2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
-
@LioN yani sorularda bu sene neredeyse Kemal Sunal'ın onlar sendikalıysa bende harranliyam gurban repliği hangi filmdeydi diye sormadiklari kalmış:)
-
@LioN ağam bizle eglenir
Değişik sorular vardı metin kaya ve a kadro kitabında olan soruları çözmüştüm ama bazılarını ne kitap da nede sorularda gördüm mülakata kalalım da gerisi boş
-
@darkblow yok hocam 45 net falan gkgy
-
32 hukuk 26 ceko 40 gkgy p40 tahminen kac gelir?
-
@Sherlock-Holmes geçen seneye göre 93 civari kardesim.
-
@Sherlock-Holmes, içinde söyledi: 2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
32 hukuk 26 ceko 40 gkgy p40 tahminen kac gelir?
92-93 arası Garanti üstü bile olabilir
-
Çekoda bildiğiniz duyduğunuz en yüksek net kaç?
Bu sene sapma biraz daha fazla olabilirmi sizce? -
-
@ignoRe Ben çok yüksek netler görmedim facebook çeko grubunda 31-32 civarı gördüm . genel ortalama 20-25 civarı gibi duruyor . Geçen seneye göre netler düşmüş.
-
@Semihylc o gruplarda hiç iptal edilecek soru falan konuşuluyor mu kardesim.
-
@LioN yok dostum konuşulmuyor açıkcası . Sadece dün biri yazmıştı netlerimizi yazalım gibisinden sadece o başkada konu açılmadı . İptal olabilicek soru var mı sence ? Benim en şaşırdığım soru konjokturel değer sorusu oldu şaşırdım onun cevabına
-
@Semihylc yani bende o soruda iskillendim konjonkturel deger yapmıştım. Birde İngiltere'de ilk dönem sendikal faaliyetler daha minimal işyeri düzeyinde olmuştur diye düşünmüştüm genel sendika çıktı o da. Bunlardan 1'i iptal olabilir mi diye düşündüm de sanırım ses seda yok.
-
@LioN Evet sendika sorunu bende yanlış yaptım, sanırım ben onu iş kolu yapmıştım. Onunda genel olması garip açıkcası , fakat yazan eden yok sanırım cevaplar doğru zaten bu soruları genel olarak yanlış yapan sayısı çok netlerden belli oluyor
-
@Semihylc ÖSYM bir güzellik yapıp de hadi 2 sinide iptal ettim yürüyün ula dese Ağa'nın eli tutulmaz deriz:)
-
@LioN itiraz olmazsa sanmıyorum ama zaten standart sapma olacaktır bence çeko da , umarım ilan bu sene bitmeden gelir : )
-
Bi ÇEKO hocası yok mudur çıkıp analiz yapacak ,hatalı soru var mı yok mu anlatacak?
-
@gmzankr066 ben anlamadım bu sene herkes çeko'dan bir ölü numarası yapıyor. Şu forumda bile herhalde bu sınava birtek sen,ben 3-5 tanede arkadaş girdi sanırım. Kimsenin ağzını bıçak açmıyor çeko'da
-
Aynen millet netini söylemiyor
Zaten yapmışsın artık neti neyini saklıyorsun -
Hocam 2018 de sadece 2.5 gün çeko baktım hayatimda hic gormedigim halde 25 doğrum vardi.bu sene 4-5 kitap bitirdim 28 doğrum var.oyle garip bi sınavdı.kimse umduğunu bulamadı galiba
-
Yani sessizliğe ve ilgisizliğe bakılırsa artı sınavın geçen seneye göre zor olduğu düşüncesi ile hareket edersek bu sene 1.5-2.5 puan arası bir standart sapma olasılığı var gibi.