2021 Kaymakamlık Sınavı
-
-
2022 ve sonrasında sayı azalır mı acaba kesin olarak? 50-60 civarı desenize.
-
@mirakar 2021'de de sayının 100 olup olmayacağı net olarak belli değildi..Büyük ihtimalle 2022 ve sonrası bu sayılara çıkılmaz diye düşünüyorum..
-
@keynesin-faizi, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@amirim üsdatım sınav öngörünüz ne
Aksilik olmazsa Eylül ay'ında ...
-
ÖSYM ile Haziran için anlaşılamamış deniliyor. Asıl Eylül ayı zamanı sıkışık değil mi ÖSYM için ? Kpss, YDS gibi sınavlar aynı dönemlerde. Haziran civarında nasıl bir sıkışıklık var ?
-
@ilhannn00 Baktım da şimdi. Haziranın ilk iki haftası boşmuş. Yapacak bir şey yok.
-
@ilhannn00 gene ekim olur haziran diye kandırmasın kimse
-
Merhaba arkadaşlar PARAGRAF çıkmış soru veya Paragrafla ile ilgili soru pdf var mi?
-
Makro iktisat konu anlatım soru bankası vb ne önerirsiniz arkadaşlar önce iktisat okullarını mi halletmeliyim sizce
-
@110mia son sınavda Yüksel bilgili konu anlatımı analiz soru bankası calistim. 12 de 9 yaptım. YouTube videolarlada takviye yaparsan benim hocam ve iktisat medresesi iktisati halletmiş olursun. Zaten çok fazla zorlamiyorlar iktisattan.
-
@ilhannn00 teşekkürler kardeşim sıkıntım aslında sadece makro yüksel bilgili tufan samet ozdurak ikisi önerildi makro da bilmem neden oturmuyor bazı şeyler mikro zor derler bende makro sıkıntı analiz e de bakacagim
-
@110mia makro anlamanın yolu iktisat okullarından geçer yüksek bilgili iktisat okulları kitabını oku ondan sonra makro kitabına çalış.
-
@amirim, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@keynesin-faizi, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@amirim üsdatım sınav öngörünüz ne
Aksilik olmazsa Eylül ay'ında ...
Üstad yazdı sonunda...
Tarih tam netleşince bekliyoruz inşallah. -
O zaman kendi şahsi önerim ilk önce YouTube videolarindan başla konu bitince kitaptan tekrar et. Daha faydalı olacaktır.
-
Teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi dikkate alacağım Allah hicbirimizin emeğini zayi etmesin iyi calismalar
-
@mia28 Çok fark yok. Birçok yeri aynı zaten.
-
@kaimakamaday teşekkür ederim..alsam mı almasam mı kararsız kaldım
-
@mia28 teşekkür ederim hocam
-
arkadaşlar aof insan hakları kitabı elimde 2018 basım var son basım o mudur? bilen arkadaşımız cevaplarsa sevinirim eğer o ise isteyene de pdfini mailleyebilirim.
-
Iyi akşamlar arkadaşlar allah icin su iki soruma net cvp verebilecek varmi iktisad soru kitabı ve insan hakları konu anlatimi kitap ismi sabahtan beri yorum okumaktan elim yoruldu hala bise bulamadim