2021 Kaymakamlık Sınavı
-
@herseye-rağmen iktisat soru bankası zeynel dinler veya yüksel bilgili çıkmış sorular insan hakları artivizyon veya ateş
-
@herseye-rağmen Iktisatta cikmis sorular + Analiz iktisat..Bence yeterli gelir..Insan haklarinda ulusal mevzuatlar icin mevzuat.gov.tr kitaba gerek olduğunu düşünmüyorum 3 soru için..Diger 3 soru icin aöf + ates ama yine de bir garanti yok bu kısım için..
-
Merhabalar. Uzun zamandır derslerden çok uzak kaldım. Yaklaşık 5 yıldır. Kaynak listesi atabilecek bir arkadaşım var mı? Çok dua ederim
-
@herseye-rağmen, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Iyi akşamlar arkadaşlar allah icin su iki soruma net cvp verebilecek varmi iktisad soru kitabı ve insan hakları konu anlatimi kitap ismi sabahtan beri yorum okumaktan elim yoruldu hala bise bulamadim
İktisat soru için Tufan samet ve zeynel hocanın çıkmış sorularını; insan hakları konu için Aöf’ü önerebilirim.
-
@ceterisparibusss hocam bende insan haklari muhteviyat var geçen sene hiç bakamamıştım birde aof insan hakları ve kamu özgürlükleri mavi beyaz bir kitap bu muhteviyata mi bakayım sizce yoksa ateş mi alayim nohutcunun seti vardı bende onun icindede var insan haklari diye kitap ateşle o benzermidir sizce
-
@mia28 aof beyax mavi olan insan haklari ve kamu özgürlükleri yazan kitap mihocam
-
@herseye-rağmen hocam kapağı nasıl bilmiyorum..Yök'ün internet sitesinde erişime açık kitaplarda var.."İnsan Hakları ve Kamu Özgürlükleri" pdfini indirebilirsiniz..
-
Arkadaşlar artık yaş kemale eriyor.Referansımda yok ama işte insan bir kezde olsa denemek istiyor.Sizlerden rica etsem meslekle ilgili kim ne biliyorsa buraya yazabilir mi?Yani her sey olumlu oldu sürec nasil başlıyor?Dil eğitiminde İngilizceyi ne kadar öğreniyoruz?Düz memuriyet değil özetle ama başka ildeki ailemizin yanına falan gitme durumu oluyor mu ziyaret açısından.Kısaca avantajları dezavantajları.Merkez uzman olmak kaymakamlıktan şuan için daha zor geliyor alım sayısı bakımından
-
bakın referanslarını bulan nasıl buluyor
-
@1453pasha hepsinde referans var gibte yok mu.Benim sorum daha çok bu meslekle alakalı.Yani hakimligi az cok tahmin edebiliyorum da bu meslek gizli gibi geliyor.
-
Burada o kadar kisi kitap soruyor ama meslek hakkinda kimse bir sey yazmamış.Guydan elenip kaymakam olan çok kişi tanıyorum.Meslegin artıları eksileri nelerdir?Yani yıllarca uğraşmış elenmis dostlarimiz neden bu kadar istiyor bu mesleği?
-
Farklı isimlerle senelerdir burdayım. Çok kişi kazandı gitti çok kişi küstü sustu. Yine az konuşanlar kazanacak çok konuşanlar konuşmaya devam edecekler.
-
@mia-10 Mülakatı geçeceğinize inancınız tamdı geçebildiniz mi acaba?
-
Arkadaşlar belediyede cenaze aracı şoförü olmak için bile araya kaç tane adam sokan insanlar tanıyorum. Kaymakamlıkta hakimlikte referans aramış araya sokmuş fazla mı referans olayını onaylıyorum demiyorum ama her sınavdan sonra aynı konular konuşuluyor. Bu olay bu işin gerçeği olmuyor referans olmadan ya da çok nadir. Burada konuşmak bu işi çözmez. Belki bu meslek nasip değil, sebebi de referans olmamasıdır olaya burdan bakalım derim. Derdim polemik oluşturmak değil kalp kırdıysak affola.
-
elenmişti bu referans bulmak da yetmiyor, düz milletvekili ile hakim olunan dönemler çooook eskide kaldı
-
@mia28 hayırlısı hocam
-
@herseye-rağmen, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@ceterisparibusss hocam bende insan haklari muhteviyat var geçen sene hiç bakamamıştım birde aof insan hakları ve kamu özgürlükleri mavi beyaz bir kitap bu muhteviyata mi bakayım sizce yoksa ateş mi alayim nohutcunun seti vardı bende onun icindede var insan haklari diye kitap ateşle o benzermidir sizce
Hocam AÖF kitabı hariç diğer kitaplar hakkında hiç bilgim yok maalesef.
-
Arkadaşlar bu platformdaki yazışmalara bakınca mülakat tecrübesi olmayan kişilerde normal bir sınav algısı oluşabilir. Bu sizleri yanıltmasın derim. Sınav hazırlığına bismillah demeden önce sizi mülakatta kollayacak referans var mı onu değerlendirin derim. gariban iseniz, etkin kişilere ulaşamayacak durumda iseniz hayalleriniz suya düşer ve üzülürsünüz.
Ayrıca diğer yorumlarda belirtildiği gibi, bu tarz platformlara yazanlar genelde etkin referansı olmayan kişilerdir. Sizler 'insan hakları kaç soru, türkiye ekonomisine nereden çalışayım?' gibi şeyleri araştırırken vatandaş referansını sağlama alıp sessiz ve sinsice işini görür, siz de derece yaptığınızla kalırsınız. bir sonraki yılın sınav başlığında aynı muhabbetlere eşlik etmeye devam edersiniz. -
@amirim, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@keynesin-faizi, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@amirim üsdatım sınav öngörünüz ne
Aksilik olmazsa Eylül ay'ında ...
Amirim Osym takvimine bakinca 2 mayis ales sinavindan 26 haziran yks sinavina kadar kayda deger hicbir sinav yok. Haziranda olma ihtimali hic mi yok ?
-
Şu an herkesin beklediği sınav tarihi ve protokol hakkındaki duyumlar. Buralara odaklanan dostlardan haber bekliyoruz.