17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@uzman 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@kadir_karasu @meter1
Mantıklı kardeşim ama bu sene zorluk ve daha fazla aday sayısı mülâkata katılacağını varsayarsak 24 bnce kapatacağı yer.Bu da ihtimal dahilinde kardeşim
Bakalım
Hayırlısı artık -
@bestof92 sınava giren kişi sayısının 17000 kişi olduğunu hatırlatmak isterim
-
@meter1 hatta eksik bence bir de bu sene mulakata 400 kışı çağrılacak o vakit 22-23 bile olabilir.
-
22 23 imkansz gibi benm goruslerim tabi bunlar 27 ve uzeri yapan mulakatta olur bide 24 25 yaparak standart sapmasi yuksek sorulari yapanlarda olabilr ama 22 cok dusuk bir ihtimal
-
@puntaarenas 17 bin oldugu nerde yazıyor. off
-
Burdan bize ekmek çıkar mı -
İsterse 30 bin kişi girsin bu sınava gerçekten hazırlanan 3-4 bin kişiyi geçmez,sınavın açık uçlu olduğunu sınavda öğrenen adam gördüm ben ve bana kalırsa 27-28 yapan mülakata kalacaktır ama tabiki bu tahminim ve yanilabilirim herkesin görüşünü de saygı duyuyorum.
-
Ayrıca benim 25-26 civarı doğrum anca çıkıcak pek umudum yok zaten ben şimdiden bir sonraki sınava nasıl daha iyi hazirlanabilirim,bu sınavdan ne gibi dersler çıkarabilirim ona bakıyorum ama 28 civarı bir doğru yapan birinin de mülakata kalmayacağını söylemek ve ümidini kırmak bana pek mantıklı gelmiyor.
-
@Tsubasa benimde aşağı yukarı böyle emin olamadıklarım ise herkesin dediği ''Merkez bankası, Mülki idare amirliği, şeker '' gibi cevapları olan sorular. Benim tahminim 26-27 gibi kapatır. Umarım olur hakkımızda hayırlısı olsun.
-
her forum sitesinde reklamlar yapılıyor, yok kutluay bilmem ne yok 4t yayınları falan, bu adamlar bu kadar iyiyse, soruların gerçek yanıtlarını çıkarsınlar da millet ne yaptığını bilsin bari
-
@kadir_karasu teşekkür ederim cevap için
-
Tahminim 25 dogru ve üzeri ile kapatacağı .
Ancak her 25 dogru yapanın mulakata kalabileceğini düşünmüyorum . O yüzden "26 dogru ve üzeri yapan ama tek tük 25 doğrulu arkadaşlarında cağrılabilme ihtimali olan bir sınav" diyeyim -
geçen yıl kaç doğru yaptığımı hatırlamıyorum ama
Puanım 78,12895
Başarı Sıram 268 idi bu yıl sınav daha zor olmakla beraber soru sayısı da azdı, buna rağmen mülakat için 30 doğrunun altına düşeceğini sanmıyorum, maalesef...
sorular abartılmış şekilde açık uçluydu... ancak merkez bankası sorusunda hala kafamda soru işaretleri var... -
@hakan 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
geçen yıl kaç doğru yaptığımı hatırlamıyorum ama
Puanım 78,12895
Başarı Sıram 268 idi bu yıl sınav daha zor olmakla beraber soru sayısı da azdı, buna rağmen mülakat için 30 doğrunun altına düşeceğini sanmıyorum, maalesef...
sorular abartılmış şekilde açık uçluydu... ancak merkez bankası sorusunda hala kafamda soru işaretleri var...geçen seneki sınavdan daha zor oldugunu belirtip gecen yıldan daha yukarıda kapatacagını söylemişsin . Buda bir yorum tabi
Gecen seneyle aynı seviyede kapatsa 26-27 ile kapatması lazım -
ben 3 forum sitesinin ortalamasından yola çıkarak 30 doğru kanısına vardım, ben de isterim daha aşağıya düşmesini zira benim de en iyi ihtimalle en çok 30 doğrum çıkar
-
ben 3 forum sitesinin ortalamasından yola çıkarak 30 doğru kanısına vardım, ben de isterim daha aşağıya düşmesini zira benim de en iyi ihtimalle en çok 30 doğrum çıkar
gecen seneden daha zor oluşu ve alım sayısının artması sebebiyle ya aynı dogru sayısıyla kapatır yada daha dusukle kapatır .
26 ve üstü dogru dogru tahmindir . -
doğrusu geçen yıl kaç doğruyla kapatığını bilmiyorum kardeşim
-
doğrusu geçen yıl kaç doğruyla kapatığını bilmiyorum kardeşim
50 soruluk sınavda 33-34 dogruyla kapattı kardeşim
-
@OFLU61 o halde sadece oranladığımız zaman bile 27 olabilir bu mantıkla
-
30 doğru çok abartılı. Test sınavı değil bu. Ben sınav dönüşü Ankara'dan evime dönerken, otobüste kızın birisi yan koltuktaki bir erkekle tartışıyor, tartışmanın konusu, kaymakamlar hangi hizmet sınıfındandır sorusunun cevabı. Kız cevap olarak, istisnai memurluk yazmış. Çocuk yarım saat dil döktüyse de kızı, kaymakamın istisnai memur olmadığına ikna edemedi. Bu vatandaş doğru cevap verdiğinden emin. Kendisine göre +1 doğru kabul ediyor. Başarısızlığı kabul etmeme huyumuzdan dolayı hepimiz buna benzer şeyler yapıyoruz. Geçen sene yaptığım analiz bire bir tuttu. Kimse 40'tan aşağı kapatmaz diyordu. Ama öyle olmadı; 33 ile kapattı kaba hesapla. Bu sene daha zordu. Soru sayısı az olduğu için soru puanları yüksekti. Bu yüzden benim önerim, kesin doğrularınıza göre ham puanınızı hesaplayın. 65-70 arası kuvvetle muhtemel mülakata girer. 70 üzeri ise kesin girer.