2021 Kaymakamlık Sınavı
-
@ceterisparibusss tarih için ramazan yetgin video ders notları nasil olur?
-
iktisat, türkiye ekonomisi ve tarih bitti. Ama hukuklara başlamadım. Sizce geç mi kaldım dostlar..
-
Devam devam iktisat bittiyse yolu yarıladın. Hukuk konularını bitirdikten sonra geriye sınav gününe kadar bol tekrar etmek kalıyor.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@ceterisparibusss tarih için ramazan yetgin video ders notları nasil olur?
Bilgim yok maalesef o yüzden bir şey diyemeyeceğim hocam.
-
@ilhannn00 cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. bir yandan kpss a çalışıyorum. günde 4 saat kaymakamlık için yiğit yılmaz kaim makam kitabına ayırıyorum. saat sayısını daha da arttırmam gerekli mi?
-
@mülkiyeçeko 4 saat yeterli olmayabilir. Zaten konuların hepsi bitip tekrar etmeye başlayınca farkedeceksin. Soru çözümüde önemli. Şimdilik konuları bitirmeye çalış. Kolay gelsin.
-
@ilhannn00 teşekkür ederim, size de kolay gelsin.
-
Arkadaşlar ben 2022 yılı Kaymakamlık Sınavı'na girmek istiyorum fakat şimdiden İktisada hafiften başlamak istiyorum. Bir altyapım yok. Youtube'de video izleyererek başlamak istiyorum. İktsat Medresesi kanalını takip ediyorum. Önereceğiniz kanal, konu anlatım veya soru bankası kitapları var mı? Tecrübeli arkadaşlar bu derse nasıl çalışmam gerektiği konusunda yol gösterebilir mi? Dediğim gibi bir altyapım yok. Destek olursanız eminim diğer arkadaşlar da bundan faydalanacaktır. Teşekkürler.
-
Mülakattan elendigimize göre 110. Dönem için çalışmaya baslayabiliriz. Herkese kolay gelsin
-
Themis konu anlatımı kullanan var mı?
-
Herkese hayırlı çalışmalar arkadaşlar. Neticelenen 4. olumsuz mülakatımı da geride bıraktım. İnsan devletim beni neden beğenmiyor benim neyim var ben terörist miyim hain miyim diye düşünüyor en sonunda ama bunların hiç biriyle alakası yok bu durumun. Sizi mülakata alan komisyon bile orada sembolik. Perde arkasında yaşananları size anlatmak isterdim ama hevesinizi kırmak istemiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun bu ülkenin ''TEMİZ'' çocuklarına, cemaatlerle iş tutmayan, bir partinin partizanlığını yapmayan çocuklarına bu görevi nasip etsin. Ben perde arkasında neler döndüğünü anlatmayacağım ancak kısa bir haber linki bırakıyorum okuyarak anlayabilirsiniz. Ben artık pes ettim gençliğimi verdiğim kaymakamlık yolundan ayrılıyorum. Pişman mıyım? Hayır kesinlikle siz de pişman olmayacaksanız o bakanlık binasına gitmek için bile değer bu heyecan gerisi de nasip(!) Bu sene başarılı olan adaylar arasında özellikle bir vakıfla ilişkileri dikkat çekici. Birde malum partinin gençlik kolları... Allaha emanet olunuz...
www. veryansintv. com/bu-koyde-dogan-vali-kaymakam-oluyor (boşlugu silerek habere girebilirsiniz.)
-
@1453pasha üzdün dostum
-
@antimülakat 2021 sınav sonrası görüşmek üzere üstad Allah utandırmasın startı verelım artık
-
Galiptir bu yolda mağlup
Haziran, Eylül gibi tarihler konuşulmaya başlandığına göre 2021 için çalışmalara hız verme zamanı gelmiş.. -
Haziranı diyenler neye göre diyor peki ? inandırıcı birşey değil yine 107.döneme yakın olur bu sınav bence.
-
@keynesin-faizi açıkçası bende Haziran olarak beklemiyorum sınavı ama çalışmaya hız vermekten zarar gelmez
-
arkadaşlar kaymakamlık sınavı iktisat için çözümlü hangi soru bankasını önerirsiniz? yasin çoban en son çıkan makro mikro çözümlü soru bankasını alıp inceleyeniniz oldu mu ne derseniz?
-
Ben haziran olacağını düşünmüyorum. Her sene dersaneler kayıt yaptırılsın diye böyle haberler yayıyor bence
-
@kaymakam3838 Tarihlerle dershaneler arasındaki ilişki şu şekilde doğru olur:
Haziran değil de eylül ayında olsa, nasılsa zaman var deyip dershaneye yazılabilir. Diğer yandan, haziran veya yakın tarihte olursa zaman yetişmez zaten.
Bu durumda öne attığın fikir önemini yitiriyor.
not: Sınav tarihini bilmiyorum. -
@londonvalisi Analiz İktisat kullanıyorum iyi kitap bence incelemeni öneririm