KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
-
Arkadaşlar kurum sınavlarında hukuk bölümünün klasik sınavları için sizce Ahmet Nohutçu hocanın ve savaş yayınlarının diğer kalın konu anlatımlı kitaplarını almalı mıyım? 2018 KPSS için hukuka tam anlamıyla çalışamadığım için pek yorum yapamıyorum ama bende Murat yayınlarının fasikülleri var ondan çalışmıştım biraz sizce kurum sınavları için yeterli olur mu? (İdari hakimlik, kaymakamlık vs haricindeki kurum sınavları için mesela spk, bddk, rekabet kurumu, TMSF vb kurumların sınavları). Teşekkürler.
-
Yüksel bilgili kitaplarini kullanip iktisatta yüksek net yapanlar önerirmisiniz
-
Yeni başlik acmak istemedim 4t iktsat tümuyle nasildir?Sınavlara hazırlik icin
-
@zenginmemur hocam ben gecen sene 27 d bu sene 29 d yaptim iktisatta. Yani 30 ustune de cikilabilir ama 33 d ustu icin yetmez sanirim yuksel bilgili. Ben oyle cok detayli calismadim fakat. Konu eledigim de oldu yetistirmek adina. Ama altyapiya gore degisir tek kitap yanina destekleyici bir kaynak da olsa iyi olur ama daha tecrubeli arkadaslar da vardir fikir verebilecek diye dusunuyorum.
-
@sbf1983 yuksel bilgili mikro ve makro, yasin coban dört dersi iceren tek kitap bahsettiklerim.
-
@sbf1983 hocam cikmis soru ve ceterisde yüksel nasil olur?
-
@zenginmemur hocam ben soru bankasi hic kullanmadim.
-
@zenginmemur hocam bir de ben fakulteye 2001 girisliyim. Fakultede erdal unsal mikro makro kullandik haliyle. Finalleri 100 le gecmistim. Cok uzun zaman oldu ama bu tip kitaplar konuyu daha iyi ozumsemeni sagliyor. Grafikleri hoca adim adim anlatir. Yuksel bilgilinin kitaplari daha pratige gore daha dershane kaynagi gibi belki cok fayda saglanmayabilir. Kisiden kisiye degisir bu durum yani. kimisi o kitapla 15 yapar kimisi 30 yapar
-
arkadaslar klasik sınavlara nasıl hazırlanıyorsunuz ? hukukla baslamayı dusunuyorum ancak hiçbir fikrim yok. nasıl calısacagım ne yapacagım diye 1 haftadır düşünmekten elime kalem alamadım. forumda paylasılan linki okudum. sizin öneriniz nedir yardımcı olur musunuz .
-
Maliye için hangi kaynakları önerirsiniz ?
-
@paretowilfredo merhaba. yasadığım ilde a grubu kitapları olmadığı için söylenen kitapların içeriği hakkında bilgim yok. erdal ünsal ve ceteris paribus dısında iktisat konu anlatım ve soru bankası ne tavsiye edersiniz?