1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
Sayıştay beşli deneme çıkarmış Alican hoca alan var mı ?
-
@tozkok gördüm ama almadım Mustafa dincdemirin ve 4tnin denemesini aldım Mustafa hocanınkini çözmeye başladım sorular gayet güzel ve nitelikli özellikle maliye ve hukuk soruları
-
@churcill hocam peki sizce çok mu gerekli deneme Sayıştay çıkmış sorular yeterli gelmez mi
-
@tozkok yeterli gelir tabi ben gkgy kısımlarında çok vakit harcadığım için biraz süre yönetimi için aldım yoksa çok da gerekli değil
-
@churcill anladım teşekkürler ️
-
Arkadaslar selamlar .
sözleşmenin tarafinda yanılma ile sözleşme tarafinin niteliklerinde yanılma arasinda nasil ayrim yapabiliriz . Bu konuda fikri olan var mi acaba ? -
@mami1616 iki doktor var a doktoru değil b doktoruyla sözleşme yapıldıysa tarafta yanılma ama doktor sanıp doktor olmayanla yapılırsa tarafın niteliğinde yanılma
-
Şubat sınavında muhasebesi kolaydı 13 yapmıştım . Bu yıl kpss de kasmışlar biraz acaba yine aynı ayarda mı gelir yoksa 90 dk uğraşsam da yapamam muhasebeyi öngörüsü olan var mıdır ?
-
@karar umarım bu seneki kpss muhasebe soruları gibi olmaz ciddi üzer yoksa hele süre bu kadar kısıtlıyken
-
@nrpsmf 15 soru sayısı az aslında neyi ölçecekler inşlh kasmazlar muh bişeye benzemez 20 sn fazla bakmıyacam çözdüm çözdüm yoksa süre götürür planım bu şekilde hayırlısıyla olsun bitsin bakalım tekrarlar çok zor gidiyo benim
-
@karar ben de matematik ve muhasebede ilk izlenime göre hareket etmeyi düşünüyorum açıkçası kalan zamanıma göre dönmeyi düşünüyorum ama tabi sınav anı nasıl olur bilmiyorum. Hocam ben bi yandan da kaymakamlık çalışıyorum geri kalan dersleri yetiştiririm inşallah
-
@nrpsmf ooo valla bende girecem 3 büyüklere allh yardımcımız olsun aynen strateji önemli . Gygk çookk önemli dikkat edesin .
-
@karar o zaman şimdiden başarılar diliyorum ben de bizim gibi pazar günü sınava girecek herkese de aynı şekilde
-
Arkadaşlar sanat tarihi dediği ne oluyor buna calismaya gerek var mı genel bilgilerle girebilirmiyiz
-
@Gülbeşeker sanat akımları; sürrealizm, kübizm vs. Sanat tarihiyle ilgili kısa bir not vardı ama bulamadım.
-
@urfaspor63 1 soruymuş daha fazla çıkıyor diye kalmıştı aklımda, sanirim bakmaya gerek yok
-
@Gülbeşeker zamanın varsa 1 kere oku belki aklında kalan yerden çıkar 1 soru 1 sorudur
-
Sanat tarihi : https://yadi.sk/i/RlYog5qW0uEi2A
2019 sınavı için paylaşılmıştı geçen sene
İnkılap,dünya tarihi, coğrafya https://yadi.sk/i/sU8Z8H43caXeUQ -
Arkadaşlar daha önce konuşulmuş olabilir. Göremedim kusura bakmayın. Bazı arkadaşlar makro içerisinde büyüme kalkınmayı felan sorulabiliyorlar dediler.
Daha önce girmiş veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
İktisatta büyüme kalkınma uluslararası iktisat okulları kısmından soru geliyor mu acaba? -
@KamuAdayı en son sınavda uluslarası iktisattan dış ticaret teorilerinden soru gelmişti bitane