Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
arkadaşlar iç kontrolör yardımcılığının maaşı ne kadar tercih edilebilecek bir meslek mi bilgi verir misiniz, bir de 2021 yılı için alım olur mu sizce ?
-
@floydian iç kontrolörlük kazandım. 8-23 Aralık olmak üzere iki hafta sürecek. Sizin hangi şehirdi hocam
-
@themustafakemal tercihini yap websitesinde meslek tanıtımı var, arama kısmından ulaşabilirsiniz
-
Benimde uzman yardımcılığı için eğitim tarihlerim 11-23 aralık. Herkesin farklı galiba doğal olarak.
-
Dostlar otellerde sigara satılıyor mu bilgisi olan var mı bu konuda
-
@memduhbaşgan eğitimin nasıl gidiyor otel koşulları nasıl eğitim programın nasıl bizlere de bilgilendirme yapabilirmisin süreç nasıl işliyor.
-
Mülakattan elenince başlığı artık böyle takip ediyorum:
-
Bazı kişiler yedek olarak aranmış çok bilgim yok bu konuda ama telefon çağrılarına dikkat edin. Inşallah iş başı yapmayan her kişi için yedekler aranir.
-
@formidable yedek için aranan var mı tanıdığınız ?
-
@mulkiyelii hayır benim tanıdığım yok. Grup kurulmuş oradan biri aranarak çağrılmış.
-
@formidable, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bazı kişiler yedek olarak aranmış çok bilgim yok bu konuda ama telefon çağrılarına dikkat edin. Inşallah iş başı yapmayan her kişi için yedekler aranir.
Ben de görevi kabul edemedim maalesef, umarım yedekten çağırmalar olur.
Bekleyen arkadaşlarım var.
Uzman olarak mı çağırmışlar hocam? Ne zaman aramışlar? -
@erasmussen hiç bilmiyorum açıkçası. Ama aranan bir kişiyi duydum. Sanırım iç kontrolörluk için arandi. Ben telefonu sessizde tutan biri olarak çoğu çağrıları kaciririm. Bu sebeple yazmak istedim. Umutlandirmak gibi olmasın da inşallah tek tek boş kalan yerler için aranır arkadaslar.
-
Arkadaşlar BT Müfettiş Yardımcılığı grubundan birileri yardımcı olabilir mi bazı sorularım olacak da ?
-
@formidable teşekkürler paylaşımınız için. Umarım gelmeyenler için yedek düşünülmüştür.
-
@mulkiyelii yedek liste var mı eğitimdeki arkadaslar bir bilgi edindiyse paylaşır mısınız
-
@keynesyenizm hocam imza listelerinde tam 200 kişi var. Ancak kaç kişi görev teklifini kabul etti bilmiyoruz. Katılımın yoğun olduğunu söyleyebilirim. Yedek olsaydı haber verilirdi çünkü sözleşmeleri cuma günü imzaladık
-
@başarısız alınacak maaşlar net olarak yazıyor mu sözleşmelerde ?
-
@serhat5310 sözleşmelerde yazar ancak büyük olasılıkla açıklanması yasaktır diye düşünüyorum.
-
@başarısız iyi akşamlar banko görevlisi pozisyonu için mi cuma günü imzalandı
-
@serhat5310 net maaşlar değil brüt maaşlar yazıyor hocam. Değişik bir sistem var her bir ayrıntı yer almıyor sözleşmede