2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@vamos p48 ile olsun.Alım sayısı 20 kat 4 kati mülakata kalsın.Mülakatta zarf cekme usulü ve kamera olsun.Ön görüşme yapılsın taraftarıyım.Her şeyden önemlisi kpss öncesi gelsin.Ya da bir şekilde bu ilan gelsin.Test şeklinde olursa daha net olur her şey.
-
@paretowilfredo Hocam forum çok sessiz artık.Dikkatimi çekti Çankaya Belediyesi alımını bilen arkadaş yasaklı.Cogu guy olan arkadaşım yasaklı.
-
-
gönül ister ki direkt puanı göre merkezi atansın ama bunu yapmayacaklarını düşündüğüm için alternatif olarak önerim yazılı olmasın direkt 4kat mülakat olsun, bölüm ayrımı olmaksızın bir çok alternatif puan türü olsun çekocular da girebilsin
-
@gece-0, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
gönül ister ki direkt puanı göre merkezi atansın ama bunu yapmayacaklarını düşündüğüm için alternatif olarak önerim yazılı olmasın direkt 4kat mülakat olsun, bölüm ayrımı olmaksızın bir çok alternatif puan türü olsun çekocular da girebilsin
+YDS olmasın.
-
-
@atibaa, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
- P23 / P43 / P48 hepsi olsun
- 4 kat mülakat
- Sadece mülakat
- ön görüşme olabilir farketmez
- Kamera ve +-2 kuralı
- Klasik
-
@gece-0 kaç kişi alınacakki 4 kati mülakat en az 92 puan ile kapatma sebebidir.
-
@zenginmemur zaten oncelik yuksek puanlilarin olmalidir. Hak etmisler ki o siralayamaya girmisler. Bu sekilde surecler daha hizli ilerleyecek ve daha dusuk puanli arkadaslara da sira gelecektir zaten. Kpss'ye gir,baska kurumun yazili sinavina gir hatta klasik olsun, sonra mulakatina gir, bunlarin aciklanmasini bekle . Gercekten cok yorulduk artik
-
@paretowilfredo anladım üstat. Teşekkür ederim nazik açıklamanız için.
-
@zenginmemur 100 kat olunca alınacak kişi sayısı değişmiyor bildiğim kadarıyla, düşük puanlı refliler yerine yüksek puanlılar atansın..
-
@yelloww bu sıra gelmesi olayı imkansız böyle bir sistem devam ettikçe. İnsanlar tek bir kurum ile yetinmiyor tüm kurumların alımlarına başvurmaya çalışıyor öncelikle bunun önü kapatılmalı diye düşünüyorum. Kamu denetçiliği kurumu ilana çıkarsa yakın zamanda listeyi görürüz yarısından fazlası atanmış halihazırda iç güç sahibi kişilerden oluşacak kimse kimseyi düşünmüyor herkes kendini tatmin etme peşinde
-
@hakimehanımm
kesinlikle öyle. yanlış anlaşılmasın kendime güveniyorum ve fena olmayan bir puanım var ancak asıl sorun bu. çok kazık klasik sınavı olan kurumlara bile millet başvuruyor yarısı gitmiyor. en son ticaret teftişte her oturumda yarısı boştu ya yarısı. yazılı klasik sınavlara bile boş başvuru varken direkt mülakat durumunda bir teftiş kadrosuna ne akbabalar üşüşür tahmin bile edemiyorum. guy a başvuran kaymakam, merkezden taşraya başvuran onlarca insan görüyoruz. Arkadaşlara katılıyorum kesinlikle olmamalı normal şartlarda yazılı sınav. ancak malesef şartlar normal değil arkadaşlarım. -
@paretowilfredo aile ve sosyal politikalar müfettiş yardımcılığı alımı hakkında sordum üstad
-
En iyisi 2 kat olsun. Yazı tura deneyi adaleti.
-
@colebusthe10 mülakat +10-10 olsun bak ne oluyor senelerimiz heba mı oluyor
-
@yelloww yüksek puanlılar dedigijiz sey herhalde 95 ve ustu altta kalanın canı mi çıksın yani.Süreclerin uzun olduğu aşikar.İlanlar guy duy disinda kime hitap ediyor belli.Listelerde ayni kisiler mi olsun istiyorsunuz ki zaten burası müefftislik alimi turne olayını duyan yüksek puanlı kişiler kacacak zaten kurumdan diğer merkez uzmanlik listelerinde dolduracak.Bilmiyir musun bu düzen böyle.Bu sebeple çok kişi katılsın.Alim sayısı çok olursa zaten otomatik düzelir.Alim sayısı düzelir mi sence?
-
-
Benim bir sorum olacak arkadaşlar. Halihazırda Stajyer Hazine Kontrolörü olarak görev yapan bir arkadaş neden aynı bakanlığın uzman yardımcılığı alımına başvurur, mülakata girer ve mülakattan geçirilir ? Her türlü başvuruyu anlayabilirim bir şekilde. Ama bunu bir türlü anlayamadım. Lütfen bir mantığı var ise aydınlatın beni. Yani bence bu çok büyük bir problem. Şayet özel bir sebebi yoksa.