Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
silinmiştir
-
@churcill ama bunun sonrasında üst düzey yöneticilerle mülakat da olur muhakkak
-
@magicianrapsody isterseniz genel müdürlüğü arayın insan kaynaklarından belki bilgi verirler
-
@magicianrapsody sheraton otel gecelik konaklama ücreti 800 lira bankanın karşılayacağını mı düşünüyorsunuz gerçekten
-
@covanni :)) mail atmakla, aramakla vs hiç uğraşmayın bence de
-
@covanni Sadece bir ihtimaldi açıkçası o yüzden sormak doğrusunu öğrenmek istemiştim
-
Benim mülakatım arkadaşımla aynı gün aynı saat.
-
@ygmr hangi pozisyon hocam
-
@ygmr birden fazla komisyon olabilir ya da genel saat olarak belirleyip hazır olmamizı bekledikleri için tek saat verilmiş olabilir.
-
@kuantummk uzman yardımcılığı
-
@formidable belki öyledir
-
@kuantummk tek mülakatsa panel mülakatı olur. Orada zaten üst düzey kişiler olucak.
Eski usul yapmışlar. Eskiden süreç böyleydi. Son 2-3 yılda saçma sapan uygulamalar bankalar arasında çok yaygınlaştı.
-
@BuzDevriSid panel mülakat nasıl yani hocam?bilgi verir misiniz
-
@kuantummk komisyon mülakatı. 5-10 kişi olucak mülakat komisyonunda sorular sorucaklar sana. Genelde komisyon başkanı soruları sorar. Bu 5 -10 kişide zaten başvurduğun pozisyona göre teftiş kurulu başkanı veya yardımcısı, genel müdür veya yardımcısı, insan kaynakları sorumlusu vs vs oluyor.
-
@BuzDevriSid yani tek aşamada bitecek her şey ve Her adayı ayrı ayrı alacaklar mülakata
-
@idarişube dediğin herşey doğru çıktı mülakat tarihlerine kadar peki banko için muhtemel iş başı ne zaman o konuda bilgin varmı ? Önümüzdeki hafta mülakata gireceğim ne kadar sürede sonuçlanır.
-
@selima90 Kesin olmamakla birlikte kasım gibi işbaşı yapılacağı bilgisi var.
-
@idarişube işbaşı Ekim olamaz değil mi hocam ? Çok erken olacak çünkü
-
@Su28A hocam ekimde müf yardımcılığı , iç kontrol ve uzman yardımcılığı mülakatları var onlar bitmeden olmaz bence
-
@bizedemilololo hocam teşekkürler bilgiler için öncelikle. Başlayacağınız birimi bilmeden mi teklif alıyorsunuz yoksa size söyleniyor mu teklif gelirse şu birimde şu masada başlayacaksın gibi?