KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
-
@sofuoglu mikro da her türlü Erdal Ünsal.
Makro da KPSS için tufan Samet daha uygun.
Klasik sınavlar için erdal Ünal ve tufan Samet tartışmalı. -
Arkadaşlar Konsensus soru bankası için en son baskı olması şart mı? 2017 baskısı olduğu takdirde hukuk değişiklikleri açısından çok fazla eksiğim olurmu?
-
@paretowilfredo Hocam özellikle sizin düşüncenizi öğrenmek istiyorum . Hukuk için 657 yayınları, veto, dönüşüm idari hakimlik ve hakimim soru bankaları mevcut . Dönüşüm hariç hepsini bitirdim. İlk sorum hakimlik kaynaklarını çözmem kpss için işe yarar mı? İkinci olarak bu kaynakların üstüne konsensus mu , themis mi önerirsiniz? Acil dönüş yaprasanız sevinirim . Bugün kaynak almayı düşünüyorum.
-
Merhabalar arkadaşlar.
Özel sebeplerimle birlikte yarından itibaren a + gygk başlıyorum.
Maliye, kamu hukukundan azda olsa temelim var.
Gerçekten yarından itibaren yeter mi?
Çok çaresizim, nasıl yol izlemem gerektiğinide bilmiyorum
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. -
@eliföz duzenli calisirsaniz yeter hocam. Yapilmayacak birsey degil. Sinava kadar kendinizi biraz zorlarsaniz guzel puanlar alabilirsiniz.
-
Hocam çok sağolun.
Bismillah deyip başlıyorum.
Yetişmeme durumu beni çok korkutuyor ve vazgeçiriyor. Umarım olur. -
Konyadan arkadaşlarım varsa dersler konusunda yardımcı olurum herhangi bir karşılık gözetmeden
-
@paretowilfredo kardesım hukuk icin önerdigin isimlerin Ahmet Nohutcu Zapata Sarica hocaların Kpss hukuk kampı savas yayinlarindan cikan modüler setini de onerir misin?Yoksa kanunname ve ayri ayri altin serileri alayim mi?
-
@zenginmemur Seti inceledim. Özellikle bana özel hukuku biraz zayıf göründü. Tek tek kitaplar tercihimdir.
-
@paretowilfredo kardesim sagol mesaj attim
-
Arkadaslar merhaba, hukuk fakultesi mezunuyum 24 araliktaki adli hakimlik sinavini kil payi kazanamadim. Malum ne adli ne idari sinavi yazin acilmayacagindan yönümü kpss ye cevirdim. Kpss A grubundan hazirlanacagim insallah. Fakat bazi sorularim olacak;
1- oncelikle alimlarin durumu belli olmadigi icin kpss B ye giricem kurum avukatligi icin. Fakat smdi sinavda hem A hem B grubu icin ayri ayri gkgy sinavina mi girecegim? Yani sacma olur demi B grubunun girdigi sinava da giricem ama basvuru da hem B hem A icin ayri ayri para mi yatiracagim?
2- gkgy ve hukuk okey. Ama diger alan derslerinden cok korkuyorum , puanin hesaplansin diye oturumlara giricem ama su dersten kitaplarini al calis en az 15 net yap dediginiz ders hangisidir?
Cevablariniz icin smdiden tesekkurler -
@henise son alımların puan türlerine bak.derslerin puan türlerinde ağırlıklarına göre hangisine çalısacağına karar verirsin.
-
@henise hocam kurum avukatlığını düşünüyorsanız sadece kpss b grubu sınavına girmeniz yeterli. Ancak uzmanlık ve müfettişlik düşünüyorsanız. B sınavından sonra A grubu sınavlara gireceksiniz. Hukuk mezunlarının bir bölümü alan kısmının sadece gk+gy ve hukuk ağırlığı olan puan türlerinden mülakat sınavı ile alınıyor. Bunu da düşünerek hareket edin.
-
Merhaba. Geçen sene ilk hazırlanışımdı iktisattan 17/6 yaptık. Uluslar ve büyüme den neredeyse hiç yapamadım. Onları yapabilsem 20 yi geçerdik.
Çıkmış sorular ve themis çalışma sorularını çözdüm.Bu sene iktisat a nasıl çalışayım sizce. Gene çıkmış sorular ama bu sefer yanında themis değilde analiz çözsem nu sefer 20 yi geçer miyiz?
-
Merhabalar arkadaşlar. İlhan kılıç hocanın monografi kitabını alacağın fakat Stok adında yeni bir set çıkarmış. Bende ayrıca çıkmış sorular var. Monografi kısmı için almaya değermi bu kitabı yoksa eski kariyer kitabını mı almalıyım?
-
Dostlar elimde maliye pegemin optimus var ve hukuk için ankarakariyerin iştirak sizce nasıl iyi midir bu kaynaklar ? Kpss a için almıştım ama henüz hiç bakamadım.
-
Ankaradayım kitap not alıcam tavsiyeye ihtiyacım var nerden alayım yardımcı olur musunuz
-
Kök çarşısına bakabilirsiniz kizilayda
-
@nizâmülmülk, içinde söyledi: KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
Kök çarşısına bakabilirsiniz kizilayda
@mülakatzedee en çok notu bulabileceğiniz yer burası sanıyorum ki.
-
@nizâmülmülk gittim ama dersane dönemi olmadığı için bot yoktu ne alaam bilemedim de güncel oan kitap notu nerden bulabilirim