2021 Kaymakamlık Sınavı
-
@poohdini, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@kaymakam3838 Tarihlerle dershaneler arasındaki ilişki şu şekilde doğru olur:
Haziran değil de eylül ayında olsa, nasılsa zaman var deyip dershaneye yazılabilir. Diğer yandan, haziran veya yakın tarihte olursa zaman yetişmez zaten.
Bu durumda öne attığın fikir önemini yitiriyor.
not: Sınav tarihini bilmiyorum.Malesef öyle olmuyor. Her sene ilkbaharda sınav olacağına yönelik asparagas haberler yayılır. Bir çok insan ilkbaharda dersaneye çekilmeye çalışılır. Sonbahar deseler, bi çok insan "ohoo daha çok varmış" moduna giriyor. Ancak dersanelerin şmdi de müşteriye ihtiyacı var.
-
Olağanüstü bir durum olmazsa 12.09.2021 tarihinde son 100 kişilik alım olacakmış. ÖSYM haziran ayında sınavı yapmaya sıcak bakmamış.
-
@ceterisparibusss Bir şey kalmamış valla. Kaynaginiz baya sağlam herhalde hocam bu kadar net konuştuğunuz için.
-
Allah yardımcımız olsun. Elimdeki kitaplar hep 2019 basım. Sürekli değişiklik oluyor. Haziran'da tecilim bitiyor. Celp dönemi Ağustos ve kaşıma denk geliyor ağustosa çağırırlarsa eylüle bir ay kalıyor ne olacak bilmiyorum.
-
@ilhannn00, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Allah yardımcımız olsun. Elimdeki kitaplar hep 2019 basım. Sürekli değişiklik oluyor. Haziran'da tecilim bitiyor. Celp dönemi Ağustos ve kaşıma denk geliyor ağustosa çağırırlarsa eylüle bir ay kalıyor ne olacak bilmiyorum.
Hocam şimdiden başla derim. Askere gidene kadar bütün konuları bitirirsen gidince not okuma, tekrar yapma imkanın olur
-
Arkadaşlar insan hakları ile ilgili bir stratejiniz var mı? İnsan hakları soruları geçtiğimiz yıl beklenilenin ötesinde bir zorlukta soruldu. Hangi kaynakları kullanmayı düşünüyorsunuz? İnsan haklarıyla ilgili ekstra soru bankası tavsiye eder misiniz?
-
@ceterisparibusss Hocam temeli attım sağolasın. Son sınav barajı geçtim ama psikolojik olarak etkiliyor insanı. Son dakikaya kadar bırakmaya gelmiyor bu sınav.
-
@ilhannn00 bakaya kalın.
-
@ceterisparibusss Hocam sende iyi biliyorsun ulusal mekanizma ve mevzuata baksak 6 sorudan 3 ünü rahat yapabiliyoruz. Sorun işte geri kalan 3 soruyu bulacak kaynakta. 3 soru sınav kaybettiriyor.
-
@ceterisparibusss Nasıl oluyor hocam nasıl yapıyoruz ? Bir kez tecil ettirdim tecil hakkim kalmadı. En son ihtimal tezsiz yüksek lisansa başvuracağım. O da en az 3 milyar istiyor. İşe de giremedik kpss 88 puanla başvurular gelmedi daha onlarda 90 la kapatıyor.
-
-
İnsan hakları için Halil Kalabalık’ın Aöf kitabını kullanmayı düşünüyorum bu yıl. Ek olarak da Ahmet Nohutçunun insan hakları kitabını çalışacağım. Çalışmaya başlayacağım ilk ders İnsan hakları olacak. Kafam rahatken her cümleye önem verip not tutarak çalışma planım var. Okuyunca önemsiz gördüğümüz cümleler, yerler soru olarak geldi hep. Bu yıl aynı duruma düşmemeye çalışacağım.
-
@ilhannn00 atanana kadar yoklama kaçağı olun. Ya da Sütçü imam tezsiz yüksek lisans var. Sanırım tezsiz yüksek lisanslar içinde en uygun fiyatlısı.
-
@poohdini Eyvallah hocam araştıracağım. Size cevap veriyorum ceterisparibusu etiketliyor
-
@ceterisparibusss eyvallah hocam sağolasın. Bir kaç kişiden daha referans alsak güzel olacak. Şöyle 6 sorudan 5 tanesini yapan var mı aramızda?
-
@antimülakat geçen sene yaptım inan ki 5/6 , 6/6 yapanlar kısacası 4 üzeri yapanlar tesadüfen mesela bu yıl nürnberg sorusunu tesadüfen çözdüm belgeselden aklımda kalmış.
Bilerek çözen çok azdır ve tam bilgisi olanlardır henüz ben rastlamadım o kişilere
-
Kullandigim kaynağın yanına bir kaynak daha almak istiyorum. Kaymakamlık kampını düşündüm kullanan var mı memnun kaldı mı?
-
@keynesin-faizi nasıl bir yol tavsiye edersin? Bu kısmi 3 yapacakmış gibimi kabul ederek hareket edelim.
-
Halil Kalabalık hocanın insan hakları kitabı ile aöf kitabi arasinda icerik olarak cok fazla fark var mı ?
-
@antimülakat ulusal mevzuatlar alan kısmını da kapsadığı için (anayasa,idare vs) zaten detaylı olarak bilinmesi gerekiyor..Geri kalan 3 sorudan 1 i yapılabilecek düzeyde oluyor..Kalan 2 soru ise biraz şansa kalmış spesifik olduğu için artık kolay veya zor olmasına göre..Onun için en az ulusal mevzuatların olduğu 3 soruyu yapmak lazım..