2021 Kaymakamlık Sınavı
-
Vermeyeceğin makaleyi niye dillendirirsin ki...
-
@samatta İyi ki vermemiş şu üsluba bak.
-
Az önce Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi youtube kanalı ‘Kariyer Olarak Kaymakamlık’ adında canlı yayın düzenledi konuk İçişleri Bakanı Eğitim Dairesi Başkanı Hüseyin Çakırtaştı ve ilk soru 2021 yılında sınav olacak mı ? Sorusuna ‘her yıl olduğu gibi 2021 yılında da alım olacaktır son yıllardaki gibi senenin sonuna doğru, son 4 yıldır 100-100-100-100 alım yapıldı ben 2021 yılında 100 ihtimalini düşük görmekle beraber 60 kişilik bir alım olacağını düşünüyorum ama bunun kararını Personel Genel Müdürlüğünün konusu olduğu için onlar konuya daha hakim ve emekli olan , istifa eden veya başka göreve geçenlere göre alımlar şekilleniyor duruma göre 100 kişi de olabilir ama ben bu ihtimali düşük görüyorum ‘ dedi.
-
@aslanturbey sınav tarihiyle ilgili bir şey dedi mi hocam?
-
@aslanturbey 100 kişi alırlar bence sonuçta açık varsa, emekli olacaklar, görevi değişecek ler olursa 100 kişiye ihtiyaçları olur bence.
-
Süleyman Soylu söyledi açık olduğunu. Buna rağmen 60 kişilik alım olacaksa bilemiyorum yani
-
@kazanamayan var hocam ben de sizinle aynı durumdayım, yalnız değilsiniz. Bu kez olacak inşallah
-
@ky Hocam gerçekten şahsım adına konuşayım zor bir durum. Rabbimden ümit kesilmez diyip giriyorum. Allah yardımcımız olsun.
-
@kazanamayan hocam sizi o kadar iyi anlıyorum ki üst üste başaramamak inanın beni de psikolojik olarak zorluyor ama diyorum ki vazgeçmezsek umut var. Umut varsa bize de çalışmak kalıyor.
-
@ky, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
inanın beni de psikolojik olarak zorluyor ama diyorum ki vazgeçmezsek umut var
Aynen hocam bende sizin gibi düşünüyorum.
-
Dostlar selam, malum 2021 yilinda yapilmasi muhtemel sinav icin yeniden calismaya basladik, ben bu sefer biraz hizli basladim. Mevzuat okuyarak gidiyorum hatta kararnameler bitti sayilir. Eger isteyen arkadaslar varsa zoom ya da microsoft team uzerinden bu okumalari birlikte yapabiliriz, misal kararnameleri okurken iliskili oldugu diger mevzuatlari falan konusabiliriz, bu sekilde daha akilda kalici olur. Bu okumalarin kaydini da alir daha sonrasinda tekrar yapabilir, not cikarabiliriz. Bu dusunceme katilan ya da farkli alternatifler onerecek arkadaslar varsa dusuncelerini paylasirsa sevinirim
-
-
Yine başladık çalışmaya bismillah diyerek inşallah bu sefer listede adımızı görürüz elenmekten başımız döndü yaşta sınıra dayandı:)aöf insan hakları güncel baskı var mı arkadaşlar.?
-
@mülki Eğer bahsettiğim şekilde bir çalışmaya girmek isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj yazabilir. Sonrasında bir mail grubu kurup çalışma yapacağımız günleri belirleyebiliriz.
-
@mülki ben de buna benzer bir şey oluşturacağım ancak sınırlı sayıda(no ofans) kişiyle. Formatı tam belirleyince yazarım buraya
-
Arkadaslar bu mevzuatlarin tam kanun maddelerini nerden bulabilirim.ilk defa gircemde tam bilgim yok size zahmet mevzuatlarin tam maddeleri hakkinda bilgi verir misiniz
-
@mrvguy hocam çok fazla var. Google amca daha çabuk ve doğru yardımcı olur diye düşünüyorum.
-
@nikola-tersla yok hocam girdim ama tam net bi kanun maddeleri toplu bulamadim.sitenin icinde vardi bi ara cok onceden birileri yazmisti .
-
@tunahan61 sagolun hocam mevzuatlar icin
-
@samatta hocam sizede cok tesekkur ederim