NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
@jeğrisi geçen yılın iktisat ve muhasebesi daha kolaydı bence de.
-
@Su28A hukukta bu seneden çok farklı değildi. Kaldı ki geçen sene tek zor ders Maliyeydi bu sene daha kolay evet ama yine maliye de çok basit değildi
-
@adanali01 hocam idari hakimlik sinavi mi kolay bn ondan 65 aldim anca ordaki hukukla burdaki hukuk arasinda daglar kadar fark var ayrica kpss de mikro makro zor degildi sanki zorlayan son kisimlardi mesela bddk nin bn 2001 de faaliyete gectigini hatirliyordum cvp 2000 mis sonradan aklima geldi
-
Beni ilk defa girdim sınava alan netlerim:
Hukuk:24
İktisat:20
Maliye:27.75
Muhasebe:24
Toplamda 95.75 yapıyor.
Gy/Gk min 60net bekliyorum.
Başlarken vmy hedefim vardı. Hesaplama sitelerinde birkaç puan türü, vmy'nin kabul ettiği, 80 üstü geliyor. Sizce şansım var mı?
Yoksa Duy ve Guy sınavları için şansım nedir? -
@adanali01 bende 2016 dan beri sinava giriyorum . Kendi fikrimi soyledim hocam ama gercekten yapan cogu insan burda konusmaz bile . 2 kere guy 1 Il goc mulakatindan elenen ben kaymakam hakim mi olacak ? Inan oyle mide bulandirici seyler donuyor ki , daha guy olacak referansimiz yok.
-
@bybredd katılıyorum hocam size 2018 sürecine benziyor umarım o kadar olmaz.
-
Hocam tamam da 1 inci olun girersiniz vala ben kaymakamlığa girdim idari hakimliğe girdim kanun okusaydım çok rahat yapılır sınavlardı iktisat idari hakimlik ful kaymakmalikta 12 de 11 yaptım ama burda 25 anca birakibildim yanı kolay diyerek sadece arkadaşların moralini bozuyorsunuz yoksa benimde gayet iyi netim var geçen senedende 88 puanım var
-
@despot gk gy netin biraz düşük hocam alan netleri ilk sene için gayet yeterli. Gk gy 75 civari gelseydi 85 gelirdi. Bu durumda 83 84 civarı bir puan gelir.
-
@bybredd 93 94 civari bir puan gelir ilk 200'e rahat girersin bu netlerle
-
Arkadaşlar, bu netlere kaç puan gelir tahminen?
4 Alan dersi: 96 net
GKGY: 88 netUluslararası iliskiler: 31 doğru 9 yanlış
-
@bytheodoras p48 85 civari gelir
-
@bytheodoras 87 2019 a göre
-
Arkadaşlar gk gy 50 net , alan 114 net
Sizce p48 kaç gelir? -
@muallakta_kalan teşekkür ederim.
-
2019'da gördük artık p48 istemiyor çoğu kurum ama evet yazılı sınavlar alan bazlı geliyor. Devir artık bölüm puanı ( örnek iktisat p18 ya da işletme p24) ya da p3 + yds devri.
-
Hocam çıkmış soruları çözdüyseniz vergide felan 14 de 12 13 Çok rahat yapılırdı ama ben burda vergide 4 kitap bitirmisimdir 3 4 sorunuda daha önce hiç gormedim yani burdan anlayabilirsiniz hangisinin kolay oldugunu
-
@jeğrisi benim de 116 net alan, gygk 80 net, bu sene daha mı düşük gelir acaba
-
@MiraKar o konuda bir fikrim yok hocam
-
Anlaşılmayan olay şu ki elbette ki sorular uzaydan gelmedi elbetteki hakkini vere vere oturup çalışan aday tabiki yapmıştır fakat şu da bir gerçek ki ÖSYM bin tarzı 3-4 sene önceki tarz değil artık. Hukuk sınavının son 3 yıldır kolay gelmesi insanları sınavın bütünü için böyle bir düşünceye sokuyor. Bakın maliye eski maliye değil çok basit. Alın yahu çıkmış sorulari elinize bir inceleyin farkı göreceksiniz. Sinav anında dumara uğratan sorular artık eskiye nazaran daha fazla. Dolayısı ile illaki bu senede birinciler çıkacak derecelikler cikacak mesele ÖSYM de ki dusunce tarzının değiştiğini farkedebilmekte.
-
@jeğrisi sağolun hocam