17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Köy bütçesi %30 diye hatırlıyorum. (%10 ilkokul için ayrılan bölüm)
Feto sorusunu da "açığa alma" yaptım.
Ülke çapındaki birlikler Bakanlar kurulu yaptım.
Yazım yanlışın da birde her şey ve surun olacaktı. Diğerleri aynı @maviadam
-
@maviadam cevaplarımız hemen hemen aynı sonucu merak ediyorum gerçekten
-
@sabırsız Hevesini kırmak gibi olmasın ama mülakata kalmaya yetmez bence. Belirleyici olacak sorular doğru yapılmayınca orta karar bir sıralama gelecektir.
-
@Bireysel-başvuru yazım yanlışında son maddeye surun yazdım sildim. Başka bişey yazdım ama hatırlamıyorum
-
Her dersten fena belirleyici sorular vardı bence
Iktisattan tüfe-enflasyon
Bence çok belirleyici olacaktır. -
@kadir_karasu Haklısın. Faiz sorusunun birşey değiştireceğini düşünmüyorum. O soruyu doğru yapan çıkmaz bence. Doğru yapan varsa da helal olsun
-
Aynen kardeşim varsa gerçekten helal olsun
Ben onu direk %5-%5 yazdım ve bitirdim. Diğerlerine zaman ayırdım -
...................
-
Ben "geçici olarak görevden uzaklaştırma" yazdım
-
@2525 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@paradoks o zaman iyi ya bu arada şu yap işlet modeliyle imtiyaz süresinin 49 olduğu ve bağlı kuruluş cevabından emin mi?
Ben ne hikmetse yap işlet de belediye 25 yıla kadar veriyor diye hatırladım 2 defa değiştirip 25 yıl yaptım.
Diğer soru da da özerk bütçe dediğimden dolayı ilgili kuruluş olur mantığı ile "ilgili" kuruluş dedimBen de iki defa degistirip 20 yaptim seytana uyduk resmen
-
@maviadam yok yok hevesim kırılmaz çünkü bende mülakata kalacak bir performans sergilemediğimin farkındayım ilk girişim olduğu için ne puan getirir onu merak ediyorum
-
@kadir_karasu 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Aynen kardeşim varsa gerçekten helal olsun
Ben onu direk %5-%5 yazdım ve bitirdim. Diğerlerine zaman ayırdımBunlarin bir tanesi keesin yuzde 5 bari 1puani garantiye alalim diyerekten ikisini de yuzde 5yaptim arkama bile bakmadim
-
Tüfe enflasyon farkı;
Sabit mal sepeti kullanma
Tufenin ithal malları içermesi
Sabit bi baz yılı alınması diye biliyorum ve bunu yazdım -
Bu sınav çok mu kolaydı bana mı öyle geldi. Sayıştay sınavı farklı bi tarihte olsa çok iyi yapılırdı bu sınav.
-
Ben
.mevsimsellik
.kayıt dışı ekonomi varlığı
.ikinci eller mallar
yazdım -
@kadir_karasu o da mantıklı geldi
-
@maviadam çok ince yerlerde yanlış vardı. Bulması zor oldu
-
Bir de şu türkçenin 2 sorusu vardı. Basit gibi duruyor ama onlar da belirleyici olacak bence.
."yazarın en belirgin özelliği"
."okurun da..."
Soruları -
@kadir_karasu kendi çizgisini ve uslubunu taşıyan ve en çok okunan eser yazmak istemesi
Digeride okurun sanatı anlamak için gayret göstermesi tarzında birşey olmadı lazım.
-
@Harun-Resid ben bir yıl da bu sınav zordu diyeni görmedim kardeşim