2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@niska-nenn Hocam test olursa zaten en az 200 kisi sınava girer 20 kati muhabbetinden dolayi
-
sadece p 48 olmasin bence her bolumun en etkili puanlari bölum ayrimi yapilmadan gelmeli.p 18 p 23 p 28 p 33 p 38 p 43 ve p 48.test olup 20 kati cagrilmasi ve bu puan turlerinin olmasi rekabeti artiracaktir mufettislik icin.
-
@paretowilfredo mhuy icin bir duyum yokmu aacaba üstad kpss oncesi 20 30 kisilik alimlar sadece 90+lari mutlu edior bize 80+lara da bir surpriz olmaz mi
-
Strateji ve Bütçe başkanlığından bir haber var mı?
-
Arkadaşlar 2021 kpss ye girince 2020 puanları yanar mı? Ilan geldiğinde istediğimiz yılın puanını kullanabiliyor muyuz? 2021 puanları 2 yıl geçerli mi? Araştırdım ama yine de emin olmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz
-
@mariamarla puanlar 2 yıl geçerli, istediğiniz yılın puanını kullanabilirsiniz.
-
@niska-nenn teşekkür ederim
-
@paretowilfredo aile bakanlığı denetci alimi yapmış en son dediğiniz alım mufettislik ise ilan ne zaman gelir?Anket dikkate alınır mı gerçekten sayı konusunda 15 kisi geçmez tahminimce çok soru oldu kusura bakma.Kpss yaklaştığı için soruyorum
-
Kamu denetçiliği kurumu için 90 puanım var arkadaşlar gelme ihtimali nedir sizce?
-
KDK son alım da iibf den 7 kişi aldı 4 katı sözlü mülakata 32.aday 93.65 p33-38 puan türü
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
KDK son alım da iibf den 7 kişi aldı 4 katı sözlü mülakata 32.aday 93.65 p33-38 puan türü
8 kişi
-
@paretowilfredo hocam peki KDK'nın yazılı olma ihtimali var mı? yoksa geçen alım da olduğu gibi direkt mülakat mı yapılacak
-
Merhaba dostlar. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bürokrasisinde bulunan bir ahbabımız bizden yönetmeliği yeni düzenlenecek ve sonrasında da alımı gerçekleştirilecek olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Mesleğine dair bir çalışma yapmamızı rica etti.
Bu çalışma kapsamında alım sürecine dair çeşitli konuları içeren bir anket hazırladık. Doğrudan müdahil olma imkanı olan söz konusu ahbabımız bu yanıtları da dikkate alarak mesleğe dair konulara yön vermeye çalışacak. Bu sebeple katılırsanız ve dostlarınızın da katılımını sağlarsanız çok faydalı olacağını düşünüyorum. 6 sorumuz var alım sürecine dair. Buyurunuz dostlar.
-
@atibaa Neden 20 katı neden sınav arkadaşlar niye her fakülte işini kolaylaştirirken biz zorlaştırmak istiyoruz. Her kurumda direk mülakat olsun hatta mülakat bile olmasın. Kurumlara atanan kişiye 2 yıl farklı kuruma geçiş yasaklanıp mükerrer başvurular engellensin tamam istediğimiz bu. Biz niye sürekli maddi manevi yipratilmak istiyoruz 20 katı sınava girince sayı değişmiyo 30 yine 30. Onlarca işsiz güçsüz insan Ankara'ya git gel masraf yapiyo bu süreçleri en aza indirmek istemek daha mantıklı olsa gerek.
-
Sonuçlar ne olur bilmiyorum ama bu konuda adayların fikrinin de önemsenmesi bence gayet güzel bir olay. Bu süreçte ilk defa tanık oluyorum böyle birşeye.
Keşke kaç kişilik bir alım planlanıyor onu da bilebilseydik. -
@paretowilfredo sayın yöneticim telegram linki yasak
-
Katılıyorum.
@müşrif, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@atibaa Neden 20 katı neden sınav arkadaşlar niye her fakülte işini kolaylaştirirken biz zorlaştırmak istiyoruz. Her kurumda direk mülakat olsun hatta mülakat bile olmasın. Kurumlara atanan kişiye 2 yıl farklı kuruma geçiş yasaklanıp mükerrer başvurular engellensin tamam istediğimiz bu. Biz niye sürekli maddi manevi yipratilmak istiyoruz 20 katı sınava girince sayı değişmiyo 30 yine 30. Onlarca işsiz güçsüz insan Ankara'ya git gel masraf yapiyo bu süreçleri en aza indirmek istemek daha mantıklı olsa gerek.
-
@müşrif tek amaç puanı düşük olan arkadaşların da sınav görmek istemesi başka açıklaması yok . Keşke hiç ne sınav ne mülakat olsa puanımız yettiği an biliriz ataniyoruz. Olmazsa da oturur ders çalışırız . Kpss+başvuru + kurum sınavı + mülakat vah ki vah
-
@paretowilfredo üstad olası bir alımda sorumlu olacağımız muhtemel konular hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz ?
-
Telegramda nerden cıkti anlamıyorum.Önceden telegram linki yasaktı bu anket foruma ya da facebooka taşınamaz mi?Ankete katılamayacam telegram yok.