2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@müşrif hocam sizin dediklerinize kesinlikle katiliyorum keske sadece kpss merkezi atama olsa ama bizim a grubu icin bunlar gercekten cok zor ,bunun sebebide ögretmenler gibi birlik olamiyor ve isteklerimizi kabul ettiremiyoruz, ben mufettislik icin mevcut duzen icinde(ki mevcut duzen klasik sinav uzun sure aciklanmama vs ) boyle bir öneri sundum yine digerlerine nazaran daha makul gordum kendimce
-
@semihylc yapmayin hocam Allah askina ne dusuk puanlisi soyledigim puan turleri tarzi bir alim gelse ki soyledigim puan turleri her bolumun en etkili puan turleri 20 katinda bile 90 dan asagi dusmez,bir gun toplanip 2 3 bin iibf li kulliyeye gitmezsek bizim sinav surecleri uzadikca uzar
-
Hocam kadro zaten sayı olarak az gelince düşük olmayacaktır bunda haklısınız. Ama bir 4 katı var birde 20 katı . İllaki puanı düşürecek. Aynı durum SGK da oldu işte 10x yaptılar direk mülakat oluyordu bela aldık başımıza sınav geldi +90 artık düşük puan
-
@müşrif katiliyorum direk sözlü olsun neden tekrar tekrar sinava giriyoruz neden ayni seyi defelarca yasiyoruz direk sozlu olsun 20 kat cagirinca degisen ne oluyoki sonucta sayi yine ayni
-
Telegram kullanıcıları soruları buraya da yazabilir mi ? Vakti olanlardan rica etsek .
-
telegramda paylaşacaksanız herşeyi kapatın burayı o zaman.
-
@karar, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Telegram kullanıcıları soruları buraya da yazabilir mi ? Vakti olanlardan rica etsek .
Aile ve Sosyal Hizmetler Müfettiş Yardımcılığı için;
- Alım hangi puan türüyle olsun? (P23 / P43 / P47 / P48)
- Kaç kat aday çağrılsın? (20 katı yazılı +4 katı mülakat / 20k+2k/ 10k+4k/ 10k+2k/ 5k+2k/ 4k sadece mülakat/ 2k sadece mülakat)
- Alım nasıl yapılsın? (Test+mülakat / Klasik+mülakat / Sadece mülakat)
- Ön görüşme (sayıştaydaki gibi) olsun mu? (Evet/Hayır)
- Mülakat kamerayla kayıt altına alınsın mı? (Evet/Hayır)
- Mülakat nasıl yapılsın? (Klasik / Zarf Çekme / Grup mülakatı / Klasik+Grup)
-
@rabia89, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@paretowilfredo mhuy icin bir duyum yokmu aacaba üstad kpss oncesi 20 30 kisilik alimlar sadece 90+lari mutlu edior bize 80+lara da bir surpriz olmaz mi
Henüz yok dostum ama sorabileceğim bir temas kurma ihtimalim var. İmkan bulursam muhakkak soracağım.
-
@willsmithh Hazırlıklar neredeyse tamammış dostum. Bu yönden yetişme ihtimali bence var.
-
@sonilanbukucu Beklentim 20 30 dolayları dostum ama bu dönem talepler hep kısılarak onaylanıyor. Bu sebeple daha düşük de olabilir.
-
@semihylc, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@paretowilfredo sayın yöneticim telegram linki yasak
ty istisna olsun dostum en azından. Başka gruplar dallanıp budaklanacağına en azından biz yürütümünü sağlayalım dedik bu konunun da.
-
@long34 Her şeyi telegramda paylaşmıyoruz dostum bu birinci husus. Ikincisi ise ne yazık ki biz forumda konuşalim, bir miras gibi biriksin bir şeyler dedikçe her sınav sürecinde onlarca link silmekten usandık. En azından bizim mecramız olsun ve forumla etkileşimli yürüsün diye karar aldık. Ez cümle bizi buna ne yazık ki her sürecin devamında whatsapp/telegrama kaçan kullanicılarımız mecbur etti. Üzgünüz.
-
@noksani Hangi alım için soruyorsunuz dostum?
-
@sonilanbukucu Hazırlık var dostum ancak işlerin tamamen rayına oturması gerek önce bakanlıkta.
-
@happy-0 Sanmıyorum dostum. Genellikle teftişler dil istemiyorlar.
-
@paretowilfredo ustad icisleri alimlari olacak mi kpss oncesi bi duyum var mi
-
@sitareee Maalesef dostum. Ama kgk nın güzel bir huyu var. Ihtiyacı varsa hiç beklemeden ilana çıkan bir kurum. Sessiz sedasız hazırlik yapip aniden bir ilan verebilir.
-
@zenginmemur Özellikle burada da paylaştım dostum. Açıkçası forum.bizim gözbebeğimiz. O yüzden iki tarafı etkileşimli götürmeye çalışacağım. Biraz biraz düzene oturmaya başladı orası da. Bakalım bir arada götürmeye çalışacağız dostum.
-
@paretowilfredo Tika veya Ytb ile ilgili bir duyum var mı hocam?
-
@vamos teşekkür ederim sağolun hocam