TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Kurum İçi Özel Sınavların İptali İçin İİBF'nin Dava Açması

KPSS A
    24
    57
    8487
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      paretowilfredo @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur Birebir bağı varda elbette deneyebilir dostum ama ne yazık ki doğrudan bir bilgim, fikrim yok bu konuda.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
      ...

...her dem taze doğarız,
      bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • P
        paretowilfredo @Clementine_010 Son düzenleyen:

@clementine_010 Dostum ısrarla anlatmaya çalıştığım bir durum var. Birileri, kalabalık nezdinde etkilerini artırmak için yazdığım dostane öneriyi ültimatom olarak, art nitlyetli bir söylemle lanse ediyorlar. Halbuki yazdığım şey çok basit, yanlış bir strateji izleniyor ve bu dışarıdan İİBF'lilerin imajını zedeliyor.

Herkes bilir ki ben A ya da B ayrımı asla yapmadım, yapmam. Bunu böyle yansıtmaya çalışanlar ya çok toylar ya da art niyetliler. 4001 sorununu senelerdir anlatan birisiyim. Diğer İİBF sorunlarını da yıllardır anlatıyorum. Gerek ben gerekse ekibim bu konuda her zaman elini taşın altına koymuştur. Manevi kısmını herkes bilir, maddi kısmını da bilen dostlarımız bilirler, onlarda mahfuzdur. İİBF sorunlarını gündeme bir video en geniş zeminde ele alan biz olduk ilk defa. Yarım saat her şeyi anlattık. Sırf birilerinin övülmek kaygısıyla bu kadar ben merkezli hareket etmesinin bu harekete nasıl zarar vereceğini yıllar içerisinde gördüğüm onca örnekten yola çıkarak anlatmaya çalışıyorum.

Ama tutup da yaptığım hiçbir şeyi davulla zurnayla dile getirerek şov yapmaya soyunmadım. Yanlışlar konusunda akıllı insanlar önerilere kulak verirler. Deneyime dayalı sözlerdense hisse alırlar. Aksi yönde bir hareket ise herkese kaybettirir.

Çirkinleşmeye, ilkelleşmeye gerek yok. Dünümüz, bugünümüze kefil, yarınımıza şahittir.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
        ...

...her dem taze doğarız,
        bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

Clementine_010 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
        • H
          hedefsgk Son düzenleyen: Antimülakat

http:// www. memurlar. net/haber/963425/kurum-ici-gelir-ve-defterdarlik-uzmanliginda-onemli-y-d-karari.html?amp=1

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Clementine_010
            Clementine_010 @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo

"Bizim elimiz taşın altında değil, senelerdir bizzat biz taşın altındayız." sözünüz her şeyi anlatmaya yetiyor. 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • G
              görünmez el Son düzenleyen:

Gelir uzmanlığı özel sınavı iptal edildi.

Nerede o eski günler

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • S
                sonilanbukucu @görünmez el Son düzenleyen:

@görünmez-el iptal sebebi danistayi 75 geçme puanıni ve mülakatı iptal etmesi.Yani 70 e çekip tekrar yayınlanacak tahminimce

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • A
                  as soon as @sonilanbukucu Son düzenleyen:

@sonilanbukucu Böyle bir şey olsa iptal etmeden yapamazlar mıydı?

• Z
                    zenginmemur Son düzenleyen:

2.bir alım neden olmasın.Guy ilanı gelir mi?

• Z

Şimdi ilana çıksalar Mayısta bu iş tamamdır.Çok basit bir denklem.

• papatyaçayı
                        papatyaçayı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam bu iptal ile ilgili bir bilgilendirme yapabilir misiniz?

• davetsiz
                          davetsiz Son düzenleyen:

İlanın yayınlanma prosedüründe hata olduğundan durdurma kararı çıktı sanırım. Tekrar bir ilan gelir, süreç devam eder. Tabi ne zaman gelir bilinmez. Bir nevi önlerine taş koyuyorlar kurum içi isteyenler.

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

• Z

Özeti şu kurumda çalışan kişiler şartsız koşulsuz uzman olmak istemişler.Dava açmışlar.Davayida lehlerine olacak şekilde kazanmışlar.Ama Gelir İdareside düzenleme yapmayarak sınavı iptal etmiş.35 yaş meselesini hemen düzeltiyorum dedi gelir idaresi.Burada direk iptal var.Yani açacağımız davada eğer şartsız uzman olacaksalar büyük bir koz var.Tamamen rafada kalkmış olabilir.Tek avantajları sendika.Beni gelecek ilan iller tatmin eder.Bencil değilim sakın yanlış anlaşılmasın.Yeni ilan için bastirmaliyiz.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • ilhannn00
                              ilhannn00 Son düzenleyen:

Memurlar.net sınav iptali haberini hoş olmayan karar olarak verdi. Bizim A grubu arkadaslarda memurlar.net ten medet umuyor bize yardımcı olsunlar diye.

"Kefâ Bil-Mevt Vaizan"

[Kişiye nasihat olarak ölüm yeter]

• A
                                Ayhan ışık @zenginmemur Son düzenleyen: Ayhan ışık

@zenginmemur kurum içi kalkmadı hocam değişen şartlara revize edip yeniden ilana çıkacak gib bence. kurumiçi kalkmadan yeni ilan gelmez . hazine bomboş.

Budur cihanda en beğendiğim meslek; sözün odun olsun hakikat olsun tek

• Z

@ayhan-ışık Hocam umrumda değil artık.Kurumici zaten iptal olmadı öyle olsa defderdarlik da iptal olurdu.Ama kurum ici sınavı gib yapamaz bu şartlarda.Yapamayınca belki 1500 kişilik ihtiyacı bu seferlik lehimize çevirebilirsin diye yazdım.Hiç sorun degil alıstim zaten ilan beklemeye.

• L
                                    lannisJk Son düzenleyen: lannisJk

Arkadaşlar evet tekrar ilan söz konusu 75ten 70e düşecekmiş barajları o yüzden iptal. Fakat. burası Türkiye bir baskı bir ses bir çığlık duyurabilirsek gündem olursa eğer Bakanlık şuanlık yenisini yayınlamayalım diyip rafa kaldırır, uygun zaman değil der ve bizim davanın da neticesinde belki de tamamen rafa kalkar. Anlayacağınız en çok ses çıkması gereken zaman... Kendi sesin ol

• A
                                      Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Murat Güzelli-Alıntı

Yürütmeyi durdurma kararı davası açan Büro Emekçileri Sendikası. Yürütmesi durdurulan konular;

1. Baraj puanı 75'ten 70'e düşürülmesi.
                                      2. Sözlü (mülakat) sınavın kaldırılması.

Şimdi iki olasılık var;

1. Yönetmelik değişikliği ile ilanı yeniden vermek. Yani baraj puan 70 olacak şekilde ve sözlü sınavı kaldıracak şekilde bir düzenleme yapmak.

2. Olasılık kurum içi adaylardan da kpss puanı istemek (daha önce oldu a grubu herhangi bir puan türünden 50 gibi bir puan) Eğer 2. Olasılık gerçekleşirse bir taşla iki kuş vurulmuş olur...hem halihazırdaki yürütmeyi durdurma kararı çözülmüş olur hem de İİBF'nin açmayı düşündüğü davayı boşa düşürmüş olurlar. Demeyin "hocam felaket tellalı mısın" diye. Her olasılığı düşünmek lazım ve hızlı hareket etmek lazım...

• 1
                                      • 2
                                      • 3
                                      • 3 / 3
                                      • İlk ileti
                                        Son ileti