21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@city-of-justice soru süre nasıl kalkar demiyordu süre içinde evlenilirse evliliğin hukuki durumunu soruyordu madde 154.
-
@city-of-justice görücez bakalım..zaten bir doğruya falan ihtiyacım yok..87 doğru bekliyorum..ama bilmeden bu kadar ısrar ettin yaa,bakalım ...birazdan cevaplar açıklanınca nereye itiraz etcez diye ağlamaya başlayacaksın..
-
@azy La ne yalanı themis kitabından çalışanlar sorunu doğru olduğunu iddia ettiler ama soru çok net iptallikti çünkü themis kitabında KOP'ta yer alan bazı şehirler yoktu. Kanun okuyun biraz
-
@rkorkmaz Benim de ihtiyacim yok kardeşim zaten. Rahat mülakattayim ama doğru olanı ve kanunda yer alan maddeyi göre yaptık
-
@rkorkmaz
Hocam belirli bir saati varmı açıklamanın hani olasılık olarak da olsa -
Justice nickli arkadaşı ciddiye alıp yanıt vermeyeceğim, prim yaptırmayalım. Trol bence. Hukuk, vergi, iktisat, tarih her konunun bilirkişisi gibi davranıyor.
-
@vi̇nni̇e-jones 15.30 dostum. Şu eleman gelip buraya özür dileyecek mi onu merak ediyorum. Taşınmaz vaadi sorusu da kesin yanlış, evlilik sorusu da kesin yanlış. Bütün dogrularini böyle saymissa mülakatı rüyasında görür ahaha
-
@aintmadatcha Göreceğiz kim mülakati rüyasında görecek ancak sen benim getir götürümü yaparsın eleman olarak
-
@vi̇nni̇e-jones bekliyoruz bakalım hocam..
-
@city-of-justice
hocam bu kafayla hakim oluyorsanız vay bu ülkenin haline derim ben. bu nasıl inat ve kibir ya
azıcık inşallah demeyi öğrenin. anladığım kadarıyla referanslarınıza güveniyorsunuz ama allah büyüktür hocam. böyle büyük lafların ve kibrin sonucu hep kötü olmuştur. etrafımda onlarca örneğini gördüm. mesleğe girseniz bile çok sıkıntılar yaşarsınız.
size bir kardeşiniz olarak son tavsiyem zihniyetinizi değiştirmenizdir. bunun bedeli gerçekten ağır olur. -
@city-of-justice KOP kanunla değil KHK ile kuruldu. 2016'da eylülde yeni iller eklendi. Eski basım kitapla muhtemelen sen sorunun doğru olduğunu iddia ettin. Anlıyorum.
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@vi̇nni̇e-jones Kardesim iddet süresi içinde evlenmek tamamen serbestse bekleme süresinin mantığı kalmıyor. Hiç aklın alıyor mu senin zaten mutlak olmayan bir evlenme engeli iddet süresi. Yani belli şartlarda geçerli hale gelir. çocuk doğarsa hakim kaldırır süreyi çok net kardeşim çok net kanunda yazıyor
Bu konuda çok net konusuyorsun senin de yanlışın olabilir. Evlilik geçerlidir. Sorular açıklanınca bakarız hep beraber
-
sınav ertelensin diyen depremzedelere hainler vandallar basiretsizler diyen değil mi bu yaa basiret reis
-
@city-of-justice valla sen doğrularını böyle saydiysan hep o mülakatı rüyanda görürsün. Apaçık kanun maddesini yorumlayamayan bir kişi nasıl hakim olsun ki zaten? 155'te şekil şartlarına uymayan evliliği bile geçerli sayarım diyor. Gidip önceki maddelerde 2 şahit kesin gerekli bu evlilik geçersiz dersin sen kanunda öncelik sonralik, genellik özellik falan var. Git bir Hukuk fakültesinde hukuk başlangıcı dersi al önce. Temel kavramlari öğren. Bu bilgisizlikle işin zor.
-
@aintmadatcha Sadece gülüyorum sana zavallı kardeşim:)
-
arkadaşlar türkçede "tarihimiz - kurgumuz" demişsiniz ancak paragrafın son cümlesi "yarısı yalandır" diyordu. kurgunun zaten doğru bir yönü yoktur ve kurgu geçmişi değil geleceği anlatır. o nedenle içinde "hikayemiz" olan şıkkın doğru olması gerekir...
-
@city-of-justice eğer senin dediğin şık doğru çıkarsa ben 10 defa özür dileyecegim burda senden. Eğer evlilik geçerlidir cevabı çıkarsa sen 1 defa özür dileyecek misin
-
@jasisss bende sınavda onu çok emin olarak işaretledim ama insanlar tarihimiz kurgumuz deyince yanlış saydım bilemiyorum
-
@jasisss hocam net tarihimiz o. Çünkü devaminsa bir arşivi yoktur tarzı tarihi çağrıştırır şeyler vardı. Bir de yarısı gerçek yarısi kurgu lafı daha çok.oturuyor. yarısı gerçek yarısi yalan demesi saçma.oluyor.edebi.acidan. eminim ki tarihimiz onun cevabı.
-
@aintmadatcha Dileriz kardeşim hiç sıkıntı değil. Ben bunları çoktan aştım sığ ve bağnaz fikirli değilim. Senden şüpheliyim yalnız arazi olabilecek yapın var:)