17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Eh be yok i yazana puan vermezler yok sanayi yazana puan vermezler yeter yani ordaki amaç tcmb tskb ddk yazmayın demek artık bunu anlayın kendi kendinize kesin ifadelerde kullanmayın iş bankası diyenle merkez bankası yazanı sanayi ve maadin yada etibank yazanla türkiye sanayi kalkınma bankası yazanı kamu denetciligi yada başka alakasız bir kurumu yasaklarla devlet denetleme kurumunu yazan aynı kefeye konupta 0 verilmez ayrıca iddia ediyorum türkiye ekonomisi yasin cobandan hazırlanmış %99 4 soruda var un şeker pamuk ,işçi sanayici çiftçi tüccar,türkiye cumhuriyeti merkez bankası ,türkiye sanayi kalkınma bankası aynen bu ifadelerle yer almış artık ufak konulardan siyrilin
-
@yaya51 keşke açıkta tdkdan sınai 'nin anlamına baksanda burda bu kadar kesin konusmasan
-
@Yemlihan58. Kardesim baktim sanayi ve sinai ayni anlama gelmiyor bende turkiye ekonomisini yasin cobandan calstm butun sorular ordan gelms biyerde hatta yasin coban bile sanayi yazms ama bu benm nacizane fikrm ki bende sanayi yazdim sinavda keske sizin dediginz gibi olsada dogru kabul edilse benm bu sekilde dusunmemn sebebide dogru ve tam olarak diye adam bazi sorularin altina bi dunya aciklama yapms yoksa burda ahkam kesmek degilim amacim celalenmeyin hemen
-
@yaya51 sinai ne demek?
-
@Yemlihan58. Bende sana sorayim sinai kelimesi ile sanayi kelimesi birebir ayni anlamami geliyor
-
Ayrica bankann internet sitesine gir bak adi sinai ozaman akbanki sorsaydi bizde beyaz banka desek cevap dogrumu olacakti
-
@yaya51 sinai sanayi ile ilgili demektir aç bi tdkdan oku yahu ayrıca yasin çoban tüm baskılarında bunu türkiye sanayi kalkınma bankası olarak yazmış ben her ikisinin de kabul edilcegini düşünüyorum inşallah sınavı okuyanlar senin kafanda olmaz
-
@Yemlihan58. Ne atarlaniyorsun kardesim banane tdk dan ya bankann adida orda gir bak sitesine bende sanayi yazdim diyorum yasin coban kim ya sinai bankann adi yasin coban sanayi yazdi diye dogrumu olacak adam dogru yazin dems yazsaydin sinai sonra gelip burayi aglama duvarina cevrmezdin madem okadar tdk larda felan kasiyorsun dogrsuunu yazsaydin
-
@Yemlihan58. Bide su cok girdin tdk gir bak bi ak ile beyaz ayni anlamami geliyorms sonra cik birinde de bakayim beyaz banka nerde diye ne diyecekler sana iyi bir tdk girmeyi ogretmsler
-
@yaya51 şu cevabindan sonra senin türkiye sanayi kalkınma bankası yazdığına inanmıyorum ayrıca 20 netin üstüne bile çıktığına inanmıyorum burda boş boş konuşmaktan saçma sapan örnekler vermekten başka bir şeyin yok
-
@Yemlihan58. Tdk bakma konusndaki uzmanliginz disinda baska yeteneklerinzde varms tebrik ederim sizi
-
@yaya51 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@Yemlihan58. Bide su cok girdin tdk gir bak bi ak ile beyaz ayni anlamami geliyorms sonra cik birinde de bakayim beyaz banka nerde diye ne diyecekler sana iyi bir tdk girmeyi ogretmsler
ak ile beyaz örneginden yola cıkarak sinai ve sanayi nin ayri seyler oldugunu savunan adamî tarlada sabana sürmek yerine universiteye alırsan sonuc bu olur.
-
@ozan. Ağzına sağlık kardeşim en doğru lafı sen soyledin
-
@ozan. Hakaret ettin noldu soruyu dogrumu kabul edecekler lan adam yazms bankann ismi ora yaziyor turkiye sinai kalkinma bankasi sen nasil gider sanayi diye idda edersin suc biz gelip laf anltmaya calsiyorz
-
Kesin dogrularim
1.ıngiltere,fransa,yunanistan
2.işçi,sanayici,ciftci,tüccar
3.un,seker,pamuk
4.Kabul edilebilir lik
5.insan haklari komitesi
6.300
7.280
8.Giffen mal
9.Tam etkinsizdir
10.139 vekil
11.Başbakan-cumhurbaşkanı
12.Yetki gaspı
13.Sebep-Konu
14.49 Yıl
15.2007
16.5 Yıl
17.yüksek hakem kurulu
18.Mülki idare amirliği hizmetleri sinifi
19.Görevden uzaklaştırma
20.%3
21.Bağlı kuruluş
22.idari vesayet
23.Genel sekreterBelirsiz olanlar
24.Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası(i ile yazdim)
25.Türkiye Sanayi Kalkınma Bankası(sanayi-sınai)
26.Terör sucu,iskence,kolelik,angarya yazdim
27.%15-%15(faiz paritesi)
28.ithal mal kapsaması-toplam talebin daraltılması-bütçe fazlası(tüfe sorusu)
29.bosalmayi takip eden 90 gün sonra(ilk pazar günü yazmadım)
30.Devlet Denetleme Kurumu(m ile yazdim)
31.kararlı(yazarın ozelligi)
32.nedeniyle yaptim(anlatım bozukluğu)
33.sıralama sorusunu doğru yaptım ancak yinede kesin sorulara katmiyorum
34.yazım yanlısı iki tane buldum
35.cümle sonu sorusuna gezip görülmeden olmaz yazdımKesin yanlislarim
36.Anlatımın sade olmaması yazdım türkçede 2.soruya
37.ıçişleri bakanlığına sayıştay yazdım
38.%10 u %30 yaptım
39.Maarif kongresini bilemedim
40.Pozitif yukumlulugu yada korumaya milli guvenlik yazdimEvet arkadaşlar akibet nolur hayirlisiyla
-
@Yemlihan58. Üretici rantı sorusu 280 emin iseniz açıklayabilir misiniz
-
güzelim ben o soruya hic cevap veremedim zaten. yorumu dikkatli okursan neye itiraz ettigimi anlarsin.
-
@kadir_karasu tr-tvc=uretici rantı=kar +tfc dir .kisa donem kari 250 dediği için ve kisa donemde sabit maliyetlerde dahil olduğu için sabit maliyetlerde 30 tl olduğuna göre 250 +30 uretici artığını verir
-
@Yemlihan58. Cevap olarak 5 yıl yazdığınızın sorusu neydi? Kusura bakmayın bi türlü hatırlayamadım
-
Değiştirilen belediye sınırı 5 yıl süre geçmedikçe değiştirilemez.
@bombiksmori 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:@Yemlihan58. Cevap olarak 5 yıl yazdığınızın sorusu neydi? Kusura bakmayın bi türlü hatırlayamadım