAKKİM SİZE HARAM OLSUN!!! EMEGİME COK ÜZÜLDÜM COKKK!!!
-
@theturinhorse uzman yardımcılığı icin girmiştim.
-
@strtmn bende baraj var diye başvurmadım.30 ingilizce sorusundan 15 şart değil miydi?
-
@zenginmemur bunu senle konuştuk kardeş. Halkbanktan guya geçen arkadaşların vardı. Salla halkbanki dediydin
-
İşe başlama tarihi ile alakali duyumu ya da bilgisi olan var mi, ben halihazirda 4 senedir ozel bi bankada calisiyorum ve ihbar suresinin sorun olmasindan ya da cok gec baslatilmaktan cekiniyorum. İstifa edemedim hala, bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
-
@irmmtnn ‘Olmamasına razıyım. Oluyormuş gibi olmasın yeter.’
-
Banka sınavlarına tecil ve dil barajı sıkıntıları yüzünden girmiyorum. Ama Halkbanktada geçen sene Vakıfta da dil barajından vazgeçtiler. Benimde moralim bozuluyor böyle olunca. Bu hep böyle mi gider ingilizcesiz de bankalara girilir mi ?
Son olarak Halkbank'ı kazanan Eskişehir Guy bekleyenler var mı? -
Sonuç başarılı olupta ankara guya girmeyecek olan var mı arkadaşlar
-
@sblue aynen öyle hocam. Keşke diyorum kötü geçseymiş, gerçek anlamda eleyici sorular sorulsaymış, herkese mavi boncuk dağıtarak umut tacirliği yaparak kaç kişinin hayalleriyle oynandı resmen. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim...
-
@zenginmemur
normalde 50 de 25 barajı vardı ama sınav bayağı zordu. çağırcak adam çıkmayınca baraj kalktı sanırım -
Teftiş için mülakata kalıp iç kontrolörlüğe uygun görülen veya iç kontrolör için girip uzman yardımcılığı ya da gişe için uygun görülen var mı?
-
Sonuç başarılı olupta kastamonu guy a girmeyecek olan varmı? Bu arada kazananlar arkadaşları tebrik ederim.
-
@atanamayangil Ben bir tane görmüştüm. Galiba müfettişlik için girmiş ama sistemde iç kontrolör yardımcılığı için uygun görüldünüz yazıyormuş
-
Arkadaşlar merhaba, sonuçlar herkes için hayırlı olsun. Ben seneye hazırlanmayı düşünüyorum, acaba bu senenin ya da geçmiş senelerin sorularına nereden ulaşabilirim? Sizde varsa özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilir misiniz?
-
@yolosapiens ben de bir tane gördüm. Başka kimseye teklif gitmedi mi, başarılı olup da teklifi kabul etmeyecekler için nasıl bir yol izlenicek, boş kontenjanlar doldurulacak mı merak ettim
-
@atanamayangil ben varım hocam teftiş için girdim iç kontrolörlük kazandım
-
@cemresaygin hocam belki üniversiteye bakıyorlardır ben artık buna yoruyorum yoksa cıkamıyorum işin içinden