2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
Ne güzel sayılar... YTB, TİKA gibi kurumları listeye yazma gereği bile duymamışlar..
-
arkadaslar guy için duyum olan var mı acaba? bir umudumuz.olsa keske aralikta gelir mi acaba
-
ilave atama sayılarında iletişim başkanlığı ve milli saraylar 50şer olarak belirtilmiş. Acaba uzman yardımcılığına pay çıkar mı bu sayılardan
-
@rabia89 öyle bir duyum geçen aylarda gelmişti. Şahsen ben ihtiyacın olduğunu düşünüyorum. Kasım Aralık ayları il göç ve guy için alım olabilecek aylar. Bekleyip göreceğiz Allah yardımcımız olsun
-
@rawlsinadaleti insallah hocam.yani guy olmadigi zaman diger ilanlarin hicbir anlami yok 90 alanlar girip duruyor 80+ puanlarincok az sansi var bize her sene yuklu guy gelmesi lazm yoksa puanlarimiz heo yanacak 200 50 20 seklinde gelen sayilar ya da yds isteyen ilanlsr bizi mahvetti
-
Yasaklanmış burada birisi vardı ilan gelmiyor dediğimde beni ilan gelip ders çalışan biri olarak göstermişti o kişi bugün ne halde acaba gerçek hayatta bir karşılaşmak isterdim.
-
Artık forum eski işlevinde değil.Duy sayfasında dile getirilince benimde dikkatimi çekti.@paretowilfredo dostumuz twittera yazıyor artık.Halbuki forum ilk yıllarda çok iyidi.Telegram watsap çıktı işler değişti.Eski havasına umarım geri döner.Duyumcuların yoklugu alım sayılarının azlığı forumu bitirme noktasına getirdi.
-
İçisleri kontenjanından kalan 70 kisinin nasıl paylastirilacagina dair duyumu olan var mi ?
-
Silinmiştir
-
Merhaba dostlar. Bir iki konu var sizlerle paylaşmak istediğim.
Öncelikle yakın zamanda Kamu Denetçiliği Kurumu'nun alım planı var. Uzman Yardımcılığı için alım gerçekleştirilecek. Sayı hakkında net bir malumat edinemedim. Ancak beklentim 30 kişi gibi bir sayı. Geçen yıl buna hazırlık yapılmıştı çünkü.
Diğer bir konu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müfettiş Yardımcısı alacak. Dönrmi henüz net değil ama hazırlık safhasina girildi. Bu noktada alımın nasıl yapılacağı konusunda bir bürokrat ahbabım benden bir anketle alımın şekline dair çalışma yapmamı rica etti. Buna dair bir anket hazırlayıp telegram grubumuzda paylaşacağım. Anket bağlantısını burada sizinle de paylaşacağım dostlar. Sonuçlarını da ahbabıma ileteceğim. Sürecin nasıl yürüyeceğine ufak da olsa bir katkımız olur diye umut ediyorum.
-
@paretowilfredo ellerinize sağlık. Kamu gözetimi kurumu hakkında bir bilginiz var mı üstat?
-
@paretowilfredo üstad kamu denetçiliği geçen seneden beri listenizde vardı sizce alım olursa 2021 kpss sonrası mı olur ? Geçen yıl kpss den önce 3 4 tane ilan görmüştük sizce sınava kadar gelme ihtimali varmıdır ?
-
@paretowilfredo sayıya dair bir bilgi var mi
-
@paretowilfredo müfettiş yardımcılığında yds şartı olur mu
-
@paretowilfredo çalışma bakanlığina dair duyum var mı üstadım
-
15 kişide Kdk iibf için kaç puana düşer?
-
@paretowilfredo üstat telegram kullanmıyorum.Forumda da konuşulsun artık bu tip duyumlar.Üstad müfettişlik test olsun benim fikrim o yönde.Kaç kişi alınacak?
-
@niska-nenn en son 2018 de alım yaptı KPSS sonrası ilk alımlardandı 32 kişi mülakata kaldı ve 93 küsür gibi bir puan ile kapattı diye hatırlıyorum. Bu ne olur bilemeyiz hem 15 kişi geleceği de belirsiz hayırlısı olsun
-
@hakimehanımm 2018 ilanda 15 kişi çağırmışlar 7 hukuk 8 iibf ona binaen 15 kişi dedim. Sayı değişebilir tabiki.
-
@zenginmemur hocam benim aile bakanlığında müfettiş tanıdığım var. Onların döneminde klasik olmuş. Mülakata 8 kişi için 32 kişi kalması gerekirken 20 kişi kalmış. Bakanlık o zaman aile sosyal pol. Olarak geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam.