17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@2525 kardeşim malesef 49
-
@kadir_karasu nasipsizlik artık sağlık olsun
-
@Avexer kardeşim baktım kanuna. Haklısın cevap DDK.
-
@reagan katılıyorum.geçen yıl 75 almıştm kıyasldgm zaman daha zor diyebilirim
-
Bence de geçen senekine göre zordu.
Bence -
Bence zor bir sinavdi.Hatta Sayistay'in hem eleme hem yazili sinavlarindan daha zordu.Ayrica kontenjan 100 kisi oldugu icin umitsizlige kapilmayin, cok daha dusuk puanlardan kapanabilir bu sene.
-
Ben kendi hesabımla 78-84 arası bir şey gelecek.
Geçenki sınav 79 ile kapatmıştı.
Arkadaşımın dediği gibi 3-4 puan daha alta inerse belki gelir bana.Sağlık olsun ne yapalım.
-
@Bireysel-başvuru 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Tüfe enflasyon farkı;
Sabit mal sepeti kullanma
Tufenin ithal malları içermesi
Sabit bi baz yılı alınması diye biliyorum ve bunu yazdımIkame saptirmasi nitelik saptirmasi yeni urun saptirmasi
-
@Harun-Resid kardesim tartsmasz ddk cevap cunku yerindelik denetimi diyordu bende ddk yaptm
-
Bu ileti silindi! -
ilham yoluyla mevzuatı öğrenen arkadaşlar varsa onlara saygılar..:)
Bu iş çalışmadan olmaz -
Yerindelik diyor muydu beyler yüzde yüz emin miyiz demiyordu bence
-
Kardeşim çözdük onu
DDK -
kdk yapan biri olarak diyorum ki cevap ddk, Anayasada açık zaten.ah bu kafa karışmaları
-
Bu arada sınav ne zaman açıklanıyor?
-
Geçen sınav 5 haftada açıklanmıştı.
Yaklaşık -
Sınava giren sayısı belli mi? 15 bin civarı diye duydum ama doğruluk payı nedir
-
Bu sınava geçen seneden giren tecrübeli arkadaşlar benim merak ettiğim husus : örneğin Sorunun tam doğru cevabı Türkiye Cumhuriyet merkez bankası ''cumhuriyeti'' yazanlar bu durumda hiç puan alamayacak mı harf yanlışların da cevapları direk çiziyorlar mı okuyanlar yoksa doğru mu kabul ediyor bu husus çok önemli geçen sene de cevaplar çok kısa idi mutlaka harf ve kelime yanlışları yapan olmuştur.Bu durum da okuyanlar direk çiziyor mu yoksa tam puan veriyorlar mı yine benzer durum örneğin mülki idari hizmetler sınıfı diyenler hiç puan alamayacak mı
-
Kardeşim hepimizin korktuğu şey bu.
Inşallah yapmazlar. -
İnşallah kardeşim yapmazlar