Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kuantummk zaten uzman yardımcılığı puanı dibe kadar düşmüş. 600 700 kişi mülakata giriyordur. yazılı sınava kaç kişi girdi,bilginiz var mı?
-
@yolosapiens sınava kaç kişi girdi bilmiyorum öğrenemedim ama dediğiniz gibi sayılarda ciddi düşüş var
-
@kuantummk banko için duyumunuz var mı mülakata giren sayısı ondada az mı olucak ?
-
@selima90 maalesef hocam o konuda bilgim yok konuştuğum kişi özellikle uzman yardımcılığı için söyledi.banko için her ilin kontenjanı ayrı olduğu için ilk söylenen kontenjana ulaşılmış olabilir
-
@kuantummk alım için ortalama bir sayı söylendi mi peki hocam uzman yardımcılığı için. Baya ihtiyaç var mı
-
@gardaş hocam sayı 200 net zaten ilanda belirtilmişti. bundan fazla veya az alım yapacaklarını düşünmüyorum
-
@kuantummk hocam sizce mülakata en sonlarda girmenin olumsuzluğu olur mu soruların zorlaşması bakımından, artısı eksisi ne olur acaba
-
@çalışkanşirin net bilemiyorum ama bence sonlarda girmek daha avantajlı komisyon size dair daha çok şey hatırlamış olur
-
linkedin profili görüntülenen var mı arkadaşlar? halkbank kurumsal hesabından
-
@kuantummk sizinki görüntülendi mi?
-
@BuzDevriSid evet yönetim çalışanı tarafından görntülenmiş
-
Hiçbir şirketin kurumsal hesabı şahısların profillerini görüntülemez, görüntülese bile sizin haberiniz olmaz. Bankadan birileri görüntülemiştir. Büyük ihtimalle de daha önce sizin baktığınız biri kim baktı diye geri kontrol etmiştir hepsi bu kadar.
-
@Ozzy ben de söylediğiniz gibi olup olmadığını teyit etmek için buraya yazdım, başkalarının hesabına bakılmış mı öğrenmek için. geçen hafta 2 kez yönetim çalışanı tarafından görüntülenmiş. ik kurum hesabından bakıyor bu arada
-
@kuantummk İk kurum hesabından bakmıyor her ik çalışanı kendi hesabından yürütüyor bu işleri. Kaldı ki linkedin'in çalışma prensibini biraz irdelerseniz pek çok ünvanın yönetim çalışanı olarak geçtiğini görürsünüz. En basitinden bir management trainee bile profilinizi görüntülese bunu linkedin size administrative employee yani yönetim çalışanı olarak gösterir. Bin kişiden fazlasının mülakata gireceği bir şirketin insanları tek tek linkedinden kontrol edeceğini düşünmek bence mantıksız.
-
@Ozzy her poziyon için bakmazlar zaten ama müf yardımcılığı ve iç kontrol için bakıyor olabilirler .tekrar yazıyorum hesabı kontrol edilen başka biri var mı öğrenmek için buraya yazdım zaten. ve 2 arama yapılmış ama tek kişi yapmış, söylediğiniz gibi olsaydı 1 kere bakmakla yetinirdi o kişi
-
@kuantummk hocam aşırı haklısınız, kolaylıklar diliyorum size.
-
@kuantummk anlattıklarınız kurumun baktığını doğrular nitelikte. Kariyer nette de genelde beni mülakata çağırmadan önce 2-3 kez bakıyorlar sayfama. Önceki haftalarda da profiline bakıldığını söyleyenler olmuştu. Yalnız siz değilsiniz.
-
@BuzDevriSid önceki haftalarda sınav açıklanmadan yazmışlardı trollük için büyük ihtimalle ama şu an durum farklı. başkalarının hesabı da görüntülenmişse kurum inceliyor diyebiliriz
-
@kuantummk hocam siz mülakata müfettiş yardımcılığı için mi gideceksiniz?
-
Ön görüşme için aranan var mı bunu ev ziyareti yerine yapacaklarmis