KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@marsiyal Hocam kimse bilemez. Yönlendirme yapmak isteyen çok kişi var forumda. Yazılan hiçbir şeyi dikkate almayın size tavsiyem.
-
@lıvıngzeus hocam bahsettiğiniz wp grubu nedir ?
-
@bulut25 bingöl dü de değiştircem hocam spekilasyon değil direk tanıdıklarımda yazmış yani
-
@ehva 54. P28
-
@malatyalı-sis işletmeden 29 doğrum var maliyeci olmama rağmen P48 de gyk düşüktü bu sene.
-
@ehva kpss grubu hocam
-
@hizmetli güzel anlatmışsiniz emegijize sağlık , bur ekleme yapayım 15 Temmuz 2018 den sonra goreve başlayanlar için evlilik yardımı kalktı hocam
-
@erkn58 🧐
-
@erkn58 hocam bende 90 küsürle yazdım bende değiştirmelimiyim sizce ??
-
@korkmaz0105 kardeşim ben ona karışamam ben değiştirdim ama değiştirlebiliyormuş
-
@erkn58 neyse hocam kalsın genelde speklasyon olarak söylüyorlar benimki kalsın speklasyona gelmek istemiyorum
-
@korkmaz0105 aynen öyle benim 88 di sizinki gelirde benimki sıkıntı onun için değiştirdim
-
@gürkan35 ben de ağrı yazdım 89 ile inşallah başka yazan yoktur vallahi üç buçuk atıyorum
-
Yukarıdaki adam açık açık iki farklı hesaptan manipülasyon yapmış adminler bi bakın isterseniz iki hesapta aynı kişiye ait çok belli.
-
Daha başvurusu devam eden ve tek il seçenek hakkı olan bir ilan için buraya gelip puan yazmak çok büyük kul hakkına girer yapmayın etmeyin
-
Buna göz yummayin belki sizler böyle arkadaşlar yüzünden girebileceğiniz bir yere giremeyeceksiniz adminlerden ricam puan yazan yorumları silsinler
-
@mahlaki doğru onu utumuşum, eyvallah
-
@hizmetli Hocam merhaba, atandıktan sonra 3 yıl mecburi hizmet yerimiz ilk atandığımız yer olacak ibaresi mücbir sebeplerde de geçerli mi ? (Ailevi bakım ya da hastalıksal nedenler gibi)
-
@marsiyal, içinde söyledi: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Yukarıdaki adam açık açık iki farklı hesaptan manipülasyon yapmış adminler bi bakın isterseniz iki hesapta aynı kişiye ait çok belli.
-
Ip adresleri aynı olan @korkmaz0105 ve @erkn58 yasaklandı. Yine benzer durum olursa şikayet edebilirsiniz.