17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@president06 teşekkürler yanlış yapmışım zaten:)
-
Ellerinde kaynak olan arkadaşlar Yasin Çobanın mail adresini oradan bakıp söyleyebilir misiniz? Yasin hocaya soralım Merkez Bankası ve Türkiye Sanayi Kalkınma Bankası sorularını...
-
Bu konu iyice sıktı açıkçası.
Merkez bankası ve sanayi bankası sorularında ben buralarda yazılan gibi bir durumun olacağını düşünmüyorum,her biçimde yazilana puan verilecektir cevap yanlış olmadığı sürece.Bu durum sadece DDK'ye "kurul" yerine "kurum" yazmada olacaktır kanımca.
Saygılar. İyi seneler diliyorum.
-
Arkadaşlar face de hakimlik sınav sonuçları 2-3 ocakta açıklanıyor demişler bu sınav daha yeni yapılmadı mı yahu?? Kaymakamlık ne zaman açıklanır ki??
-
Bir arkadaş Bakanlığın ÖSYM'den sınavın 10 gün içinde açıklanması hususunda ricada bulunduğunu söyledi.
Devlet Personel'de çalışan. -
@mehmetsy
Yalnız Yasin Çoban akademik unvanı olan bir kişi değildir. Yazdığı kitapta yalnızca sınavlara hazırlık kitabıdır. ÖSYM soru sorarken alanında otorite olan akademisyenlerin kitaplarını esas alır o yüzden bu tip soruların kesin cevabını bu gibi kişilerden almak gerekir. -
@kadir_karasu kaymakamlık sınavının mı hakimlik sınavının açıklanması hocam?
-
@mehmetsy kaymakamlık kardeşim
Bana da buradan tanıştığım bir arkadaşım söyledi -
@uzmanyardımcısı hocam bilemiyorum artık kimin kitabını referans alıyorlar ama Yasin Çoban iki soruyu elimizde patlattı ben onu biliyorum
-
@kadir_karasu sanırım ocağın 15 ine kadar açıklanır, hocam faiz paritesi sorusunun net cevabını öğrendiniz mi?
-
@mehmetsy ben de öyle düşünüyorum kardeşim.
Ben ünsal,dornbusch,fisher ve dinler'den baktım ama bir şey bulamadım
-
@kadir_karasu eyvallah hocam
-
@pir81 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Arkadaşlar face de hakimlik sınav sonuçları 2-3 ocakta açıklanıyor demişler bu sınav daha yeni yapılmadı mı yahu?? Kaymakamlık ne zaman açıklanır ki??
Hakimlik sınavıyla Kaymakamlık aynı formatta mı hocam?
Birisi test birisi açık uçlu. Elbette açık uçlu daha geç açıklanır.Herkese Rabbimden hayırlı bir yıl dilerim. Liyakatiyle Kaymakamlık makamına layık olanların 2018'den önce kazanmalarını dilerim.
-
@Yemlihan58. Hocam bu sinav, kazandirma değil eleme sinavi. Belli başlı cevaplar elbet vardır. Net ifadeler yazılmadıkça puan verileceğini düşünmüyorum.. İnşallah verilir benim de işime gelir bu.
-
@W.S.Jevons Türkiye Sanayi Kalkınma Bankası cevabından mı bahsediyorsunız hocam?
-
Umarım kısa zamanda bu sınav ÖSYM'den alınır.
Sözüm size değil sevgili kardeşlerim yanlış anlaşılmasın,Kaymakamlık sınavından sonra bunları konuşmamalıyız bence. -
@mehmetsy genel olarak söyledim.
-
Beyler tahmini beklediğim sayılar şu şekilde:
30 ve üzeri 70 kişi 25-30 arası yığılma 270 kişi 25-22 arası 60 kişi mülakat sayıları olabilir. Aşağı yukarı böyle bilmem ne düşünürsünüz :s Geçen sene 240 kişinin dağılımları nasıldı ? 2.si 42 doğruysa yığılmalar en çok 30-40 arası olmuş demekki 190-200 kişi :s Tabi bunlar hep tahmin -
@davidricardo 30 ve üzeri biraz daha düşük olacaktır kanımca,50 civarı gibi.
Ama yığılma bence de oralarda olacaktır. -
arkadaşlar ders çalışabiliyor musunuz ? belirsizlik hiç bir şey yaptırmıyor...