KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@denetçiadayı, içinde söyledi: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Başvuru yapamıyorum yakın zamanda başvuru yapabilen var mı? Hata kodu alıyorum
Aynı durum bende de var bugün saat 18 den sonra yapamadım başvuruyu.
-
@tetexos pazartesiye kadar düzelmezse arayalım bari, teşekkürler bilgi verdiğiniz için
-
@החוק-החוקתי ben de Yozgat'ı yazdim. Hayırlısı olsun
-
@ehva mevzuatta başkan oluru ile bu süre içindeki yer değişiklikleri isisnadır diyor. Zorunlu durumlar için başkanlık olur verir düşünüyorum
-
YÖK servisinde yaşanan sorun nedeniyle başvurularda kısa süreli sıkıntı yaşanacaktır. Sorun giderilince başvuru süreci tekrar devam edecektir.
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
KOSGEB İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı -
@hizmetli Cevabınız için teşekkür ederim hocam
-
@ehva bu dediğiniz nerede yazıyor?
-
silinmiştir
-
@maliturk, içinde söyledi: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Yozgat yazdım herkes için hayırlısı olur umarım.
-
Son 4 gün başvurular bitince herkes puan ve il tercihini açıklasa, il taban puanları hakkında fikir oluşur belki
-
Başvuru yapmama rağmen mail gelmedi bana aynı sorunu yaşayan oldu mu bi sıkıntı çıkar mı sizce ?
-
Arkadaşlar ben dernekler denetçi yardımcılığı mülakat sonuçlarını bekliyorum açıklamazsa son gün başvuru yapacağım ama başvururken sıkıntı oluyor mu?
-
@merveogutcu en hızlı başvurulabilen sınav hocam 1 dk sürüyor . Yine de 29 u son gününe bırakmayın bence son günler risklidir. yoğun oluyor sistem aksaklık vs .
-
@merveogutcu hocam pazartesi yaparsınız hemen yapılıyor vala iyiki sizin gibi ibffliler var
-
@kartalyürekli teşekkür ederim
-
@rmznsymn Arkadaşlar yalan söylemiş olmamak için ve manipülasyon yapmış olmamak için söylüyorum. Tercihimi Mersin yerine başka bir il olarak değiştirdim. Hakkımızda hayırlısı
-
@rmznsymn, içinde söyledi: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@rmznsymn Arkadaşlar yalan söylemiş olmamak için ve manipülasyon yapmış olmamak için söylüyorum. Tercihimi Mersin yerine başka bir il olarak değiştirdim. Hakkımızda hayırlısı
Buna en çok ben sevindim valla 82.5 ile yazmıştım çünkü bile bile