2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
95 puanı olupda , mülakatsız direk işe alınsa bile ben servis görevlisi olmam diyip bırakıcak adamlarda başvurmasın bir zahmet.
-
@bybredd amma ağladın be kardeşim sende diyorsun bak alım yok girdiğim mülakatlarında garantisi yok daha iyi şartlarda çalışırken buna giriyor değiliz deniyoruz işte olana kadar
-
@mahoni3406 Rotasyon var mı ? İnternette yazılan yorumlarda belli süre sonra yer değiştirmek zorundasın diye yazılmış.
-
@bybredd 97 puanla başvurdum,girdiğim ya da gireceğim herhangi birinin garantisini veriyorsan başvurmayayım ? Ha yok veremem diyorsam otur dersine çalış.!
-
@tetexos aynen oturup ders calisayim buraya girmek ıcın haklısın .
-
@thomasgresham dostum benim sorunum sisteme size degıl zaten yanlış anlaşıldım herhalde . Tabi herkes başvuracak ama sistemde sıkıntı var kotu bir döneme denk geldik anlamında konustum . Herkes issiz zaten .
-
@bybredd girmek istemiyorsan başvurmayacaksın ya da milletin başvurup başvurmadığına karışmayacaksın herkes istiyor atanıp bu süreçten kurtulmayı keşke istediğimiz yer olsa da hiç uğraşmasak
-
@tetexos hocam yanlış anlamayın da bu kadar kızmanın anlamı yok. 97 puanla hakettiğiniz yer burası değil ki kalıcı olmayacaksınız bu da çok açık. Bu ilana bile bir umut başvurmak sizin de zararınıza, 75 80 bandında burada çalışmakla yetinecek arkadaşların da. Fatura ne yüksek puanlı adama kesilmeli ne görece daha düşük puanlı olana. Kurum da bazı şeylerin farkında zaten, çalışacak adam arıyor caydırıcı olsun diye ceza bile var ama işsizlik öyle bir boyuttaki 3 5 ay olsun çalışayım illa başka kuruma geçer öderim diye düşünüyor herkes. Eskiden 85 puan ve üzeri guya başvurmazdı o dönemden bu dönemlere işte.
-
@bulamadim calışmayacağım yere başvurmam.İstanbulda 3-4 tane ilan vardı hiç birisine başvurmadım ayrıca arkadaşlarında dediği gibi 2650 gibi bir maaş yok.Ortalama 5 bin tl ye denk geliyor guy mu burasımı derseniz burası derim.Kurum içinden yükselme olanakları fazla,imkanları güzel.
-
@tetexos Hocam 97 puanınız var , başvurdunuz , mükemmelsiniz, peki.
Arkadaş kendi fikrini dile getirmiş , kimse sizin kafanıza silah dayayıp başvurmayacaksınız demiyor. -
@tetexos sakin ol sampiyon tamam anladık sakin ol biraz daha sakin.
-
@tetexos
Rakamları arkadaşlar uydurmuyor kurumu arayıp sorarsanız Ocak tan sonra maaşınızin 3000 TL olacağını söylerler zaten ek yardımları bilemem ama net maaşınız bu. Kurumda çok hoşunuza gidiyorsa eğer kazanırsanız başka yerlere başvurmayın o zaman saygılar -
@sokrates12 O zaman yazmayacaksınız 95 puanı olupta buna başvurmasın kimse diye.Hepimiz işsiziz herkes istediğine başvurur.
-
@hysterysis olur mu hepsine başvuracak . Tek umidim halı hazırda bir kurumda calisanlarin mulakatta elenmeleri.
-
@hysterysis evet maaşı 3 bin devam edin siz böyle
-
@tetexos Hocam yasal olarak önünüzde engel yok dilediğiniz her kuruma başvurabilirsiniz. Hatta hızınızı alamazsanız belediyeleri takip edin her ay düzenli olarak açılan çesitli ilanlar var onlara da başvurun yasak değil. Fakat biz bu platformu ailemiz olarak görüyoruz , elbette herkes kendi düşüncelerini kendi fikirlerini paylaşıcak.Boşa giden, mükerrer başvurulardan kaynaklı her bir kadro sizin bizim kadromuz , başkalarının değil.97 puan ve vizyonunuzla başarılar dilerim. Kpss'yide bu kadar büyütmemek lazım atom parçalayan insanlar değiliz.
-
@sokrates12 Bende diyorum ki şuanda önümüzde bir belirsizlik var,sınavlar ertelendi nezaman olacağı meçhul iptal olma durumu da yok değil istanbulda belediyeler,kıyıemniyeti ilanlarına başvurmadım buda başvurularımın keyfi olmadıgını gösteriyor,kimse gel sen 95 puan almışsın yarın işe başlada demiyor,ozaman benim işime gelen ilanlara ben başvururum.
-
@tetexos
Sadece ders çalışmak yerine araştırmayı, bilgi almayı da ögrenseydin maaşın ne kadar olduğunu bilirdin -
@hysterysis Sizlerin sayesinde öğrendik asgariden hallice Allah bereket versin.
-
@125478 siz diğer iletileri okumamışsınız anlasılan. siz memnunsanız size basarılar.