17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@kamikaze o zaman işte asıl sorun, yani tabi aralar verilir de, sınav gelince az sürede yüklenip, çalışmadığına pişman olmak daha zor. Süreleri kendin koysan, deneme çözsen süre sonunda daha iyi olmaz mı?
-
@davidricardo 22 ye kadar düşürmüşsün aşağı yukarı derken kardeşim:)
İktisatta ve Türkçe de 12 sorunun 9+ doğru cevabı olan için standart sapmadan maksimum puan gelecektir. -
Tahminime göre 400 kişilik mülakat sıralamasında 300 ila 400. Arası puan farkı 2-3 puan gibi yığılacaktır. Yani Türkçede herşeyi "her şey" diye ayırmanız bile sizi 450den 380'lere çıkarabilir. Cidden sonuçlar sürpriz olacak. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.
-
@president06 ben ayırdım o "her şeyi"
-
Sınava katılmamış olmama rağmen sonuçları gerçekten merakla bekliyorum. En yüksek puan alan kişinin netleri ile 400. sırada yer alan kişinin netleri arasındaki fark oldukça önemli. En azından 2017 içerisinde bir kez daha Kaymakamlık sınavı olacağını düşünürsek bir sonraki sınav için güzel bir veri elde etmiş oluruz.
-
Arkadaşlar Türkçe hariç ham puanım 60..Türkçeden ise 10 puana yakın bir şey bekliyorum..Sizce mülakat durumu nasıl olur ?
-
@marshall büyük ihtimalle olur gibi, zaten tahminimiz artı eksi 1 "65" gibi, Rabbim mahcup etmesin inşallah
-
@marshall gelir gibi duruyor
Hayırlısı -
@bayburtlu Amin amin..emeklerimizin karşılığını alırız inşAllah..öyle basit sorular kaçtı ki ah etmemek elde değil.
-
@kadir_karasu hocam en sıkıntılı süreç şu sonuçları bekleme aşaması galiba.
-
Her şey olacağına varıyor kardeşim.
Üzerime düşeni yaptım.
Sonuç kaderle de ilgili.
Deyip bekliyorum işte -
Aynen birader. Beklemekten baska care yok. Ama emin olmayan arkadaslarin vakit kaybetmeden calismalarini oneririm. Sinavin ne zaman olacagi bizi ilgilendirmemeli ne kadar cok calisabilne tekrar edebilme sansimiz olursa o kadar faydamiza. Biliyosunuz anayasa degisikligi var muhtemelen. Anayasa hukuku bastan sona degisebilir ona gore calismak lazim
-
@meter1 @kadir_karasu hocam bazı sitelerde 21-22 ye kadar düşeceği söyleniyor belki 21 olmaz ama ben 23 e düşeceğini düşünüyorum
-
Kardeşim doğru sayısı (her ne kadar bu sınavda sorular aşağı yukarı eşit değerde olsa da) pek sağlıklı olmamakla beraber
Evet hakikaken düşük gelecek gibi görünüyor oralara -
@president06 Valla kardeşim süpriz olacak bu sınav 22 ye kadar inecek 20 bile beni şaşırtmaz. Yazım imla kuralları baz alınarak baya can yakılacaksa neden olmasın ? Hele ki sınavın dili ağır zor gibisinden genel kanı hakimse Hayırlı olsun ne olsun da inşallah
-
@davidricardo Çok kesin ifadelerim olmuş yazarken aman kafalar karışmasın. Çalışmaya devam Mayıs'ta sınav gelir ümidiyle...
-
Ben ek çalışma yapmadan girdim, hayatımda ilk kez bu sene idare hukuku gördüm( sınavdan önceki 1 ay) ve 26 bekliyorum. Nasıl 23 e 21 e düşsün çalışıp giren yok mu hiç. 30 da kapatır bence.
-
@genclerbirlikli Sınav ortamı çok değişik. Aklında olanlar yada emin olduğun birden uçuverir. 23 doğrulu birisi 26 doğrulu birisini de yapılması zor soruları yapmışsa geçemez mi ? Geçen sene daha basit ve anlaşılır sorular olmasına rağmen 32 doğrusu olan biri girebilmişse bu sene düşebilir kanısı var haklı olarak.
-
İlk kez idare hukuku görmüş olmak (hem de hayatta ilk kez) ve böylesi bir sınavda 26 doğru yapabilmek. Hem de ek çalışma yapmadan.
Tartışmaya girmeyeceğim.
Ama bana hiç inandırıcı gelmiyor. -
Hem de sadece 1 ay